אם אפשר יעוץ , אני נמצא בתקופת חיטוב מהתאריך 1/3
התחלתי במשקל 81 קילו .. גובה 1.82
כרגע אני שוקל 76.2
עכשיו שבוע הבא אני יוצא לנופש עם חברים מראשון עד חמישי באילת, השאלה שלי מה אתם ממליצים מבחינת
תזונה שם ..(אלכוהול אוכל והכל)
אני בחיטוב ואני ממש מקפיד אני שוקל את האוכל ונמצא בגירעון של 400-550 קלוריות כל יום.
עכשיו השאלה שלי היא מה אתה ממליצים לגבי שבוע הבא?
• האם יציאה של שבוע מהתפריט ואכילה של לא יותר מידי שטויות אבל כן להתפרק כולל אלכוהול, כמה היא תפגע בתהליך?
• לגבי אימונים במלון יכול להיות שאני אתאמן איזה פעמיים , מה אתם ממליצים לעשות , האם זה יפגע בי בגלל האלכוהול? או בכל זאת לעשות אימון קליל על כל הגוף..
• אם אפשר המלצה כללית מה אתם הייתם עושים במצב של יציאה לנופש של שבוע באמצע תהליך החיטוב ..
ועוד שאלות כלליות -
לפי התמונה כמה אחוזי שומן לדעתכם אני כרגע?
מה אתם ממליצים כדי לשפר? והאם ירידה נוספת באחוזי שומן כבר תפגע בי?
התחלתי במשקל 81 קילו .. גובה 1.82
כרגע אני שוקל 76.2
עכשיו שבוע הבא אני יוצא לנופש עם חברים מראשון עד חמישי באילת, השאלה שלי מה אתם ממליצים מבחינת
תזונה שם ..(אלכוהול אוכל והכל)
אני בחיטוב ואני ממש מקפיד אני שוקל את האוכל ונמצא בגירעון של 400-550 קלוריות כל יום.
עכשיו השאלה שלי היא מה אתה ממליצים לגבי שבוע הבא?
• האם יציאה של שבוע מהתפריט ואכילה של לא יותר מידי שטויות אבל כן להתפרק כולל אלכוהול, כמה היא תפגע בתהליך?
• לגבי אימונים במלון יכול להיות שאני אתאמן איזה פעמיים , מה אתם ממליצים לעשות , האם זה יפגע בי בגלל האלכוהול? או בכל זאת לעשות אימון קליל על כל הגוף..
• אם אפשר המלצה כללית מה אתם הייתם עושים במצב של יציאה לנופש של שבוע באמצע תהליך החיטוב ..
ועוד שאלות כלליות -
לפי התמונה כמה אחוזי שומן לדעתכם אני כרגע?
מה אתם ממליצים כדי לשפר? והאם ירידה נוספת באחוזי שומן כבר תפגע בי?