הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בפורמולות קריאטין

cchaoss

משתמש מתחיל
273
1
נק' מוניטין:
73
273
1
אהלן,
קניתי פורמולת קריאטין ורציתי לשאול איך אתם צורכים אותן
על הקופסא כתוב לצרוך סקופ לפני אימון (20 גרם) ועוד סקופ במהלך האימון - זה לא יותר מדי קפאין (יש 100 מ"ג בכל סקופ)

ומה לגבי ימים ללא אימון? אני לא צריך בהם את הקפאין..אז עדיין יש לצרוך?

אני שואל כי אני יודע שהמנות של האמריקאים תמיד מוגזמות בטירוף..כמו בגיינרים למשל

תודה.

קנית פורמולה לפני אימון ולא פורמולת קריאטין
בטח קנית אמפד נוז ?

1-2 סקופים 40 ד' לפני אימון עם הרבה מים על בטן ריקה
לא צריך בימים ללא אימון

• פותח/ת השרשור
כן..סבבה, תודה

לא צריך לקחת קריאטין גם בשאר הימים? כי אני רואה שהפורמולה כן מכילה כמה וכמה סוגי קריאטין

כן..סבבה, תודה

לא צריך לקחת קריאטין גם בשאר הימים? כי אני רואה שהפורמולה כן מכילה כמה וכמה סוגי קריאטין

אתה צריך קריאטין מונו כפית מטבח כל יום

אין לך ביד קריאטין, יש לך פורמולה לפני אימון שיש בה מעת קריאטין אתיל אסטר מלאט
תקנה גם קילו קריאטין מונו

• פותח/ת השרשור
תודה גבר,
שאלה - גם אם אני בחיטוב כדאי לקחת את הקריאטין? הבנתי שהוא סופח נוזלים ונותן מראה 'נפוח' (לא מצאתי ניסוח עדיף)

תודה

א. אני ממליץ לך להכנס לפורטל המאמרים ולהתחיל לקרוא קצת (בטח לפני שאתה מתחיל לקנות דברים שאתה לא יודע מה הם ולמה הם משמשים).
ב. אפשר לקחת קריאטין בחיטוב (תקרא!!!!!!)
ג. או שתחליף את החנות שממנה אתה קונה , או שתבקש הוראות מדוייקות מהמקום בו אתה קונה לגבי אופן צריכת החומרים ולמה הם משמשים.

• פותח/ת השרשור
קניתי את זה מחבר, ככה שלא יכולתי לשאול אותו..ועל הקופסא כתוב איך לצרוך - פשוט כמו שכתבתי, תמיד האמריקאים מגזימים בטירוף במינונים שלהם ולכן לא סמכתי על זה.

לגבי הקריאטין אני אקרא, על הפורמולה קראתי לפני..ואני יותר שיצאו מחקרים שאין טעם בלקחת קריאטין שונה ממונו, אבל הפורמולה היא לא רק קריאטין.

האמריקאים לא מגזימים
פשוט הישראלים שלדים
תראה שיש מינונים לפי משקל וזה די סביר
לאחר ששוקל 100 קילו סקופ אחד של כמעט כל פורמולה לא ידגדג (חוץ מהג'ק)

לגבי מנות של גיינרים, המינונים שלהם גם נכונים כי המטרה לדחוף הרבה קלוריות
נניח סיריוס מאס מנה 2 סקופים
250 פחמימה
50 חלבון
1250 קלוריות

זה מנה של גיינר, אם תקח את זה בתוספת לתפריט של 3000-4000 קלוריות אתה תעלה במשקל אין אפס
אם תתחיל לשחק ולקחת חצאי סקופים וכל מני בולשיט כזה או אחר אתה תוסיף רק 500 קלוריות
שזה מעט, ואם תקח בנאדם שאוכל בערך ניטארלי והוא יצרוך עוד 500 קלוריות, הוא כמעט ולא יעלה במשקל

ככה שהמנות שלהם נכונות, אתה חושב שסתם במפעל רצו לעשות מנות מטורפות כדי שהמוצר יגמר לך מהר ?
זה מפעל אמריקאי לא ישראלי
הוא מכבד את הצרכנים שלו

בשורה התחתונה גיינר/חלבון נועד להשלים ערכים ככה שאתה יכול לצרוך אותו איך שבא לך
פורמולות אפשר להתחיל ממינון נמוך ולעלות בהדרגה

• פותח/ת השרשור
האמריקאים לא מגזימים
פשוט הישראלים שלדים
תראה שיש מינונים לפי משקל וזה די סביר
לאחר ששוקל 100 קילו סקופ אחד של כמעט כל פורמולה לא ידגדג (חוץ מהג'ק)

לגבי מנות של גיינרים, המינונים שלהם גם נכונים כי המטרה לדחוף הרבה קלוריות
נניח סיריוס מאס מנה 2 סקופים
250 פחמימה
50 חלבון
1250 קלוריות

זה מנה של גיינר, אם תקח את זה בתוספת לתפריט של 3000-4000 קלוריות אתה תעלה במשקל אין אפס
אם תתחיל לשחק ולקחת חצאי סקופים וכל מני בולשיט כזה או אחר אתה תוסיף רק 500 קלוריות
שזה מעט, ואם תקח בנאדם שאוכל בערך ניטארלי והוא יצרוך עוד 500 קלוריות, הוא כמעט ולא יעלה במשקל

ככה שהמנות שלהם נכונות, אתה חושב שסתם במפעל רצו לעשות מנות מטורפות כדי שהמוצר יגמר לך מהר ?
זה מפעל אמריקאי לא ישראלי
הוא מכבד את הצרכנים שלו

בשורה התחתונה גיינר/חלבון נועד להשלים ערכים ככה שאתה יכול לצרוך אותו איך שבא לך
פורמולות אפשר להתחיל ממינון נמוך ולעלות בהדרגה

לא ידוע מה איתך, אבל לפי ההמלצה שלהם מנה היא 2 סקופים. משמע בן אדם שלא מתעסק בזה ינסה לשתות 2 סקופים במכה אחת..ואני לא רוצה לראות תמונה של מישהו שניסה לעשות את זה...במיוחד עם חלב, אני מעריך שלמשך יום שלם הוא לא יוכל לעמוד.
ובלי קשר, בן אדם שבמשקל סטנדרטי (70-80) מספיקות 3000-4000 קלוריות לעלות במשקל...5000 זה סתם הגזמה לדעתי.

• פותח/ת השרשור
שסקופ אחד מפוצץ אותך וגורם להרגשה של כמעט בחילה (לי לפחות כששתיתי עם חלב, עם מים זה היה סבבה)..אז אני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה קורה עם 2.

• פותח/ת השרשור
גיינר? הרבה אנשים..אם אפשר להוסיף קלוריות אז למה לא
אני לא יכולתי לסבול את זה, אז עשיתי שילוב של חלב ומים או שרק מים.

ולא נראה לי שאני יותר רגיש מהרגיל

אתה מדבר על גיינר ?
כן אז אתה רגיש ללקטוז כנראה, תקנה לקטזין

ואם אתה לא מסוגל לצרוך 2 סקופים של סיריוס מאס + ליטר חלב
אז אתה ציפור

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר מישהו שיכול לצרוך את זה..
אם אתה מסוגל - סחטיין עליך, אותי זה מפוצץ ומגעיל..
הרבה יותר טוב לקחת אם כבר סקופ אחד ואם אתה צריך עוד קלוריות אז לאכול חטיף חלבון..אבל זו דעתי.

לא ידוע מה איתך, אבל לפי ההמלצה שלהם מנה היא 2 סקופים. משמע בן אדם שלא מתעסק בזה ינסה לשתות 2 סקופים במכה אחת..ואני לא רוצה לראות תמונה של מישהו שניסה לעשות את זה...במיוחד עם חלב, אני מעריך שלמשך יום שלם הוא לא יוכל לעמוד.
ובלי קשר, בן אדם שבמשקל סטנדרטי (70-80) מספיקות 3000-4000 קלוריות לעלות במשקל...5000 זה סתם הגזמה לדעתי.

70-80 קילו זה לא סטנדרטי
זה משקל של אנורקס

מה המשקל של רוב צרכני הגיינרים לדעתך? 😃

כל הקבוצות משקל שיש
כיוון ששחיף יכול לאכול ולגדול, אם קשה לו הוא לוקח גיינר
מצד שני חמור ששוקל 130 קילו כדי לעלות הוא צריך 8,0000-10,000 לפחות אז הוא גם צריך גיינר

זה מתאים לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית