הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS - SHUT UP AND SQUAT

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה אחת..

חשבתי בימים של הפאוור קלין

במקום 5X3 PC

לעשות

3X3 PC
+
2X5 מתח
[עם תוספת משקל]

נשמע הגיוני/סביר/דבילי ? ...

רזה רזה... החמור הזה עושה 100 קילו סקוואט.. =P .. אח שלי במקרה חח.. כבר יצא לי פעם או פעמיים להגיע למצב שאני לא יכול לעלות [בעיקר בקטע של הלמידת טכניקה.. פשוט ירידה לא מבוקרת עם חזה רפויי ו.. קיצר טכניקה על הפנים..] והוא עזר לי מאוד לעלות עם המוט..

מקסימום הוא תמיד יכול לחבק את הטרול שעומד מלפניו..

נשמע לי בסדר גמור, אני גם חשבתי על משהו בכיוון הזה במקום ה BOR שאני עושה כרגע.
אבל קח בחשבון שבגלל שאתה עדיין בשלב לימוד הטכניקה של הפאוורקלין, ביצוע של פחות חזרות יכול לעקב אותך.

ועוד שאלה אחת..

חשבתי בימים של הפאוור קלין

במקום 5X3 PC

לעשות

3X3 PC
+
2X5 מתח
[עם תוספת משקל]

נשמע הגיוני/סביר/דבילי ? ...

רזה רזה... החמור הזה עושה 100 קילו סקוואט.. =P .. אח שלי במקרה חח.. כבר יצא לי פעם או פעמיים להגיע למצב שאני לא יכול לעלות [בעיקר בקטע של הלמידת טכניקה.. פשוט ירידה לא מבוקרת עם חזה רפויי ו.. קיצר טכניקה על הפנים..] והוא עזר לי מאוד לעלות עם המוט..

מקסימום הוא תמיד יכול לחבק את הטרול שעומד מלפניו..
אין כמו כשל טוב בסקוואט כדי להתחיל את היום. ✌️

• פותח/ת השרשור
נשמע לי בסדר גמור, אני גם חשבתי על משהו בכיוון הזה במקום ה BOR שאני עושה כרגע.
אבל קח בחשבון שבגלל שאתה עדיין בשלב לימוד הטכניקה של הפאוורקלין, ביצוע של פחות חזרות יכול לעקב אותך.

אז אתה אומר ללכת על

PC 3X5
+
מתח [סופינציה/פרונציה ברוטציה] 2X5
עם משקל

?

ת'אמת נשמע יותר הגיוני

ד"א עידן איך נראית הטכניקה?

EDWARD ... הבחור מאחורה חזק.. הוא בהחלט יכול לעזור לי במצב של כשל

לדעתי תמשיך לעשות 5 סטים של 3 חזרות פאוורקלין ועל זה תוסיף 2 סטים של מתח, לא יקרה כלום, זה לא מה שיהרוס לך את התוכנית.

קשה לי לתת ביקורת על סקוואט LB, אבל אם אני משווה את הסקוואט שלך לזה של Deus למשל, אפשר לראות שאצלך הברכיים גולשות יותר קדימה, אצלו השוקיים כמעט אנכיות לרצפה לאורך כל הסט. לא יודע אם זה עניין של מבנה גוף או שפשוט אצלך לא מצאת עדיין את איזון מרכז הכובד.

• פותח/ת השרשור
אחלה אז אני ממשיך לעשות 5X3 ומוסיף עוד 2 סטים של מתח ...

כה לגבי הברכיים ראיתי צפו לעידכון

---------- התגובה התווספה 12-04-2010 ב 19:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה 11-04-2010 ב 20:32 ----------

שבוע 8 אימון 1

סקוואט - 105 קילו - 3X5 - הרגיש קצת כבד ה*****.. אבל לא עשה יותר מדי בעיות... סרטון יותר מאוחר או מחר [חבר צריך לשלוח]

PR!
בנץ' - 77.5 קילו - 3X5 -
כבד אבל עלה

PR!
דדליפט 135 קילו - 1X5 -
הרגיש כבד אבל לדעתי יותר האחיזה גרמה לזה להרגיש כבד מאשר השרירים שמרימים את המוט מהרצפה.. אני עדיין עובד עם אחיזה רגילה DOUBLEOVERHAND ולא משולבת.. נראה לי בקרוב אני עובר למשולבת.. ועוד דבר נוסף מאימון הבא לדעתי אני מתחיל כבר לעבוד עם חגורה...

בקיצרו אימון טוב הכל די זרם יפה.. סירטונים יותר מאוחר או מחר .. ד"א.. שחכתי לצלם את הדדליפט..

• פותח/ת השרשור
היום אימון B

אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי..

אני מתחיל להוסיף באימוני B בסוף 2 סטים של מתח [2X5] עם משקל גוף בהתחלה [אין לי מושג אםא ני סוגר 2 של 5 חחח...] ובהמשך עם משקל.. אויל אפילו אמימון הבא אם אני סוגר ...

השאלה היא איך לעשות את המתח סופינציה / פרונציה / סופינציה-פרונציב ברוטציה של אימון זה - אימון זה ????

מה מומלץ? המטרה היא עדו קצת גירוי לבייספס ולרחב גבי

ד"א ...

הסרטונים אמימון קודם עדיין אצל החסבר.. מחכה שישלח...
ומהיום לא יהיו סירטונים.. אני מתאמן היום לבד כל השותפים לאימונים בטיול..

• פותח/ת השרשור
סתם רשמתי את המטרה כדי שלא תבואו בשאלה "מה המטרה שלך" .. =P ..

הקטע שגם בפרונציה הבייספס מקבל מספיק גירוי.. קיצר לא יודע מה לעשות.. ואני גם מניחש זה לא כל כך משנה

בפרונציה הבייספס בראכי בקושי מקבל גירוי. אם תעבור לסופינציה הפיקקקקקקקקקקק יגדל

• פותח/ת השרשור
אל תוציא אותי 🤡 .. פיק ממש לא מעניין אותי חח... רק קצת לשמור על פרופורציה של הגב והיד ככה שאני חשוב שעדיף לעשות מתח בפרונציה ..א בל בכל זאת שאלתי
הטריספס גדל לי מתחילת התוכנית חבל על הזמן עם הבנץ' והפרס

---------- התגובה התווספה ב 19:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:18 ----------

טוב....

שבוע 8 אימון 2

PR! [אני מחשבי כ PR כי הסקוואטים של ה 110 לפני הריסט לטכניקה לא היו ממש סקוואטים חחח...]
סקוואט 107.5 קילו
- 3X5 - לא ממש קשה.. אבל הרגיש משקל

PR!
פרס 50 קילו
- 3X5 - היה קצת כבד אבל עלה יפה

פאוור קלין 60 קילו - 5X3 - דגש על הטכניקה.. נראה קצת יותר טוב

מתח בפרונציה 🤡🤡🤡 2X4 .. חחחח....

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סופסוף חבר שלי העביר לי את הסרטונים של הסקוואט מלפני 2 אימונים [105]

נראים טוב .. מה שכן המשקל לא יציב על העקב ועובר מהעקב לאצבעות ואני ירוד הרהב יורת מדי מהר.. פשוט נופל.. חייב לעבוד על זה... עכישו אני עבוד על זה.. [שמחתי לראות שהעומק טוב והשברכיים לא ממש גולשות]

סליחה רמאש על הכאב ראש .. פעם הבאה נצלם הפוך .. או שאני כבר ימצא דרך אחרת להפוך את הסרטון אם לא יעבוד

סט 1

סט 2

סט 3

http://www.youtube.com/watch?v=_AgRgVQvP5M

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גיל מה אתה מתעסק לי עכשיו בקקי 😃, פרונציה סופינציה, תעשה מתח איך שבא לך, אם תגדל ותעלה משקלים הבייספס ידביק את הפער בכל מקרה.

אם אני לא טועה ב- windows movie maker יש אפשרות לסובב את הסרטונים.

• פותח/ת השרשור
גם DMDANIEL אמר לי בפורום של ה PL על המובי מייקר

ניסיתי להכניס והוא לא מביא לי להכניס את הקבצים .. קבצי 3GP

לגבי הפרונציה סופינציה כה... אני מניח שזה לא כל כך משנה ..
אני עדיין מתלבט אם בכלל צריך להכניס את זה או שזה פשוט מיותר

אז כנראה הוא לא יודע לקרוא קבצים כאלה, צריך להמיר אותם קודם ל-AVI. תכתוב בגוגל 3GP to avi online, יש אתרים שממירים דרך האינטרנט ללא צורך בתוכנה.

• פותח/ת השרשור
סבבה ננסה
.. ד"א.. תענה בפייס .. שי שואל משהו

• פותח/ת השרשור
תודה עידן.. הנה סידרתי את הסרטונים

---------- התגובה התווספה 16-04-2010 ב 17:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה 15-04-2010 ב 21:49 ----------

שבוע 8 אימון 3

PR!
סקוואט 110 קילו - 3X5
- היה ממש לא נוראי עלה די יפה ובטכניקה די טוב הנאי חושב [גם הפעם החבר הבריז [כדי להסתפר 🤡] אז לא היה מי שיצלם

PR!
בנץ' 80 קילו - 3X5
- הרהב יותר קל מ ה 77.5 .. עלה יפה מאוד!

PR!
דדליפט 140 קילו - 1X3
- בונא החרא כבר היה כבד! ... כבר ממש קשה לי להחזיק את הגב ... אני מאמין שאני ינסה עוד 2 אימון את ה 140 גם אם אני יסגור 5 חזרות אימון הבא אלב הטכניקה לא תיהיה להיט והגב קצת יקרוס... ריסט קצר ל 130 בערך ועבודה סזיפית על הטכניקה

• פותח/ת השרשור
שבוע 9 אימון 1

PR!
סקוואט 112.5 קילו - 3X5
- היה קצת כבד לא משהו נוראי ... תקבלו סירטון מאוחר יותר

PR!
פרס 52.5 קילו - 5-5-4
... בסט האחרון החזרה האחרונה התפקששה קצת.. לא הצלחתי לנעול אותה למעלה.. לא נרוא.. עם מספיק חלב פעם הבאה 55 יעלה יפה

לא היה זמן ל PC כי המכון נסגר מוקדם ... אז עשיתי פשוט מתח

מתח בפרונציה - 5-4-4 ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית