הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני בונה תפריט לחיטוב ורוצה להסגר סופית על משהו

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
כמה שאלות לפני שאני הולך לבנות את התפריט.

כמה קלוריות פחות מהמצב הנטרלי אני צריך? הבנתי ש 500?

כמה חלבון? יש שאומרים פי 2 ממשקל גוף ויש שאומרים פי 3 זה דיי משנה.. כמה באמת צריך?

חוץ מחזה עוף שכבר יצא לי מכל החורים בזמן המסה, איזה תחליף בשרי אפשר? שקל להכין.

בנוגע לטונה, זה בסדר לקחת פחית כל יום? יש שאומרים שאם אוכלים כל יום זה לא בריא בגלל ריכוז הכספית הגבוה שישם.

כמה קלוריות פחות מהמצב הנטרלי אני צריך? הבנתי ש 500?
אתה לא יודע מה הנטרלי שלך אלא אם ניסית לבדוק את זה באופן ישיר. רוב הגברים יפלו איפשהו בין 1900-2200 קלוריות בתפריט שלהם. בחר טווח בהתאם להכרות שלך עם הגוף (אפשר גם לרדת פחות מ-1900 אבל לא הייתי ממליץ/צריך להיות עם ניסיון בחיטובים כדי לעשות את זה אחרת תרגיש לא טוב).

כמה חלבון? יש שאומרים פי 2 ממשקל גוף ויש שאומרים פי 3 זה דיי משנה.. כמה באמת צריך?
זה תלוי בכמות הפחמימה בתפריט ובאחוז השומן. אם קיצצת פחמימות, תעלה חלבון לכיוון ה 2.5-3 גרם לק"ג משקל גוף. אם אתה באחוז שומן נמוך (מתחת ל-12%) אז אותו הדבר כמו בדל פחמימה.
חוץ מחזה עוף שכבר יצא לי מכל החורים בזמן המסה, איזה תחליף בשרי אפשר? שקל להכין.
קוטג', גבינה לבנה, טונה, גבינה צהובה, דגים (אמנון לדוגמה), יוגורטים, סינטה, בשר בקר טחון רזה (צ'ך, אווזית, שייטל)

בנוגע לטונה, זה בסדר לקחת פחית כל יום? יש שאומרים שאם אוכלים כל יום זה לא בריא בגלל ריכוז הכספית הגבוה שישם.
הכספית בטונה בישראל נמוכה מאוד ביחס לשאר העולם לכן אין מניעה

• פותח/ת השרשור
אתה לא יודע מה הנטרלי שלך אלא אם ניסית לבדוק את זה באופן ישיר. רוב הגברים יפלו איפשהו בין 1900-2200 קלוריות בתפריט שלהם. בחר טווח בהתאם להכרות שלך עם הגוף (אפשר גם לרדת פחות מ-1900 אבל לא הייתי ממליץ/צריך להיות עם ניסיון בחיטובים כדי לעשות את זה אחרת תרגיש לא טוב).

זה תלוי בכמות הפחמימה בתפריט ובאחוז השומן. אם קיצצת פחמימות, תעלה חלבון לכיוון ה 2.5-3 גרם לק"ג משקל גוף. אם אתה באחוז שומן נמוך (מתחת ל-12%) אז אותו הדבר כמו בדל פחמימה.

קוטג', גבינה לבנה, טונה, גבינה צהובה, דגים (אמנון לדוגמה), יוגורטים, סינטה, בשר בקר טחון רזה (צ'ך, אווזית, שייטל)

הכספית בטונה בישראל נמוכה מאוד ביחס לשאר העולם לכן אין מניעה

תשובות מעולות להכל תודה.
חוץ מהראשונה שלא הבנתי אותך...
אחרי שחשבתי כמה אני שורף קלוריות בזמן מנוחה והוספתיי את השריפת קלוריות בהתאם לפעילות שאני עושה. כמה להוריד מכל זה כשי שיהיה ערך קלורי שלילי קראתי ש 500 אבל לא סגור.

המספרים לא רלוונטיים. אתה צריך להישקל כל בוקר, לעשות ממוצע שבועי ולראות שאתה יורד בקצב של 0.5-1% ממשקל הגוף שלך. כל ה-500 האלו זה אגדה אורבנית.

• פותח/ת השרשור
המספרים לא רלוונטיים. אתה צריך להישקל כל בוקר, לעשות ממוצע שבועי ולראות שאתה יורד בקצב של 0.5-1% ממשקל הגוף שלך. כל ה-500 האלו זה אגדה אורבנית.

בסדר להתחלה אבל כמה אני צריך להוריד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית