הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפנייה למאמרי חיטוב

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
שלום, מישהו יכול להפנות אותי לכמה מאמרים מומלצים לחיטוב( ושאפשר להתבסס עליהם)?

• פותח/ת השרשור

האם יש בו את כל העקרונות של העמסה וכול? אם כן תודה רבה!
במקום לפתוח עוד אשכול, משהו יכול להגיד לי אם כל החלון הזדמנויות הזה אחרי אימון הוא סתם מיתוס? יש מאמרים בנושא? והאם אתם לוקחים את התוסף שלכם אחרי אימון אן בשעות היום? תודה

לא בדיוק מיתוס, אבל לא מספיק חשוב שבשביל שתשים לזה לב.
איזה תוסף? אם אתה מתכוון לחלב ועוגיות - אז אחרי האימון, או בשעות היום, או בלילה כשנזכרים שלא השלמנו קלוריות, או בתור לרופא, או בפקקים כשאין מה לעשות חוץ מלהתעצבן על זה שאפחד לא יודע לנהוג במדינה הזאת, או בזמן האח הגדול בעת צפייה בקופיפים מצויים, או.....

• פותח/ת השרשור
לא בדיוק מיתוס, אבל לא מספיק חשוב שבשביל שתשים לזה לב.
איזה תוסף? אם אתה מתכוון לחלב ועוגיות - אז אחרי האימון, או בשעות היום, או בלילה כשנזכרים שלא השלמנו קלוריות, או בתור לרופא, או בפקקים כשאין מה לעשות חוץ מלהתעצבן על זה שאפחד לא יודע לנהוג במדינה הזאת, או בזמן האח הגדול בעת צפייה בקופיפים מצויים, או.....
חח אבקת חלבון..הרבה פה משתמשים בזמנים מסויימים כי נוח להם (כאלה בבוקר, לפני השינה וכול)
יש לי בעיה בבוקר, פשוט קשה לי לאכול בבוקר, אני יכול פשוט במקום לקחת את השייק אחרי אימון, לשתות אותו בבוקר?

אין שום יתרון בלהכניס את החלבון לגוף דווקא אחרי האימון, אחרי שעשינו פעילות בעצימות גבוה?

זה תלוי בתזונה שלך לפני כן. בעיקרון, אם אכלת היטב לפני האימון זה לא משנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית