הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר גרעון קלורי

David1772

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז ככה עוד יומיים אני סוגר חודש חיטוב עם גרעון יומי של 600-700 קלוריות ליום וצ'יטים של אלכוהול בסופי שבוע. עד כה ירדתי כ3.5 קילו.
עם הפתיחה של החודש השני אני רוצה לרדת לגרעון של 900-1000 קלוריות ביום ולהמעיט טיפה בכמות האלכוהול בסופי שבוע.
בתפריט:
חלבון- פי 2 ממסת הגוף
שומן- פי 0.8 ממסת הגוף
פחמימה- 75-90 גרם
זה יוצא סוג של חיטוב דל פחמימה לכן בסופי שבוע אני מרשה לעצמי להתפרע עם יותר פחמימה מהרגיל(בטטה,תפוח אדמה,אלכוהול וכדומה).

האם גרעון כזה יכול לפגוע לי במסת שריר?
יש איזה טיפ להציע?

נתונים התחלתיים:
משקל-88
גובה-176
גיל- 20

משקל לאחר חודש חיטוב-84.5
הערכה של 16%-18%

שריר לא מתפרק כל כך בקלות כמו שחושבים
זה תלוי במס דברים אבל עזוב את זה רגע בצד גרעון של 600-700 זה כבר גרעון גדול
וזה עוד בחודש הראשון של החיטוב למה לעזאזל אתה רוצה להגדיל אותו עוד יותר
כל עוד אתה ממשיך לרדת אין שום סיבה שתגדיל את הגרעון שלך פשוט תמשיך כמו עכשיו.
גם כמות הפחמימה יחסית נמוכה לתחילת החיטוב זה מרגיש לי כאילו אתה רוצה להגיע לסוף
ולדלג על כל השלבים בתהליך החיטוב.
חוץ מזה שכנראה חצי מהירידה במשקל שלך הם נוזלים בגלל שאתה צורך כמות נמוכה של פחמימות.
תמשיך עוד שבוע שבועיים תראה אם הירידה ממשיכה בקצב טוב תמשיך ככה אם לא תבדוק שוב את התפריט ותראה
שאתה באמת בגרעון של 600-700 ואתה לא רק חושב ככה בגלל הירידה במשקל כמו שאמרתי שיכול מאוד להיות שרובה נוזלים.
אם אתה יכול להפחית באלכוהול תפחית זה תמיד טוב ובהצלחה בהמשך החיטוב.

גרעון של שקרוב ל1000 קל' מעלה את הסיכוים בהרבה לאבד מסת שריר במיוחד שאתה מגיע לאזור הSET POINT שלך.
בנוסף רק שתדע שאלכוהול זה לא פחממה והיא במיוחד לא יעילה או מהווה תחליף לאף העמסת פחממות אמיתית.
בנוסף לא יודע לגבי הבחירת ציט מיל המוזרה בצורת אלכוהול אבל להוריד בכמות יכול להיות רעיון טוב בלי קשר לכל העניין.
אם אתה מחליט להישאר בדל פחממה אתה צריך לעלות את המקור שומן שלך למקור איכותי או לוותר על הרעיון ולהוסיף פחממה.
תאמין לי שההבדל בין גירעון של 600-700 ל500 הוא זניח

לא הבנתי, אתה יורד במשקל בקצב לא רע, למה שתגדיל את הגרעון?

ואת האלכוהול הייתי מנסה לצמצם כמה שאפשר.

Back
למעלה תחתית