הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאבקת חלבון וגיינר וסוכר ענבים D:

maor5656

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
348
380
1
שמעו מה יותר טוב מבחינת ערכים אבקת חלבון+סוכר ענבים?
או גיינר?
מה עדיף כבר ותגידו למה בבקשה לא להגיב סתם.

נערך לאחרונה:
הפחמימות בגיינר הם ברובם מולטודקסטרין, מלבד גיינרים מסויימים ששם יש ש"ש ודברים אחרים
תראה מה מסתדר לך בערכים

לצרוך כמויות גבוהות של סוכר ענבים או מולטודקסטרין לא מומלץ, אבל אם אתה לא מצליח לאכול אז לך על זה.

• פותח/ת השרשור
חלב עדיף
יאללה איזה מושפע אני 🤡

איך אני יביא חלב לאימון?חשבתה על זה?

moo למה לא מוצלץ לצרוך כמות גבוהה של סוכר ענבים ? אני לוקח 50 גרם (אמרו 0.8 לכול קילו בגוף)זה לא טוב?למה זה גורם? אני שעמתי שזה טוב דווקא שזה ממל א את מעגרי הגליקון הגוף משו כזה שיש בסוכר הזה אינדיקס גליקימי גבוהה כמו בפירות משו בסגנון הזה חחח ^^
אז לא לקחת אתה אומר ? מה לשים במקום ?לקחת איתי לאימו ש"ש עם האבקת חלבון?

• פותח/ת השרשור
כי לוקח לי זמן עד שאני מגיע לבית לפחות 30 דקות אז אני צריך אבקה בינתיים אוכל בבית מה לעשות .

נערך לאחרונה:
מה הבעייה בלאכול חצי שעה אחרי האימון?
תדאג לאכול טוב לפני האימון, ואחרי האימון ולא משנה אם ביותר מחצי שעה תאכל בבית.

• פותח/ת השרשור
אממ אני אוכל טוב מאוד לפני אימון מעמס פחמימות וכמה שניצלים או כול בשר אחר שיש אחרי אוכל בננה ואחרי שעה הולך להתאמן .
וצריך לאכול ישר אחרי אימון לא?

לא חייב, תדאג שאתה אוכל טוב ולא משנה מתי. ובעיקר אם אתה אוכל כמו שצריך לפני האימון, אין שום צורך להיכנס ללחץ אם לא תאכל ישר אחרי.

אממ אני אוכל טוב מאוד לפני אימון מעמס פחמימות וכמה שניצלים או כול בשר אחר שיש אחרי אוכל בננה ואחרי שעה הולך להתאמן .
וצריך לאכול ישר אחרי אימון לא?
מה הקשר? אם תאכל דקה אחרי אימון אז השריר יהיה יותר גדול? זה לא משנה מתי אתה אוכל, מיד אחרי אימון או שעה אחרי אימון... רגע, אתה בא להגיד לי שאתה מביא איתך אבקה למכון ושותה שם? חח... בקשר לשאלה שלך... אתה רזה וצריך קלוריות ופחמימות קנה תוסף תזונה... מה גם אני וכמו כל הפורום חולים על חלב ובאמת זה דבר נדיר לא ידעתי שחלב כ''כ עוזר... תשתה 2 שקיות חלב ביום (אתה לא חייב לשתות מיד, תשתה בהדרגה במהלך היום) זה יותר טוב מגיינר תאמין לי חח... ד''א אם אתה יכול לישתות 4 אז כמובן תשתה 4 אבל אני בספק אם תוכל גם אני לא יכול...

• פותח/ת השרשור
חחח כה אלברו להלהלהלהה אמר לי בהתחלה שפרסמתי תמונות שאתה מצטרף לפורום אתה צריך להוסיף לתפריט 4 ליטר חלב ביום חחחחח
ו מה בקשר לקניית אבקת חלבון ולהוסיף לזה ש"ש או סוכר ענבים לא טוב?

חחח כה אלברו להלהלהלהה אמר לי בהתחלה שפרסמתי תמונות שאתה מצטרף לפורום אתה צריך להוסיף לתפריט 4 ליטר חלב ביום חחחחח
שמע, זה כבר שיקול שלך... אתה לא חייב לאכול שיבולת שועל עם האבקה, פשוט אפשר לעשות איזה שייק טוב עם הרבה קלוריות... בקשר לסוכר ענבים למה אתה צריך? תאכל בננה או 2 אחרי אימון בשביל להקפיץ ת'אינסולין.. אפשר להוסיף אבל אני לא יודע אם כדאי

האינדקס הגליקימי הגבוה לא תורם לשום דבר, מאגרי הגליקוגן שלך יתמלאו מכל סוג פחמימה שתאכל ככה שאין צורך בסוכר ענבים או שיבולת שועל, מה שכן סוכר ענבים פחות מזיק מסוכר לבן עד כמה שידוע לי אבל הוא גם פחות מתוק. אבקת חלבון זה בכלל לא משהו חיוני, במיוחד לא במסה כשאפשר לאכול הרבה, בחיטוב זה יכול לעזור להגיע לכמות טובה של חלבון ביום. הארוחה אחרי האימון היא בכלל לא קריטית אם אכלת לפני האימון ככה שזה לא משנה אם תאכל חצי שעה או שעה אחרי.

שמע, זה כבר שיקול שלך... אתה לא חייב לאכול שיבולת שועל עם האבקה, פשוט אפשר לעשות איזה שייק טוב עם הרבה קלוריות... בקשר לסוכר ענבים למה אתה צריך? תאכל בננה או 2 אחרי אימון בשביל להקפיץ ת'אינסולין.. אפשר להוסיף אבל אני לא יודע אם כדאי

לא צריך להקפיץ שום אינסולין http://www.kilogram.co.il/983/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%AA%D7%9D/

• פותח/ת השרשור
האינדקס הגליקימי הגבוה לא תורם לשום דבר, מאגרי הגליקוגן שלך יתמלאו מכל סוג פחמימה שתאכל ככה שאין צורך בסוכר ענבים או שיבולת שועל, מה שכן סוכר ענבים פחות מזיק מסוכר לבן עד כמה שידוע לי אבל הוא גם פחות מתוק. אבקת חלבון זה בכלל לא משהו חיוני, במיוחד לא במסה כשאפשר לאכול הרבה, בחיטוב זה יכול לעזור להגיע לכמות טובה של חלבון ביום. הארוחה אחרי האימון היא בכלל לא קריטית אם אכלת לפני האימון ככה שזה לא משנה אם תאכל חצי שעה או שעה אחרי.

לא צריך להקפיץ שום אינסולין http://www.kilogram.co.il/983/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%AA%D7%9D/

אוקיי המאמר הזה סידר אותי כבר הבנתי הכול על ארוחות אחרי אימון ולפני אימון תודהה !!

איך אני יביא חלב לאימון?חשבתה על זה?

moo למה לא מוצלץ לצרוך כמות גבוהה של סוכר ענבים ? אני לוקח 50 גרם (אמרו 0.8 לכול קילו בגוף)זה לא טוב?למה זה גורם? אני שעמתי שזה טוב דווקא שזה ממל א את מעגרי הגליקון הגוף משו כזה שיש בסוכר הזה אינדיקס גליקימי גבוהה כמו בפירות משו בסגנון הזה חחח ^^
אז לא לקחת אתה אומר ? מה לשים במקום ?לקחת איתי לאימו ש"ש עם האבקת חלבון?

אין עם זה בעיה, במיוחד אחרי אימון (יש על זה מחלוקות)
אם אתה לוקח 150 גרם + (כמו בלחק מהגיינרים) זה כבר כמות גדולה

זה להכניס סתם סוכר, למה לא לאכול בננה/תפוח/תמרים
אותו סוכר רק עם עוד הרבה דברים טובים ?

בכל מקרה אם אתה לא עולה במשקל תאכל חופשי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית