הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אני יודע מתי לעבור לחיטוב???

Shamen666

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני שוקל 72 וגובה 1.83
מתאמן תקופה בחדר כושר כבר חצי שנה פיתחתי קצת שרירים בידיים וברגליים ועד עכשיו הייתי בדיאטה (ירדתי קרוב ל-50 קילו) אבל אני עדיין נראה קוטג׳ כזה והבנתי שאני צריך לחטב אבל לא יודע אם לרדת עוד קצת או להתחיל חיטוב?

אם הורדת במשקל אז כבר אתה בערך בחיטוב, אבל חיטוב אמיתי יהיה אחרי שיש לך כבר מסת שריר ואז אתה מוריד במשקל, בעיקר משומן, כדי שיראו את השרירים יותר טוב.
לפי הנתונים שלך נראה לי שפשוט חסר לך שריר להציג, אז אולי תקופה של עליה במסת שריר וכתוצאה מזה עליה במשקל יעזרו לך

• פותח/ת השרשור
אהה ותגיד חיטוב זה פחות פחמימות יותר חלבון וכאלה נכון? ואם עדיין יש שומן אז בכל זאת לעבור לחיטוב? כאילו עדיין יש לי כרס, ציצים, ירכיים וכאלה זה רע?

חיטוב זה גרעון קלורי. משמע לאכול פחות קלוריות ממה שאתה מוציא.

מבחינת חלוקת של ערכים (חלבון/פחמימה/שומן) זה כבר יותר תלוי.

אהה ותגיד חיטוב זה פחות פחמימות יותר חלבון וכאלה נכון? ואם עדיין יש שומן אז בכל זאת לעבור לחיטוב? כאילו עדיין יש לי כרס, ציצים, ירכיים וכאלה זה רע?
חיטוב כמו שאמרתי זה לצרוך פחות קלוריות ממה שאתה מוציא ביום. גם בחיטוב וגם במסה עדיף שהחלבון יהיה גבוה, בערך 2 גרם לקילו, שומן גם זהה בערך, בעיקר לפי העדפה אישית, והשאר פחמימות. בחיטוב לרוב הפחמימות ירדו ראשונות רק בגלל ההפרש בקלוריות, אבל זה לא אומר שחייבים לצמצם משמעותית.
עם הגובה והמשקל שלך באמת קשה לי להאמין שיש לך הרבה שומן, אלא יותר מעט מסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית