הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חילוף חומרים מהיר מדי?

Ofir000

משתמש מתחיל
102
2
נק' מוניטין:
2
102
2
היי
חייב את עזרתכם לא יודע אם זה בדיוק קשור לחילוף חומרים או שזה משהו אחר, פשוט כל יום אני נמצא בשירותים 3-4 פעמים והרבה גם משלשל, גם שאני אוכל דברים כבדים שימנעו את זה לא הכי עוזר(אורז פסטות וכו) , יכול להיות שהחילוף חומרים שלי מהיר מדי? וזה גנטיקה או משהו כזה, מה גם שמאוד קשה לי לעלות במשקל כבר תקופה שוב אין לי מושג כל כך בנושא אז לא לאכול אותי.
ואני לא אלרגי לכלום עשיתי בדיקות לפני שנה ויצא שהכל תקין.
תודה לעוזרים

זה לא חילוף חומרים, זה בריאות ירודה של מערכת העיכול.
תנסה להוסיף סיבים\להוריד את כמות השומנים\לנסות להחליף מאכלים שגורמים לך ליותר בעיות עיכול

• פותח/ת השרשור
להכנס 3-4 פעמים ביום זה לא תקין
לך להיוועץ עם רופא ותעשה בדיקות דם עדכניות.

כן זה מה שאעשה ,יש קשר אולי לאבקת חלבון שאני לוקח ? יודע שזה ישמע מצחיק אבל אם לדוגמא אני שותה אותה מהר ? יש סיכוי שבגלל זהלמרות שעד היום פעם בהמון זמן היה קורה שהייתי משלשל

זה לא חילוף חומרים, זה בריאות ירודה של מערכת העיכול.
תנסה להוסיף סיבים\להוריד את כמות השומנים\לנסות להחליף מאכלים שגורמים לך ליותר בעיות עיכול

סגור אנסה עד לבדיקות תודה רבה על העזרה 😃

כן זה מה שאעשה ,יש קשר אולי לאבקת חלבון שאני לוקח ? יודע שזה ישמע מצחיק אבל אם לדוגמא אני שותה אותה מהר ? יש סיכוי שבגלל זהלמרות שעד היום פעם בהמון זמן היה קורה שהייתי משלשל

סגור אנסה עד לבדיקות תודה רבה על העזרה 😃

הכל יכול להיות, יכול שפיתחת גם רגישות למוצר כלשהו שיש באבקה או באחד המאכלים בתפריט היומי שלך.

לך לרופא והוא בטוח ישלח אותך לבדיקת דם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית