עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגדול בגדול יש לך לגב פולי עליון, מתח, חתירות למיניהן (שיש אין ספור ווריאציות בזוויות שונות עם דאמבלים או מוט או מכונה וכו׳) ויש גם פולאובר שיכול להיות תרגיל מעולה במידה ומבצעים נכון. יש במכונה במכונים מסוימים, עם דאמבל, ולדעתי הכי מומלץ עם מוט ישר שמחובר לפולי עליון
הכוונה הייתה חוץ מפולי עליון עפ מוט ישר שז מה שאני עושה עכשיו.
חתירות זה הכל טוב ויפה ובאמת יש ים אפשרויות השאלה אם זה תחליף לפולי עליון.
אני אסביר לך למה אני שואל... כי כל כמה חודשים אני משנה תוכנית אימון ואני משנה הכל חוץ מפולי עליון כי אני לא מכיר עוד משהו כתחליף לפולי עליון. הדבר היחידי שאני משנה זה מהמוט הרחב למוט הצר.
ניסית עם ידית v? תרגיל מאוד טוב.הכוונה הייתה חוץ מפולי עליון עפ מוט ישר שז מה שאני עושה עכשיו.
חתירות זה הכל טוב ויפה ובאמת יש ים אפשרויות השאלה אם זה תחליף לפולי עליון.
אני אסביר לך למה אני שואל... כי כל כמה חודשים אני משנה תוכנית אימון ואני משנה הכל חוץ מפולי עליון כי אני לא מכיר עוד משהו כתחליף לפולי עליון. הדבר היחידי שאני משנה זה מהמוט הרחב למוט הצר.
ניסית עם ידית v? תרגיל מאוד טוב.
אני גם ממליץ לך על barbell pullover . תרגיל אולד סקול מעולה לגב, חזה ויד אחורית
ראק פולס וסנאץ גריפ דדליפט גם תרגילים טובים.
טי באר רואו חופשי גם תרגיל פצצה. לא חסר תרגילים
כמה תרגילים סך הכל צריך לגב בהנחה שכל תרגיל 4/3 סטים?כמו שאמרתי יש את הפולאובר, תנועה שונה לגמרי
תרגיל עם טווח תנועה מאוד קטן וכזה שכל כך קל לרמות בו, שעדיף לא לעשות אותו.ניסית עם ידית v? תרגיל מאוד טוב.