הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה (תהליך חיטוב)-יציאה לנופש שבוע

• פותח/ת השרשור Sharel
  • פורסם בתאריך

Sharel

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אם אפשר יעוץ , אני נמצא בתקופת חיטוב מהתאריך 1/3
התחלתי במשקל 81 קילו .. גובה 1.82

כרגע אני שוקל 76.2

עכשיו שבוע הבא אני יוצא לנופש עם חברים מראשון עד חמישי באילת, השאלה שלי מה אתם ממליצים מבחינת
תזונה שם ..(אלכוהול אוכל והכל)

אני בחיטוב ואני ממש מקפיד אני שוקל את האוכל ונמצא בגירעון של 400-550 קלוריות כל יום.

עכשיו השאלה שלי היא מה אתה ממליצים לגבי שבוע הבא?

• האם יציאה של שבוע מהתפריט ואכילה של לא יותר מידי שטויות אבל כן להתפרק כולל אלכוהול, כמה היא תפגע בתהליך?

• לגבי אימונים במלון יכול להיות שאני אתאמן איזה פעמיים , מה אתם ממליצים לעשות , האם זה יפגע בי בגלל האלכוהול? או בכל זאת לעשות אימון קליל על כל הגוף..

• אם אפשר המלצה כללית מה אתם הייתם עושים במצב של יציאה לנופש של שבוע באמצע תהליך החיטוב ..

ועוד שאלות כלליות -

לפי התמונה כמה אחוזי שומן לדעתכם אני כרגע?
מה אתם ממליצים כדי לשפר? והאם ירידה נוספת באחוזי שומן כבר תפגע בי?

קבצים מצורפים

• E58D6D81-14FF-4757-8B66-7DD90A9B8267.png
    E58D6D81-14FF-4757-8B66-7DD90A9B8267.png
    KB 349.3 · צפיות: 134
תצא לנופש ותהנה מהחיים, שבוע לא יעשה כלום להתקדמות הכללית שלך, ובמקרה הכי גרוע זה יעכב את ההתקדמות שלך בשבועיים, ככה שנזק בלתי הפיך אין פה

אם אתה ממש מתעקש לשמור אז הייתי מציע לך להשתמש בIF (מנסיון ממש מסתדר טוב כשאתה בחופשה) +לעקוב אחרי מה שאתה אוכל בMyFitnessPal ככה גם תוכל להכניס אלכוהול.

• פותח/ת השרשור
שטויות. אתה לא מפתח גוף מקצועי אתה יכול להרגע. תשתה תאכל תהנה מהחיים.
לדעתי אתה על בערך 15 א.ש-+

זה לא קשור למפתח גוף אני בחיטוב חח..

לגבי האחוז שומן נראה לי שפחות

אבל אשמח לשמוע עוד דעות??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית