הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

SS - SHUT UP AND SQUAT

• פותח/ת השרשור
שבוע 4 אימון 1

PR
סקוואט - 105 קילו - 3X5 - לא ממש קשה.. הרגיש כמו ה 100 .. אולי טיפה יורת קל..
מבחינת טכניקה היה שיפור לפי המאמן שלי שאמר שהחזקתי יפה את הגב והעמוק היה אחלה.. עדיין קצת צריך לעבוד על הברכיים.. וגם ת'אמת הרגשתי שהחזקתי את הגב חבל על הזמן

פרס - 40 קילו - 3X5 - קל ...

PR
פאוור-קלין - 60 קילו - 5X3 - סופסוף התחיל להרגיש משקל.. מאימון הבא מתחיל בקפיצות של 2.5 .. לא היה ממש קשה אבל בהחלט היה מעייף

הפעם לא יהיו סירטונים.. הפלאפון שלי היה אצל אח שלי ולא היה מישהו שיצלם אותי.. אימון הבא

• פותח/ת השרשור
שבוע 4 אימון 2

אימון קשה!!!

PR
סקוואט - 110 קילו - 3X5 - הרגיש כבד אבל היה יפה לדעתי.... מאימון הבא מתחיל להוסיף 2.5 [ולא 5]

בנץ' - 70 קילו - 3X5 - סביר ביותר.. הרבה יותר קל מפעם [זה היה השיא הקודם.. מאימון הבא מתחיל לשבור שיאים]

דדליפט - 120 קילו - 1X5 - די טוב.. יותר קל מפעם [זה היה השיא הקודם.. מאימון הבא מתחיל לשבור ישאים]

סרטונים:

סט ראשון של סקוואט לר צילם משום מה... צריך קצת לעבוד על העומק והקצב ירידה ממש קצת

בדדליפט.. אחי התחיל לצם מאוחר.. אז יש לכם חזרה אחת להתענג עליה =P.. גם ת'אמת זזתי קצת אחורה כי הרגשתי אני כמעט נתקע במוט שהיה נמצא בכלוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הירידה בסקוואט לא כלכך טובה תנסה יותר לשבת אחורה אתה דיי נופל בירידה סה"כ אחלה HIP DRIVE
בדאדליפט הירידה צריכה ללכת חלק אתה צריך לתת למוט לרדת למטה אין טעם להוריד אותה בצורה מבוקרת כזאת

• פותח/ת השרשור
שבוע 4 אימון 3 ...

מעעעפפפפןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
.. ומבאס... אבל אני מבין שיש גם ימים כאלה...

מגיע למכון עייף ברמות מטורפות [אחרי שאחרי בצפר הצלחתי לגנוב שעת שינה.. לא הספיק]

בסופו של דבר....

סקוואט 102.5 קילו 4X3 - די קשה.... יותר מזה או את המשקל הזה לחמישיות לא הייתי מצליח

PR
פרס - 42.5 קילו 3X5 - קל...

PR?
פאוורקלין - 62.5 קילו - 5X3 ... קשה ומעייף.. טכניקה גרועה.. אימון הבא עושה שוב 62.5 אבל כמו שצריך

קיצר... כמעט ולא יושן היום.. עייף מת...

מתווכח עם עצתמי אם בכלל להגיע למכון או לא... בסוף מחליט ללכת.. ומה שיהיה יהיה.. לא בא בציפייה לשבור שיאים...

בכל מקרה.. מתחיל סקוואט ובסט של ה 102.5 [3 חזרות] קולט שכבר די קשה... מחליט לעשות עוד 3 סטים של 3 עם זה ולסגור עניין...

[לגבי הצילומים.. סט ראשון לא חשבתי לצלם.. כי זה היה אמור להיות חימום.. סט אחרון האח לא צילם וידאו.. צילם אותי תמונה רגילה בטעות.. קיצר יש לי תמונה שלי עומד עם מוט על הכתפיים...=\]

מיליטרי הלך חלק

פאוור קלין בסט האחרון קרא בדיוק אותו סיפור כמו בסקוואט... אז יש 4 סרטונים.. הטכניקה לא להיט.. אבל סביר...

סירטונים יותר מאוחר.. אין לי כוח להעביר עכשיו...

ודבר נוסף.. כל שבוע הבא אני באילת

ככה שלא תקבלו דיווח שוטף.. אלה דיווח בעוד שבועיים.. כשאני יחזור [יש חדר כושר במלון.. ודי גדול]... של כל ה 3 אימונים שהיו
בשבוע הזה אני מתכוון לעשות שבוע סקוואט קל [מתכנן על 90 קילו] בכוונה לשפר טכניקה ולסגור את העניין הזה [אם יהיה איפה לעשות סקוואט], כמו כן אני רוצה לשים יורת דגש על הדדליפט בשבוע הזה.. בתקווה להגיע ל 130 לחמישייה בצורה נקייה לפי התוכנית בלי יותר מדי בעיות

וזהו.....

בנימה פסימית זו.... נקווה לאימונים טובים יותר =P

---------- התגובה התווספה ב 19:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:02 ----------

טוב הנה גם הסרטונים.. ..
מתבייש לפרסם היה כל כך גרוע..

השבוע של הסקוואט הקל הכרחי

סקוואט מסריח... חסק עומק והברכיים גולשות

ומזוית יותר נורמאלית

פאוור קלין.. טכניקה על הפנים.. אני מתפאל שבכללה יה לי כוח לזה ולא עשיתי איזה 50 קילו...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה משה

יאללה חברה... חזרתי מאילת!..

היה חייה!! כיף לא נורמאלי..

וכמובן שלא שברתי את התוכנית..

בכל מקרה

בגלל שבמכון לא היה כלוב.. [כמובן] ... עבדתי על פרונטים .. [עשיתי פאוור קלין ומשם ירדתי לחמישיות]
[הפאוור קלינים היו די קשים [בין היתר כי חלקם היום כמעט 15 קליו מעל המשקלי עבודה שלי בפאוורקלין..] אבל באופן מפתיע היו טובים... לא לדבר על הפאוורקלינים הרגילים שהשתפרו מכל העניין]

שבוע 5 אימון 1

PR!
פרונט סקוואט - 70 קילו - 3X5 - די קשה... היה מעניין..
מכיוון שמעולם אל ידעתי את ה PR שלי בפרונט סקוואט .. זהו PR

PR!
בנץ' - 72.5 קילו - 3X5 - עלה נהדר ובלי יורת מדי מאמץ

PR!
דדליפט - 125 קילו - 1X5 - עלה יפה... קצת כבד אבל ממש לא נורא

שבוע 5 אימון 2

PR!
פרונט סקוואט - 75 קילו - 3X5 - הפעם המנייאק הרגיש כבד והיה די קשה...

פרס - 45 קילו [השיא הקודם] - 3X5 - עלה די בקלות

PR!
פאוורקלין , עקב כל הפאוור קלינים שעשיתי עם ה FS עשיתי 3 סטים של 3 - 62.5 קילו - 3X3 - היה קל ועלה יפה

פעם קודמת ה 62.5 עלה מעפן.. והפעם עלךה יפה.. לכן PR

שבוע 5 אימון 3

פה ממש לא היה לי כבר כוח לעוד FS כבד... אבל עשיתי FS קל כדי שבכל זאת תיהיה עבודה מסויימת לרגליים וכמובן חימום לכל הגוף

פרונט סקוואט - 65 קילו - 3X5 - לא נוראי...

PR!
בנץ' - 75 קילו - 3X5 - עלה יפה מאוד..

PR!!!!!!
דדליפט - 130 קילו - 1X5 - הרגשי כבד אבל עלה יפה מאוד =P

ד"א

החלטתי לעשות ריסט קטן בסקוואט [לרדת ל 90 ומשם להעלות 5 כל אימון עד שאני יחזור ל 110 ומשם 2.5] לשיפור טכניקה

• פותח/ת השרשור
טוב אימון קל [עדיין מתאושש מהסינגלים של אימון שעבר]

סקוואט - 70 - 3X5
בנץ' - 50 - 3X5
דדליפט - 100 - 3X1

אחרי זה חצי שעה אירובי קל

מעכשיו עד שבת.. נח

ד"א...

עכשיו שמתי לב שלא פירסמתי פה את האימון שעבר.. שחכתי...

בקיצרו אימוןש עבר בדקתי סינגלים בדדליפט

סקוואט - 60 - 3X5
פרס - 40 - 3X5
דדליפט -
60 קילו 1X5
80 קילו 1X3
100 קילו 1X2
115 קילו 1X1
130 קילו 1X1
140 קילו 1X1
150 קילו 1X1
160 קילו 1X1

אני מאמין שאני יוכל אפילו קצת יותר.. אבל כבר הייתי עייף

גיל תקשיב קנה אולסטאר דחוף..
בסוף הירידה העקבים שלך עולים למעלה ואתה לוקח תגב טיפה קדימה

תה רציני מזה האולסטאר המזוייף הזה?!?
האולסטאר שלי הן שטוחות כמעט כמו נעל בלט

• פותח/ת השרשור
טוב..... עקב ביטול התחרות.. באסה.. תיכננתי להשתתף ולהתנסות.. נשמע כיף ומעניין כל עניין התחרות...
חוזרים למתכונת רגילה של SS משבוע הבא
נתחיל באימון B עם המשקלים של אימון שעבר [מלבד הסקוואט]
אימון אחריו יבוא A עם המשקלים של אימון שעבר [מלבד הסקוואט]
ואז נמשיך בעלייה במשקלי העבודה...

---------- התגובה התווספה 02-04-2010 ב 13:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה 01-04-2010 ב 20:48 ----------

טוב.. כיף לחזור למתכונת אימונים רגילה.. חייב לומר

שבוע 6 אימון 1

כזכור הורדתי את משקל הסקוואט ל 90 לשיפור טכניקה [ואני חייב לורמ שהסקוואטים היום נראו הרבה יותר טובים סופסוף קלטתי מזה לקחת את התחת אחורה... הגיע הזמן נראה לי..]
ובשאר ההרמות עשיתי את אותו שמקל של אימון קודם

בכל מקרה

סקוואט 90 קילו - 3X5 - קל .. אבל עדיין הייתי קצת עייף מהענייןש ל הסינגלים וכו'... סה"כ נראה טוב
פרס 45 קילו - 3X5 - קל
פאוור קלין 62.5 קילו - 5X3 - מעייף רצח.. 😳 ...

סירטונים יותר מאוחר חבר צריך לשלוח לי אותם

---------- התגובה התווספה ב 21:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:58 ----------

הנה הסרטונים של הסקוואט [90 קילו כזכור] לתיקון טכניקה
איך נראים? ומה לשפר?

סט 1

סט 2

סט 3

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואט נראה טוב מאוד. יאללה תתחיל לעלות בחזרה ת'משקלים. 😃

כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
תודה

לגבי העלת המשקלים כה..
עכשיו התכנון זה להעלות בחזרה 5 כל אימון עד 110 שוב [כמובן עדייןע ם שמירה על הטכניקה ושיפור של מה שעדיין צריך לשפר]

ומשם להמשיך עם 2.5

כרגע שוקל 86-87

• פותח/ת השרשור
שבוע 7 אימון 1

סקוואט 95 - 3X5 - הרגיש קצת כבד... אבל עלה בלי יותר מדי בעיות... הטכניקה נראית טובה...

בנץ' 75 - 3X5 - היינו היום על הספה המסריחה.. [השנייה הייתה תפוסה למלא זמן..] אבל עדיין עלה די יפה...

דדליפט 130 - 1X5 - עלה די יפה...

סרטונים עוד מעט...

---------- התגובה התווספה ב 22:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:24 ----------

סרטונים אל יהיהו היום.. מקווה אולי שמחר...

משום מה המחשב לא מזהה את הפלאפון שלי... צריך לראות מה אני עשוה עם זה..

תפרסם את הסרטונים בפורום PL ככה תקבל יותר תגובות
אם אתה רוצה שים בלוג לינק לשם

לא כולם נכנסים ללוגים, לסרטונים כן

בהצלחה בכל מקרה, אחלה התקדמות

• פותח/ת השרשור
תודה.. את הסרטונים של אימון שעבר [מפלאפון של חבר] פירסמתי בפורום PL

אניר ק עכשיו מתוסכל לגבי מה לעשות עם הסרטונים פה.. המחשב כאליו לא מזה את הפלאפון..

ממתי שעברתי לווינדווס 7.. =P ... מנסה לעבוד על זה..

• פותח/ת השרשור
שבוע 7 אימון 2

אחרי יומיים בלי יורת מדיש ינה... לא מצליח לישון... ואתמול בגרות מיותרת בספורט.. מגיע טיפה עייף למכון.. לא מאמיןש אני סיגור את ה 100 סקוואט..

סקוואט 100 קילו - 3X5 - הרגיש די כבד.. אבל כמו שכבר אמרתי ממש לא הגעתי במצב אופטימאלי לאימון .. טכניקה די יפה.. קצת אולי עומק גבולי בחלק מהחזרות

PR!
פרס 47.5 קליו - 3X5 - עלה יפה

פאוור קלין
65 קילו 2X3
60 קילו 3X3

[ה65 כבר הרג.. אותי הייתי עייף..] אז אני אל מחשיב כ PR ... צריך לעבוד טיפה על הטכניקה.. אימון הבא ננסה רק משיכות חלקיות האנג קלין וכו'...

סרטונים..אותה בעיה כנמו פעם קודמת.. אני נרא הלי הולך לסבתא לשי כדי להוריד את זה על דיסק און קי ויפרסם היום..
חייב למצוא פיתרון..

משבוע הבא חוזר לקחת קריאטין לעוד סבב של חודש.. 5 גרם ביום

• פותח/ת השרשור
טוב הנה הסרטונים שהבטחתי.. =P

סקוואט 95 קילו טכניקה מתוקנת ? 😣

סט 1

סט 2

סט 3

דדליפט 130 קילו

סקוואט 100 קליו טכניקה מתוקנת ? 😣

סט 1

סט 2

סט 3

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סה"כ הטכניקה בסקוואט נראית לא רעה. השאלה היחידה שלי היא למה הבחור הרזה הזה עומד מאחוריך. אם תגיע לכשל אני בספק אם הוא יוכל פשוט להרים את המוט ממך, ושהוא עומד סתם שם ומסתכל אתה לא יכול להיפטר מהמוט אחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית