עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חלב עדיף
יאללה איזה מושפע אני 🤡
מה הקשר? אם תאכל דקה אחרי אימון אז השריר יהיה יותר גדול? זה לא משנה מתי אתה אוכל, מיד אחרי אימון או שעה אחרי אימון... רגע, אתה בא להגיד לי שאתה מביא איתך אבקה למכון ושותה שם? חח... בקשר לשאלה שלך... אתה רזה וצריך קלוריות ופחמימות קנה תוסף תזונה... מה גם אני וכמו כל הפורום חולים על חלב ובאמת זה דבר נדיר לא ידעתי שחלב כ''כ עוזר... תשתה 2 שקיות חלב ביום (אתה לא חייב לשתות מיד, תשתה בהדרגה במהלך היום) זה יותר טוב מגיינר תאמין לי חח... ד''א אם אתה יכול לישתות 4 אז כמובן תשתה 4 אבל אני בספק אם תוכל גם אני לא יכול...אממ אני אוכל טוב מאוד לפני אימון מעמס פחמימות וכמה שניצלים או כול בשר אחר שיש אחרי אוכל בננה ואחרי שעה הולך להתאמן .
וצריך לאכול ישר אחרי אימון לא?
שמע, זה כבר שיקול שלך... אתה לא חייב לאכול שיבולת שועל עם האבקה, פשוט אפשר לעשות איזה שייק טוב עם הרבה קלוריות... בקשר לסוכר ענבים למה אתה צריך? תאכל בננה או 2 אחרי אימון בשביל להקפיץ ת'אינסולין.. אפשר להוסיף אבל אני לא יודע אם כדאיחחח כה אלברו להלהלהלהה אמר לי בהתחלה שפרסמתי תמונות שאתה מצטרף לפורום אתה צריך להוסיף לתפריט 4 ליטר חלב ביום חחחחח
ו מה בקשר לקניית אבקת חלבון ולהוסיף לזה ש"ש או סוכר ענבים לא טוב?
האינדקס הגליקימי הגבוה לא תורם לשום דבר, מאגרי הגליקוגן שלך יתמלאו מכל סוג פחמימה שתאכל ככה שאין צורך בסוכר ענבים או שיבולת שועל, מה שכן סוכר ענבים פחות מזיק מסוכר לבן עד כמה שידוע לי אבל הוא גם פחות מתוק. אבקת חלבון זה בכלל לא משהו חיוני, במיוחד לא במסה כשאפשר לאכול הרבה, בחיטוב זה יכול לעזור להגיע לכמות טובה של חלבון ביום. הארוחה אחרי האימון היא בכלל לא קריטית אם אכלת לפני האימון ככה שזה לא משנה אם תאכל חצי שעה או שעה אחרי.חחח כה אלברו להלהלהלהה אמר לי בהתחלה שפרסמתי תמונות שאתה מצטרף לפורום אתה צריך להוסיף לתפריט 4 ליטר חלב ביום חחחחח
ו מה בקשר לקניית אבקת חלבון ולהוסיף לזה ש"ש או סוכר ענבים לא טוב?
שמע, זה כבר שיקול שלך... אתה לא חייב לאכול שיבולת שועל עם האבקה, פשוט אפשר לעשות איזה שייק טוב עם הרבה קלוריות... בקשר לסוכר ענבים למה אתה צריך? תאכל בננה או 2 אחרי אימון בשביל להקפיץ ת'אינסולין.. אפשר להוסיף אבל אני לא יודע אם כדאי
האינדקס הגליקימי הגבוה לא תורם לשום דבר, מאגרי הגליקוגן שלך יתמלאו מכל סוג פחמימה שתאכל ככה שאין צורך בסוכר ענבים או שיבולת שועל, מה שכן סוכר ענבים פחות מזיק מסוכר לבן עד כמה שידוע לי אבל הוא גם פחות מתוק. אבקת חלבון זה בכלל לא משהו חיוני, במיוחד לא במסה כשאפשר לאכול הרבה, בחיטוב זה יכול לעזור להגיע לכמות טובה של חלבון ביום. הארוחה אחרי האימון היא בכלל לא קריטית אם אכלת לפני האימון ככה שזה לא משנה אם תאכל חצי שעה או שעה אחרי.
לא צריך להקפיץ שום אינסולין http://www.kilogram.co.il/983/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%AA%D7%9D/
איך אני יביא חלב לאימון?חשבתה על זה?
moo למה לא מוצלץ לצרוך כמות גבוהה של סוכר ענבים ? אני לוקח 50 גרם (אמרו 0.8 לכול קילו בגוף)זה לא טוב?למה זה גורם? אני שעמתי שזה טוב דווקא שזה ממל א את מעגרי הגליקון הגוף משו כזה שיש בסוכר הזה אינדיקס גליקימי גבוהה כמו בפירות משו בסגנון הזה חחח ^^
אז לא לקחת אתה אומר ? מה לשים במקום ?לקחת איתי לאימו ש"ש עם האבקת חלבון?