הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למי מתאים לקנות אבקות חלבון? מה עם מתחילים?

אבקות חלבון גורמות לגוף להיות שרירי? מתאים למתחילים לקנות אבקות חלבון?

• לא גורם לגוף להיות שרירי. ומתאים למתאמנים מתחילים

הצבעות: 5 100.0%
  • גורם לגוף להיות שרירי. לא מתאים למתאמנים מתחילים

הצבעות: 0 0.0%

• סה"כ מצביעים
    5

I want to be skinny

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
אני נחשבת מתחילה באימונים בשביל להשיג קוביות בבטן.
מתאמנת שלוש פעמים בשבוע זמן האימון הוא שעה ולפעמים חצי שעה.
האם מתאים שאקנה אבקות חלבון או שזה רק למי שיש לו כבר גוף מפותח אז הוא יכול לקנות? אבקות חלבון הן גורמות לגוף להיות שרירי?
אני לא מצפה מהגוף שלי עכשיו להיות ממש שרירי. מה שאני רוצה זה שיהיו לי קוביות (תזונה+אימונים+שינה) ולא שרירים ברגליים או בידיים.

• פותח/ת השרשור
אבקת חלבון זה תחליף לקוטג'/טונה וכדומה. זה לא גורם לגוף להיות שרירי אלא מהווה תוספת במקרה של מחסור בחלבון. אם את אוכלת כ-2 גרם חלבון לק"ג משקל, אין לך צורך באבקת חלבון. אבקת חלבון לא עוזרת להוריד במשקל

אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תודה על התשובה. איך אני יכולה למדוד גרמים אם אין לי משקל ששוקל גרמים? יש דרך אחרת לבדוק?

תודה על התשובה. איך אני יכולה למדוד גרמים אם אין לי משקל ששוקל גרמים? יש דרך אחרת לבדוק?
תנסי לתת הערכה גסה של הכמויות שאת אוכלת, תתחילי מזה. בסופו של דבר העניין של הכמות חלבון לא צריכה להיות מדויקת על הגרם, אלא את ריכה לדעת פחות או יותר כמה חלבון את צורכת.
מה שכן, כדי להיות עם קוביות כמו שאת רוצה, את צריכה להיות בגירעון קלורי מבוקר, ולכן כדאי לדעתי להשקיע במד משקל למטבח, אפילו אחד פשוט וזול וכן למדוד.

• פותח/ת השרשור
אני נגיד אוכלת חזה עוף אחד. ושלוש כפות אורז . לא אורז רגיל אורז שהוא בריא. ואני לא יודעת כמה יש באמת גרם בכף.

תנסי לתת הערכה גסה של הכמויות שאת אוכלת, תתחילי מזה. בסופו של דבר העניין של הכמות חלבון לא צריכה להיות מדויקת על הגרם, אלא את ריכה לדעת פחות או יותר כמה חלבון את צורכת.
מה שכן, כדי להיות עם קוביות כמו שאת רוצה, את צריכה להיות בגירעון קלורי מבוקר, ולכן כדאי לדעתי להשקיע במד משקל למטבח, אפילו אחד פשוט וזול וכן למדוד.

למה אתה מתכוון להיות בגירעון קלורי מבוקר? אתה מתכוון להיות במאזן קלורי שלילי?

למה אתה מתכוון להיות בגירעון קלורי מבוקר? אתה מתכוון להיות במאזן קלורי שלילי?
כן, אבל מבוקר, לא מעט מדי ולא יותר מדי

אני נגיד אוכלת חזה עוף אחד. ושלוש כפות אורז . לא אורז רגיל אורז שהוא בריא. ואני לא יודעת כמה יש באמת גרם בכף.
אז כן ממליץ לקנות משקל מטבח פשוט

• פותח/ת השרשור
כן, אבל מבוקר, לא מעט מדי ולא יותר מדי

סגור 😃
אני אכתוב לך את התפריט שלי ואם אתה יכול תגיד לי אם זה הרבה מידי או שזה קצת:
בוקר: שתי כוסות מים, שתי פרוסות לחם מקמח מלא עם חמאת בוטנים טבעית ובננה אחת או שתי פריכיות+כף טחינה+ירקות+ביצה קשה או חביתה.
ביניים: פרי/סלט/שקדים/בוטנים/אגוזי מלך. -לבחור אחד.
צהריים: חזה עוף (1)+ירקות בכף שמן זית+אורז מקמח מלא שלוש כפות (או פחמימה אחרת כמו נולדס/פסטה מקמח מלא או ללא גלוטן/ירקות מאודים/קינואה) או במקום חזה עוף עדשים/אפונה/גרגרי חומוס- חלבון אחר שלוש כפות.
ביניים: מרק ירקות/פרי/חטיף בריאות/עוגיה מקמח מלא אחת או שתיים/אגוזים.
ערב (אם יש אימון אז משהו קטן לפני- שלוש כוסות גרנולה/פרי אחד) : ביצה+ירקות (אבוקדו/חסה/קולורבי/גמבות) +שתי פריכיות או שתי פרוסות לחם.
אחרי אימון:ספירולינה/פרי/שקדים.
אחרי 45 דקות ארוחה של חלבון+פחמימה+ירקות.
לילה: לפעמים פרי (1/2)/ירק/אגוזי מלך (7/8)
מסיימת לאכול בשעה 19:00/20:00

יותר מידי אוכל? מאזן קלורי שלילי?

אז כן ממליץ לקנות משקל מטבח פשוט
אני אקנה שיהיה לי 😃
אין צורך למדוד גרמים. תכניסי במחשבון קלוריות את כל מה שאת אוכלת:
FoodsDictionary - מחשבון קלוריות

וזה יתן לך כמה גרם חלבון את אוכלת ביום
תודה:)

Back
למעלה תחתית