הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קראטין

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אז ככה אני עומד לקנות קראטין (כמובן שלא פורמולה רק מונו...) אבל הבעיה היא שאני פחות מכיר את החברות המובילות בתחום הקריאטין ובאתי להתייעץ איתכם לגבי קריאטין מסוים של optimum
(אני יודע שבתחום אבקות החלבון היא בין החברות המובילות והמוכרות אבל אני לא יודע מה לגבי קריאטין)

תורידו רווחים
תודה למי שיעזור 😃

נערך לאחרונה:
כל קריאטין מונו של חברה ידועה (אופטימום, ISS וכו') יהיה בסדר.
ולמרות שיש לך 5 הודעות, אני בטוח שאתה יודע איך להריץ חיפוש.

עכשיו הזמנתי קילו של פרולאב, נקווה שהוא טוב יותר.
האולטימייט עשה לי כאבי ראש כל הזמן למרות ששתיתי ממש הרבה.

ניסיתי קריאטין מונו של צ'מפיון, ניצרס בסט ואופטימום - כולם היו סבבה

אתם ממש שונאים את אולטימייט אה? חחח..
האמת שאני משתמש בקריאטין שלהם והוא בסדר גמור..
(ואני לא בא למכור אותם או משהו)

אתם ממש שונאים את אולטימייט אה? חחח..
האמת שאני משתמש בקריאטין שלהם והוא בסדר גמור..
(ואני לא בא למכור אותם או משהו)

אחי אני לא שונא אותם אין לי שום דבר נגדם פשוט הקריאטין שלהם עושה לי כאב ראש לא נורמלי

כמה שטיות אתם מדברים. כמעט כל החברות אותו דבר זה כמו שתיקנה מלח של חברת עלית או מלח של חברת אסם
גם כל האבקות חלבון אותו דבר, רק שבאחת שמים אבקת כביסה ובשנייה באמת אבקת חלבון.

אולטימייט כלכך גרוע? כן גם אני שמעתי שהם נפלו פעם אחת בבדיקת מעבדה של הפרוסטאר. אך באותו מידה גם קראתי פה בפורום שדיימטייז נפלו בבדיקת מעבדה ,ואני לא רואה שעושים על הדיימטייז כזה עליהום כמו על אולטימייט.

1. אין שום הוכחה שדמטייז נפלו בבדיקות מעבדה, אין שום בדיקת מעבדה והכל "שמועות.
2. מנגד לכך, יש בדיקת מעבדה של אולטמייט נוטרישן ולא על הפרו סטאר (היה גם, אבל זו לא הייתה ממש חריגה מסיבית, אני לא זוכר גם את התוצאות) אלא הסנסישן שלהם שבמקום 93% המוצהרים על התווית נמצא 73%, ואם כבר נדבר על בדיקות מעבדה יש עוד בדיקת מעבדה שיצא שם 68% לאותו הדגם רק דלי אחר שנקנה במקום אחר.
3. אתה רוצה לקנות קריאטין או אבקת חלבון מחברה שמצהירה 93% אבל מביאה לך 68%? בהצלחה.

אולטימייט כלכך גרוע? כן גם אני שמעתי שהם נפלו פעם אחת בבדיקת מעבדה של הפרוסטאר. אך באותו מידה גם קראתי פה בפורום שדיימטייז נפלו בבדיקת מעבדה ,ואני לא רואה שעושים על הדיימטייז כזה עליהום כמו על אולטימייט.
תראה איפה דימטיז נפלה

באישורו של משה תקבל תשובה.

דיימטייז לעולם לא נפלו בבדיקות מעבדה,משווק אנגלי מתחרה שלהם פרסם בדיקות מעבדה שקריות באתר אנטרנט שלו,הדבר הגיע עד להתערבות של טד הבעלים של דיימטייז שהגיב על כך בפורום של בודיבילדינג קום,ללא ספק השקר הנ"ל פגע זמנית במכירות של המוצר אבל לבסוף אותו בחור הוריד את הבדיקות השקריות שלו ואף התנצל על כך מול חברת דיימטייז.

החלבון ELITE WHEY של דיימטייז חזר להיות אחד מהחלבונים הנמכרים בארצות הברית תוך זמן קצר שוב כי אנשים הבינו שהכל תרמית.

החלבון עולה מחודש לחודש בטבלת המכירות,כרגע הוא בין ה 50 מוצרים הכי נמכרים בבודיבילדינג קום מבין 10,000 מוצרים,החודש הוא מקום 43 המכובד!!

http://www.bodybuilding.com/store/top50.htm

זאת ההוכחה שדובר על בדיקות שהוכחו כשקריות והלקוחות הבינו את זה,אין ספק שזה פגע במכירות אך לאחר שכולם הבינו שמדובר בשקר המכירות קפצו בצורה מטורפת שוב!!

במידה ויש לכם שאלות על מוצרי ISS ו DYMATIZE אשמח לענות.

שבת שלום

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית