הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלט דיסק ואימונים

BiraMaccabi

משתמש מתחיל
209
68
נק' מוניטין:
69
209
68
אהלן חברים
אחרי די הרבה זמן עם כאבים בגב שנגרמו כתוצאה מעבודה סופסוף קיבלו את התוצאות - בלט דיסק
האורתופד המליץ לשחות הרבה ולהימנע ממשקלים כבדים. השאלה שלי היא איך להמשיך עכשיו באימונים ?
מה מומלץ מה לא מומלץ וכו', בכלל קצת פרטים על התמודדות באימונים עם בלט דיסק

תודה 😃

@Michael Pichenuk מה יהיה עם האורתופדים האלו?
ממליץ לך ללכת לכמה טיפולים אצל פיזיו ספורט לראות שהכל בסדר ולהבין איך להתמודד עם זה
ואחר כך למצוא מאמן טוב שילמד אותך להרים כבד נכון

כל עוד אתה בשלב האקוטי באמת עדיף להתאמן קל יחסית ולדאוג שאתה לא מגרה את האיזור, אחרי שהכאב הראשוני יעבור אפשר להתאמן רגיל לחלוטין, פשוט להימנע מדברים שמכאיבים לך.
בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם פיזיותרפיסט

• פותח/ת השרשור
@Michael Pichenuk מה יהיה עם האורתופדים האלו?
ממליץ לך ללכת לכמה טיפולים אצל פיזיו ספורט לראות שהכל בסדר ולהבין איך להתמודד עם זה
ואחר כך למצוא מאמן טוב שילמד אותך להרים כבד נכון
זה עוד בסדר, האורתופד הקודם בדק אותי 5 דקות ושלח אותי לפיזיו בטענה שיש לי לחצים בגב התחתון. כבר אחרי שיצאתי ידעתי שזה חרטא ושזה הרבה מעבר. סתם הייתי תקוע עם כאבים שמאובחנים בצורה לא נכונה
בכל מקרה הגעתי לפה כי גם לי היה נשמע מוזר שלא כדאי להרים משקלים כבדים, בגלל זה רוצה לשמוע עוד דעות מאנשים שמתעסקים בספורט

בנוגע לאימונים, הטכניקות שלי היו בסדר. כמו שאמרתי הכאבים התחילו בעבודה והמשיכו באימונים - האם יש צורך ללכת למאמן שוב כדי להתאים את הטכניקה לפציעה ?

זה עוד בסדר, האורתופד הקודם בדק אותי 5 דקות ושלח אותי לפיזיו בטענה שיש לי לחצים בגב התחתון. כבר אחרי שיצאתי ידעתי שזה חרטא ושזה הרבה מעבר. סתם הייתי תקוע עם כאבים שמאובחנים בצורה לא נכונה
בכל מקרה הגעתי לפה כי גם לי היה נשמע מוזר שלא כדאי להרים משקלים כבדים, בגלל זה רוצה לשמוע עוד דעות מאנשים שמתעסקים בספורט
זה לא בהכרח סימן רע
רוב הסיכויים שפיזיו היה יודע מה לעשות איתך
בנוגע לאימונים, הטכניקות שלי היו בסדר. כמו שאמרתי הכאבים התחילו בעבודה והמשיכו באימונים - האם יש צורך ללכת למאמן שוב כדי להתאים את הטכניקה לפציעה ?
כן

היי חברים , יש רופאים ויש רופאים , לצערי הרבה מהרופ]אים מומחיותם היא בחדר הניתוח וכבודם במקומם מונח כמובן, אבל ההבנה שלהם בתנועה בפציעות לעיתים קרובות לוקה בחסר.
ממליץ לא להתייאש וללכת לקבל חוות דעת אצל פיזיו כפי שנאמר פה ,
@AQUANGEL לפחות הפנו אותך לפיזיו , תחשוב מה קורה לאנשים שעוברים את הטרטורים האינסופיים עד שמגיעים לשם בכלל אם בכלל , יכולה לעבור חצי שנה

כפי שציינתי באינסוף שאלות פה, בלט דיסק הוא אינו מחלה ואנחנו מתייחסים בדכ לסימפטומים ותסיבה שמהם נגרמו הכאבים, מצב זה בר טיפול ובהחלט אפשר להתאמן רק לפעמים חשוב לקבל את ההמלצה וההכוונה הנכונה.

זה משתנה במקרה,מיקום,אם יש/אין לחץ על חוט השדרה ומה התסמינים.
לי לדוגמא דדליפט כבד עזר להפרד מהטרמדקס (פריצה ו2 בלטים), התסמין היחיד שאני שם לב אליו שבישיבות ממושכות (בדרך כלל במשרד מול המחשב) אני מאבד תחושה ברגל.

• פותח/ת השרשור
היי חברים , יש רופאים ויש רופאים , לצערי הרבה מהרופ]אים מומחיותם היא בחדר הניתוח וכבודם במקומם מונח כמובן, אבל ההבנה שלהם בתנועה בפציעות לעיתים קרובות לוקה בחסר.
ממליץ לא להתייאש וללכת לקבל חוות דעת אצל פיזיו כפי שנאמר פה ,
@AQUANGEL לפחות הפנו אותך לפיזיו , תחשוב מה קורה לאנשים שעוברים את הטרטורים האינסופיים עד שמגיעים לשם בכלל אם בכלל , יכולה לעבור חצי שנה

כפי שציינתי באינסוף שאלות פה, בלט דיסק הוא אינו מחלה ואנחנו מתייחסים בדכ לסימפטומים ותסיבה שמהם נגרמו הכאבים, מצב זה בר טיפול ובהחלט אפשר להתאמן רק לפעמים חשוב לקבל את ההמלצה וההכוונה הנכונה.
אתה מכיר אולי פיוזתרפיסט ספורט מומלצים בצפון ? איזור נהריה - עכו - קריות - חיפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית