הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר העמסת פחמימות - דעתכם?

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
אז בעצתו של הדיאטן שלי החלטתי לעשות יומיים של העמסת פחמימות אחרי שקרו דברים בלתי מוסברים בתהליך (ירידה במשקל על אף התפריט המועשר, שינוי פתאומי מתת פעילות של בלוטת התריס ליתר פעילות וכדומה..).

אשמח לשמוע את דעתכם על איך שנראית ההעמסה שלי ליומיים הקרובים (אני אפרט כאן את מה שאכלתי היום ומה אני עוד מתוכנן לאכול)

בבוקר - לפני אימון
מנת אספרסו חזקה

ארוחת ביניים - מיד אחרי האימון (500 קלוריות)
100 גרם תמרים יבשים
2 קופסאות קוטג' 1% שומן

ארוחת צהריים (250 קלוריות)
100 גרם של פייבר ואן
חצי כוס חלב 1%
מעדן חלב 0% שומן

ארוחת ערב (650 קלוריות)
8 יחידות סושי-פוטומאקי (יחידות גדולות עם 4 מרכיבים בכל יחידה)
אייס קפה של ארומה דיאט

ארוחת לילה(300 קלוריות)
קופסא שלמה של גלידל של פלדמן 0% שומן ללא תוספת סוכר

סה"כ ערכים
קלוריות: 1700 קק"ל
חלבונים: 135 גרם
פחמימות: 220 גרם
שומנים: 35 גרם

1. אני צריך להוסיף 300 קלוריות ועוד לפחות 60 גרם פחמימות.. יש רעיונות?
2. מה אתם אומרים על התפריט בכלל? אשמח שייעצו לי לשפר 😃

במשקל שלך אתה יכול לדחוף גם קילו וחצי פחמימות בארוחה, ולמיטב ידיעתי אפשר גם לאכול את כל הקלוריות היומיות בארוחה אחת.
או במקרה שלו לאכול את כל הקלוריות היומיות בארוחה אחת, אבל שהארוחה תתקיים כל 3 שעות.

כל החבר'ה שמשלמים לתזונאי ובסופו של דבר שואלים בפורום, שאלתם את עצמכם פעם למה שאני משלם לתזונאי שבסופו של דבר אני מקבל תשובות לשאלות שלי בפורום? באמת שאני לא מבין מה ההגיון לשלם לבנאדם ובסופו של דבר להגיע לפורום ולשאול אנשים.

ובנוגע לתפריט, זה תפריט חיטוב ובטח שלא העמסה ובטח שלא פחמימות.

הייתי הולך על העמסה של 2500 קלוריות לפחות, להוריד FIBER 1 יותר מדי סיבים יכולים להפריע בתהליך של העמסה זה מטומטם... תחליף את זה באורז לבן או פסטה לבנה או כל דבר עם קמח לבן שיהיה קל לאכול, תמרים זה גם ביזבוז כי יש בהם יחסית הרבה פרוקטוז תאכל עוד פחמימה נורמאלית.

תמרים זה לא גלוקוז עם אינדקס גליקמי גבוה?
פרוקטוז על פי מיטב זכרוני הוא בעל אינדקס גליקמי נמוך, לא ככה?

אינדקס גליקמי של פרוקטוז הוא 32.
יצאת חומוס
הבעיה בפרוקטוז היא שהוא לא בריא בכלל, ותמרים (dates) הם הפירות עם אחוז הפרוקטוז הכי גבוה. מצאתי כאן הסבר קצר על הפרוקטוז יחד עם רשימה של פירות עם אחוז הפרוקטוז בהם:

http://www.reducetriglycerides.com/reader_triglycerides_low_fructose_fruit.htm

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית