הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סמולוב

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
פירוט התוכנית שנמצא בקילוגרם על תוכנית סמולוב מישהו יודע אם זה כמו האפליקציה של סמולוב? מישהו השתמש?
פשוט קל יותר לתפעול במקום להתעסק עם אחוזים.
התוכנית באפליקציה במשך 3 שבועות 4 אימוניל בכל שבוע האם צריך שבוע קל או שניתן להתחיל סבב מצדש בסוף התוכנית?

• פותח/ת השרשור
בתמונה שהעלת עשית נכון, 5 קילו לכל אימון של שבוע קדימה.
כמו שמייק אמר, זה באחוזים. 5% ממשקל שהוא סביב ה100 זה 5 ק"ג.
למתאמנות שלי לפעמים אני נותן את התכנית ללחיצה שהיא סביב ה50 ק"ג - אז זה יהיה 2.5 ק"ג שבועי (5%)

כשאתה מסיים את השבוע האחרון,
תחזור על האימון של ה6x6 האחרון אבל ל3x3,
ויומיים אחר כך תבדוק סינגל חדש.

איך אתה מריץ אותה 5-6 שבועות? התכנית היא 3 שבועות במקור / 4 בשבועות עם דחיה של אימון קדימה
תן לי להבין אם הצלחתי להבין אותך חבר.
לפי האפליקציה יש 4 אימונים בשבוע והאימון הראדון הוא 70 אחוז ולאחר מכן מתחיל לטפס בכל אימון בט אחוז בגמר השבוע אני אמטר ליצור אפשרות בתוכנה בכמה קילו יקפוץ האימון הראשון בשבוע השני והשלישי אז אם אני מאזין לצורך הדוגמה rm1 של 130 קילו אני לוקח מזה 5 אחוז גם וזה יהיה אעלה בתוכנית בכל שבוע שזה יוצא 6.5 בכל שבוע?

השאלה השנייה
אם אני לא מעונין לבדוק rm1 וליצור התקדמות ממשכת עם התוכנית עדיין יהיה חייב לשבוע קל כמו שתארת? ואז הכנס לסבב נוסף אחרי שהוספת 2.5 קילו לrm1? ככה זה עובד?

האפליקציה אמורה להגיד לך הכל.

שבוע קל לא חובה, תלוי כמה ״עמוק״ הריסט שלך לקראת הסבב הבא. בדר״כ יוצא שאחרי שבוע 3, שבוע 1 יותר קל (תלוי בכמה) אז זה מהווה סוג של ריסט.

תלוי בגדול במשקלים שאתה מרים, בהתאוששות שלך ובטכניקה שלך.

בנוסף תלוי בשאר ההרמות, לא יודע אם הייתי עושה שבוע קל בבנץ׳ כל 4 שבועות שבסקוואט למשל זה כל 5 שבועות.

תן לי להבין אם הצלחתי להבין אותך חבר.
לפי האפליקציה יש 4 אימונים בשבוע והאימון הראדון הוא 70 אחוז ולאחר מכן מתחיל לטפס בכל אימון בט אחוז בגמר השבוע אני אמטר ליצור אפשרות בתוכנה בכמה קילו יקפוץ האימון הראשון בשבוע השני והשלישי אז אם אני מאזין לצורך הדוגמה rm1 של 130 קילו אני לוקח מזה 5 אחוז גם וזה יהיה אעלה בתוכנית בכל שבוע שזה יוצא 6.5 בכל שבוע?

השאלה השנייה
אם אני לא מעונין לבדוק rm1 וליצור התקדמות ממשכת עם התוכנית עדיין יהיה חייב לשבוע קל כמו שתארת? ואז הכנס לסבב נוסף אחרי שהוספת 2.5 קילו לrm1? ככה זה עובד?
Smolov Jr Calculator - Smolov Squat Program
תציב 130 RM1 עם התקדמות של 5 ותקבל:
90
97.5
105
110
---
95
102.5
110
115
--
100
107.5
115
120

מכאן אתה חוזר על האימון של ה100 ל3X3, ובאימון שכביכול היה 107.5 אתה בודק סינגל חדש.
בעבר התנגדתי נחרצות לסינגלים שלא ביום התחרות, אבל לאחר שקראתי את דעתו של ביל סטאר בעניין, שיניתי גישה ודרך עבודה.
בנוסף, הסינגל החדש יעזור לך לדעת כמה להציב בסבב הבא.

• פותח/ת השרשור
Smolov Jr Calculator - Smolov Squat Program
תציב 130 RM1 עם התקדמות של 5 ותקבל:
90
97.5
105
110
---
95
102.5
110
115
--
100
107.5
115
120

מכאן אתה חוזר על האימון של ה100 ל3X3, ובאימון שכביכול היה 107.5 אתה בודק סינגל חדש.
בעבר התנגדתי נחרצות לסינגלים שלא ביום התחרות, אבל לאחר שקראתי את דעתו של ביל סטאר בעניין, שיניתי גישה ודרך עבודה.
בנוסף, הסינגל החדש יעזור לך לדעת כמה להציב בסבב הבא.
ואחרי בדיקת הסינגל יוצא לי לנוח מנוח מוחלטת החזה עד לשבוע לאחר מכן שמתחיל סבב חדש?

• פותח/ת השרשור
יומיים אחרי הסיגל שוב בנץ קל 3x3
שבוע אחר כך דילואד,
שבוע אחר כך סבב חדש
איך נבצע את הדילאוד? כמו בתבנית של השבוע הראשון בתוכנית עם הורדה של 50 אחוז מהמשקלים המצויינים שם?

איך נבצע את הדילאוד? כמו בתבנית של השבוע הראשון בתוכנית עם הורדה של 50 אחוז מהמשקלים המצויינים שם?
אצלי בדרך כלל דילואד זה 3x3 עם 70-80% מהחמישיות הכבדות.
אבל אין ממש נוסחה, כל הרעיון של השבוע הזה הוא התאוששות אקטיבית.

• פותח/ת השרשור
1. מבצעים את התוכנית ללא שום תוספת של תרגילי עזר כמובן נכון? מוודא.
2. אם בכל שבוע לפי הנוסחה אני אמור לעלות בכל שבוע 5 אחוז זה לא מטורף? לא כדאי תמיד להשאר על כ5 קילו בשבוע מקסימום?
1. הסמולוב גוניור מאיזה משקל ניתן להשתמש בו לסקוואט?
@PowerLifting

2. אם בכל שבוע לפי הנוסחה אני אמור לעלות בכל שבוע 5 אחוז זה לא מטורף? לא כדאי תמיד להשאר על כ5 קילו בשבוע מקסימום?
@PowerLifting
1. בסמולוב בנץ לא נוגעים בעוד לחיצות או יד אחורית. אני כן ממשיך עם גב.
2. תעשה עליות של 5 ק"ג.
1. כל מקרה לגופו

• פותח/ת השרשור
1. בסמולוב בנץ לא נוגעים בעוד לחיצות או יד אחורית. אני כן ממשיך עם גב.
2. תעשה עליות של 5 ק"ג.
1. כל מקרה לגופו
סינגל של סקוואט 155 ניתן לעשות סמולוב גוניור? לא כלכך באלי טקסס לא עושה לי כלכך טוב

סינגל של סקוואט 155 ניתן לעשות סמולוב גוניור? לא כלכך באלי טקסס לא עושה לי כלכך טוב
אתה יכול לעשות וזה גם ישפר את הסקוואט,
אבל צריך להפעיל שיקול דעת, האם כדאי לשים בצד את הדדליפט בינתיים? וכדומה.

@PowerLifting
1. כדאי מאוד להוסיף עבורה לגב העליון. פייספולס, מתח, סנאץ גריפ דדליפט, חתירות...
2. זה בסדר אתה תצליח
3. לדעתי שיש לך פי 1.5-2 ממשקל הגוף בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות וזה גם ישפר את הסקוואט,
אבל צריך להפעיל שיקול דעת, האם כדאי לשים בצד את הדדליפט בינתיים? וכדומה.
1. אין לי בעיה להשים בצד את הדדליפט. הסקוואט כרגע הרבה יותר חשוב לי. ד"א אם זה משנה אני שוקל 78.
אז זה בסדר שארציץ במגביל סמולוב סקוואט?
2. עבודה חגב שהזכרת בהודעות הקודמות יהיה מספיק מתח וחתירה תרגיל מכל דבר?

1. אין לי בעיה להשים בצד את הדדליפט. הסקוואט כרגע הרבה יותר חשוב לי. ד"א אם זה משנה אני שוקל 78.
אז זה בסדר שארציץ במגביל סמולוב סקוואט?
2. עבודה חגב שהזכרת בהודעות הקודמות יהיה מספיק מתח וחתירה תרגיל מכל דבר?
אתה יכול להריץ סמולוב לסקוואט.
לגבי הגב, תלוי בתכנית- יש תבניות שהייתי מכניס את 2 התרגילים באימון פעמיים בשבוע, וכאלה שהייתי מכניס אחד מהם 3 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להריץ סמולוב לסקוואט.
לגבי הגב, תלוי בתכנית- יש תבניות שהייתי מכניס את 2 התרגילים באימון פעמיים בשבוע, וכאלה שהייתי מכניס אחד מהם 3 פעמים בשבוע
מצויין תודה לך
עוד משהו שעורר אותי בתוכנית הוא הפורנט סקוואט כלומר מאוד חשוב לי שגם הפרונט התקדם איך התוכנית הזאת כרגע אין טעם כי כל התמקדות בבאק שבסופו של דבר אקדם לי את הפרונט? ורק אחרי תקופה שהתחזק מספיק בבאק היית ממליץ לי לחשב מסלול מחדש עם תוכנית אחרת שתשלב בה את הפרונט סקוואט כי לא כלכך ניתן לעשות זאץ עם הסמולוב גוניור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית