הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה פוגעת באימונים?

• פותח/ת השרשור eRe27
  • פורסם בתאריך

eRe27

משתמש מתחיל
239
1
נק' מוניטין:
-426
239
1
אז ככה תמיד לפני אימון אני רץ משו כמו 9-10 דקות כל יום אמרו לי שזה לא טוב כי זה פוגע בגדילה שלי במחינת הגוף והשרירים?

אני עכשיו עברתי לFBW
ואני רץ בערך 10 דקות לפני כל אימון בשביל חימום אני רץ משו בסביבות ה 10 ק''מ 10 דקות

10 קילומטר בעשר דקות? אתה בטוח? אתה רץ במהירות של 60 ק"מ לשעה? או שהתכוונת שאתה רץ על מהירות 10 קמ"ש ל-10 דקות?

• פותח/ת השרשור
10 קילומטר בעשר דקות? אתה בטוח? אתה רץ במהירות של 60 ק"מ לשעה? או שהתכוונת שאתה רץ על מהירות 10 קמ"ש ל-10 דקות?
תלוי גם וגם חחח לפעמים אני סם תהליכון על מהירות 16 ורץ ככה 2 דקות חחח
לרוב כן מה שאמרתה 10 קמ''ש ל10 דקות תהיה פה בעייה בגדילה של מסת שריר מריצה כזאת או שאין מה לפחד?

זה הרבה עניין של התאוששות. בעיקרון אני לא הייתי משקיע בזה כרגע אם אתה רוצה לעבוד בעיקר על מסה, בשביל להתחמם אפשר גם לרוץ כמה דקות בהתחלה, ואם אתה בכל זאת מכניס אירובי אז שלא יהיה בעצימות גבוהה לאורך זמן. תדאג לפצות על ההוצאה הקלורית (+ההתאוששות) באוכל ובמנוחה.

• פותח/ת השרשור
זה הרבה עניין של התאוששות. בעיקרון אני לא הייתי משקיע בזה כרגע אם אתה רוצה לעבוד בעיקר על מסה, בשביל להתחמם אפשר גם לרוץ כמה דקות בהתחלה, ואם אתה בכל זאת מכניס אירובי אז שלא יהיה בעצימות גבוהה לאורך זמן. תדאג לפצות על ההוצאה הקלורית (+ההתאוששות) באוכל ובמנוחה.
בעיקרון כן זה עניין גם של זמן לא יותר מ 10-9 דקות וזה בשביל חימום מבחינת הקלוריות אין לי מוסג אבל ניראה לי שזה בסביבות ה 100 קלוריות אני שורף אבל גם זה ניראה לי שולי...
מבחינת האתאוששות זה נכון
פשוט פעם התאמנתי בלי חימום ו......🙄 חחח

כן, בדיוק. אם אתה מדבר על אימון אנאירובי אז החימום הספציפי חשוב באותה מידה, ואולי אפילו הרבה יותר מ"לחמם את הגוף" באופן כללי.

מסכים, הריצה הזו זה ממש לא חובה אבל אם אתה מרגיש שאתה צריך את זה אז בכיף.
אבל היא לא תחליף לחימום ספציפי של התרגיל עצמו.

גם אני לפני כל אימון עושה טיפה אופניים להרגיש טיפה חם.. מרגיש שזה עוזר, אבל לרוץ 2 דקות על מהירות 16 נראה לי בזבוז אנרגיה מוחלט חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית