הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

-תוותר על ההגבהה ששמת.
-תפסיק להסתכל לצד במראה.
-לא נראה שאתה מבין את התנועה בדיוק, זה בכלל לא נראה כאילו אתה מושך עם הגב אלא עושה כמעט את כל העבודה מהרגליים כאילו זה סקוואט.

הניתוק סביר
ברגע שאתה עובר את הברכיים תדחוף את האגן קדימה(אגן, לא ברכיים!)
ותנעל ברכיים בסוף התנועה

אתה רוצה שכל החזרות שלך יראו כמו החזרה השניה, שים לב ששם באמת יש מתיחה של המוט והמתח בגוף הוא זה שמרים את המוט, בשאר החזרות אתה פשוט מחקה את התנועה ומושך מאוד עם הגב.
מה שחסר בכל החזרות זה נעילה כמו שצריך, כלומר לנעול ברכיים ולכווץ ישבן, ככה שבסוף החזרה אתה עומד נורמלי

• פותח/ת השרשור
הנעילה שלי בגב בסדר ?
הבנתי שאני צריך למתוח את הגוף כלומר להרגיש את המתיחה ההמסטרינג ולהרים עם הרגליים ברגע שזה עובר את הברכיים לנעול עם הגב ולישר ברכיים.
אתה רוצה שכל החזרות שלך יראו כמו החזרה השניה, שים לב ששם באמת יש מתיחה של המוט והמתח בגוף הוא זה שמרים את המוט, בשאר החזרות אתה פשוט מחקה את התנועה ומושך מאוד עם הגב.
מה שחסר בכל החזרות זה נעילה כמו שצריך, כלומר לנעול ברכיים ולכווץ ישבן, ככה שבסוף החזרה אתה עומד נורמלי

הנעילה שלי בגב בסדר ?
הבנתי שאני צריך למתוח את הגוף כלומר להרגיש את המתיחה ההמסטרינג ולהרים עם הרגליים ברגע שזה עובר את הברכיים לנעול עם הגב ולישר ברכיים.
מה הכוונה בנעילה בגב?
בכל מקרה תראה את הסרטונים האלה:

מה הכוונה בנעילה בגב?
בכל מקרה תראה את הסרטונים האלה:

הסרטון הראשון מעולה, אבל אתה באמת חושב שאפשר ללמוד משהו מהסרטון השני?
לצערי, למרות שאד הוא אולי הליפטר הטוב בהיסטוריה, הוא מאמן ומסביר נוראי בסמינרים שבהם מבקשים ממנו לדבר ולענות על שאלות, ובסרטונים כאלה.
רוב מה שהוא אומר זה "תעשה מה שנוח לך", אבל למתאמן מתחיל שום דבר לא נוח, במיוחד סט אפ של דדליפט.

הסרטון הראשון מעולה, אבל אתה באמת חושב שאפשר ללמוד משהו מהסרטון השני?
לצערי, למרות שאד הוא אולי הליפטר הטוב בהיסטוריה, הוא מאמן ומסביר נוראי בסמינרים שבהם מבקשים ממנו לדבר ולענות על שאלות, ובסרטונים כאלה.
רוב מה שהוא אומר זה "תעשה מה שנוח לך", אבל למתאמן מתחיל שום דבר לא נוח, במיוחד סט אפ של דדליפט.
הסרטון השני הוא סוג של השלמה לסרטון הראשון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית