הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה באימונים ותזונה

• פותח/ת השרשור foxy
  • פורסם בתאריך

foxy

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
היי אני מתאמן כבר חודש ומשהו ועד עכשיו התאמנתי בתכנית ab שכללה
A- חזה יד אחורית וכתפיים
B- גב יד קדמית ורגליים.

הנה השאלות:
*הבנתי שכדאי מאוד למתחילים להתחיל בתכנית ss?

*אני שוקל 90 בערך גובה 1.87 יש טיפה שינוי אבל עדיין יש כרס חחח רציתי לדעת האם כדאי כרגע לעשות מסה או חיטוב? מצד אחד אין לי מספיק שריר לחיטוב מצד שני אני מפחד שאם אעשה מסה אהיה ממש שמן..

*אני בצבא ויש לי זמן להתאמן אבל אין לי זמן לפנות כל כך למאמן אישי שיעזור לי מבחינת דדליפט ותרגילים כאלה מישהו למד לבד ויוכל לעזור לי??

נ.ב באימונים עשיתי 3 סטים של 10 חזרות הבנתי שצריך פחות חזרות ומותר משקל?

תודה רבה לעוזרים!!!

*הבנתי שכדאי מאוד למתחילים להתחיל בתכנית ss?
אם המטרה שלך היא לגדול במסת השריר אז אתה רוצה לעשות הכל חוץ מהתוכנית הזו. היא מאוד מוגבלת בטווח החזרות והתרגילים שהיא מציע. אין בה מספיק נפח ואין מספיק חזרות לתרגיל כדי לעורר היפרטורפיה (העלאה במסת השריר) מקסימלית.

*אני שוקל 90 בערך גובה 1.87 יש טיפה שינוי אבל עדיין יש כרס חחח רציתי לדעת האם כדאי כרגע לעשות מסה או חיטוב? מצד אחד אין לי מספיק שריר לחיטוב מצד שני אני מפחד שאם אעשה מסה אהיה ממש שמן..
אם תעלה 200 גרם בשבוע במשקל גוף לא תעלה כמעט שומן

*אני בצבא ויש לי זמן להתאמן אבל אין לי זמן לפנות כל כך למאמן אישי שיעזור לי מבחינת דדליפט ותרגילים כאלה מישהו למד לבד ויוכל לעזור לי??
youtube is your best friend

נ.ב באימונים עשיתי 3 סטים של 10 חזרות הבנתי שצריך פחות חזרות ומותר משקל?
טווח החזרות אמור להיות 8-12 חזרות ברוב התרגילים. בתרגילים מורכבים אפשר לרדת ל-6 חזרות אבל לא הייתי ממליץ לרוב פחות מכך אלא אם יש תוכנית מאוד ספציפית

• פותח/ת השרשור
אם המטרה שלך היא לגדול במסת השריר אז אתה רוצה לעשות הכל חוץ מהתוכנית הזו. היא מאוד מוגבלת בטווח החזרות והתרגילים שהיא מציע. אין בה מספיק נפח ואין מספיק חזרות לתרגיל כדי לעורר היפרטורפיה (העלאה במסת השריר) מקסימלית.

אם תעלה 200 גרם בשבוע במשקל גוף לא תעלה כמעט שומן

youtube is your best friend

טווח החזרות אמור להיות 8-12 חזרות ברוב התרגילים. בתרגילים מורכבים אפשר לרדת ל-6 חזרות אבל לא הייתי ממליץ לרוב פחות מכך אלא אם יש תוכנית מאוד ספציפית
אז למה כולם ממליצים על התכונית הזאת למתחילים במסה??
ואיזו תכנית היית ממליץ ליחסית מתחילים שרוצים לעלות במסה??

אז למה כולם ממליצים על התכונית הזאת למתחילים במסה??
ואיזו תכנית היית ממליץ ליחסית מתחילים שרוצים לעלות במסה??
Fbw כל שהיא שמורכבת בעיקר מתרגילי מורכבים(כולל גם את ss,5x5..₪)

• פותח/ת השרשור
Fbw כל שהיא שמורכבת בעיקר מתרגילי מורכבים(כולל גם את ss,5x5..₪)
Fbw זה ממש למתחילים לא?? אני יודע איך להתאמן פלוס מינוס אני מתאמן יותר מחודש פשוט עם הפסקות.. ואני רוצה לעלות במסה אני נכנס לזה עכשיו לגמרי ורוצה תכנית נורמלית שאראה תוצאות ואגיש טוב שאתאמן בה.. fbw מתאים לי?

Fbw זה ממש למתחילים לא?? אני יודע איך להתאמן פלוס מינוס אני מתאמן יותר מחודש פשוט עם הפסקות.. ואני רוצה לעלות במסה אני נכנס לזה עכשיו לגמרי ורוצה תכנית נורמלית שאראה תוצאות ואגיש טוב שאתאמן בה.. fbw מתאים לי?
לא. יש פה אנשים מתקדמים מאוד שעושים fbw.

• פותח/ת השרשור
אשמח לעוד חוות דעת

• פותח/ת השרשור
מי זה כולם?

כל תוכנית שיש בה 20-25 סטים באימון 3-4 פעמים בשבוע. זה לא משנה אם זה FBW או AB - עניין של העדפה אישית.

השאלה שלי עם מה אתה היית מתחיל למסה?? מה תכנית טובה שאבין את הטכניקה בתרגילים בצורה טובה ואוכל להעחות מסה בצורה אפקטיבית?,

השאלה שלי עם מה אתה היית מתחיל למסה?? מה תכנית טובה שאבין את הטכניקה בתרגילים בצורה טובה ואוכל להעחות מסה בצורה אפקטיבית?,
אני אדגיש לך שוב:

כל תוכנית שיש בה 20-25 סטים באימון 3-4 פעמים בשבוע. זה לא משנה אם זה FBW או AB - עניין של העדפה אישית.

בכל מקרה, הבעיה של רוב האנשים זה לא התוכנית אימון אלא התזונה. אם לא תאכל במאזן קלורי חיובי לא תעלה במסת השריר באופן ויזואלי משמעותי. ואם תאכל יותר מידי אתה תשמין.

תודה רבה חבר!

שאלה אחרונה חחח...
בקישור שנתת יש תכניות של fbw שעובד על חזה לדוגמא ויש רק תרגיל אחד.. זה מספיק?? כי כשאני מתאמן אני עושה 3 תרגילים לחזה בערך
זה מספיק אל תדאג

Back
למעלה תחתית