הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בשורש כף היד

• פותח/ת השרשור Vidal
  • פורסם בתאריך

Vidal

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן, לפני כ8 חודשים בערך נפלתי על כך היד בזמן משחק כדורגל ומאז לא מפסיק לכאוב לי בשורש כף היד איך שרואים את הוורידים בחיבור שם.
הכאב לא נוראי אך מגביל בתנועות מסויימות ממש!
עכשיו לפני חודש וחצי התחלתי להתאמן בחדר כושר וישנם תרגילים שגורמים לכאב להתחזק ולהפריע לי במהלך האימון וגם ביום יום. קראתי פה בפורום שאנשים ממליצים לקחת כדורי כורכומין, למרוח משחות אנטי דלקתיות ולהשתמש ברצועות לשורש כף היד.
יש לי כמה שאלות: 1.עד כמה ההמלצות האלו טובות?
2.האם להשתמש ברצועות במהלך היום או רק באימון?
,3.על אילו רצועות אתם ממליצים?
4.האם להמשיך להתאמן בעצימות נמוכה פשוט או להפסיק להתאמן לגמרי?
5.אם יש עוד המלצות מנסיון אישי אשמח לשמוע!

תודה רבה!

אם יש לך כאב מגביל שמציק לך כבר תקופה ארוכה שקרה בעקבות טראומה , גש לפיזיותרפיסט שיבדוק אותך ואז תוכל לקבל את התשובה .
בנוגע לכורכום , @Mike אני אישית לא מכיר מחקרים לטובת הכורכום אבל גם במצבים כמו שלך הכאב הוא מכאני לכן נוגד דלקת לא בדיוק יעשה פה את העבודה .

המחקר חלש בנושא והיעילות מגיעה בשילוב עם אומגה 3. לא יזיק לנסות אבל אחוזי ההצלחה נמוכים...
כדאי לרכוש כורכמין עם פלפל שחור לשיפור הספיגה. המינון המומלץ הוא 2-3 גרם כורכמין ו 1.8 גרם DHA+EPA כאומגה 3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית