הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

במה להתרכז יותר

• פותח/ת השרשור Spendo
  • פורסם בתאריך

Spendo

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
התחלתי לבתאמן לפני שבועיים וכרגע לא יודע במה להתרכז..
1.75 עם משקל 79 בן 24
גוף בנוי רחב אך יחד זאת עם שומן ( כרס וחזה )
המטרה הסופית זה להגיע ל 10-11 אחוז שומן עם גוף בנוי אבל ברור לי שזה ייקח זמן
כרגע המטרה הראשונית שלי זה קודם להראות טוב לקיץ לפחות ואחרי זה כבר להתקדם.. איך להתחיל עזרה בבקשה

יש לציין שבנוי לי תכנית לפיתוח מסת שריר אבל מבחינת תזונה כבר יש לי מסה האם אני לא אמור לעשות חיטוב?

התחלתי לבתאמן לפני שבועיים וכרגע לא יודע במה להתרכז..
1.75 עם משקל 79 בן 24
גוף בנוי רחב אך יחד זאת עם שומן ( כרס וחזה )
המטרה הסופית זה להגיע ל 10-11 אחוז שומן עם גוף בנוי אבל ברור לי שזה ייקח זמן
כרגע המטרה הראשונית שלי זה קודם להראות טוב לקיץ לפחות ואחרי זה כבר להתקדם.. איך להתחיל עזרה בבקשה

יש לציין שבנוי לי תכנית לפיתוח מסת שריר אבל מבחינת תזונה כבר יש לי מסה האם אני לא אמור לעשות חיטוב?
מה אחוז שומן שלך?

• פותח/ת השרשור
האמת שלא העליתי דוגמה אבל אני באותו מצב כמו פעם שעברה בדקתי ואני בין 20-22 אחוזי שומן
ללכת על תפריט חיטוב?

האמת שלא העליתי דוגמה אבל אני באותו מצב כמו פעם שעברה בדקתי ואני בין 20-22 אחוזי שומן
ללכת על תפריט חיטוב?
לפי מה בדקת? במשקל החרטא במכון?. אם אתה מתעקש על חיטוב אז תיהיה במאזן שלילי פשוט. במצב שלך, אולי תוכל אפילו להתחזק ולהוסיף קצת מאסת שריר.

• פותח/ת השרשור
לפי מה בדקת? במשקל החרטא במכון?. אם אתה מתעקש על חיטוב אז תיהיה במאזן שלילי פשוט. במצב שלך, אולי תוכל אפילו להתחזק ולהוסיף קצת מאסת שריר.
האמת שלא, יחד עם מדריך מקצועי..
הכוונה שלך בעצם שאם אני אמשיך באימונים חזק ותוך כדי תפריט חיטוב אצליח אולי גם להעלות מסת שריר? הפחד שלי שהתפריט חיטוב יגרום לי לאבד מהשרירים הקיימים

האמת שלא, יחד עם מדריך מקצועי..
הכוונה שלך בעצם שאם אני אמשיך באימונים חזק ותוך כדי תפריט חיטוב אצליח אולי גם להעלות מסת שריר? הפחד שלי שהתפריט חיטוב יגרום לי לאבד מהשרירים הקיימים
אם זה באמת אחוז השומן שלך (למרות שזה לא נראה ככה) אז כן. תיהיה על מאזן שלילי לא גדול.

• פותח/ת השרשור
0F0AD61E-5C78-49F2-A925-2DF83B06CB27.jpeg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית