הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לסיים עם המורכבים בתחילת האימון ואז לעבור למבודדים?

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אני עובד כרגע במתכונת של ab...
מה שאני עושה כרגע זה תופר את התרגילים המורכבים בהתחלה ואז ממשיך לשאר האימון...

נגיד אימון a שלי נראה ככה:
בנץ 4x8
פרס 4x8
לחיצת חזה בשיפוע עליון בדמבלים 3x8
פרפר במכונה 3x10
בנץ באחיזה צרה 4x8
מקבילים 3x8
הנפות לצדדים 3x10

כמו שאתם רואים אני תופר את הבנץ והפרס בתחילת האימון ע"מ להרים משקל מקסימלי...
העניין הוא שזה פוגע בפאמפ כי עד שאני חוזר לעבודה כל החזה/כתפיים הפאמפ מהבנץ/פרס יורד...

השאלה אם זה נכון או שעדיף לתפור קודם את כל התרגילי חזה ואז לעבור לכתפיים?

נערך לאחרונה:
אני עובד כרגע במתכונת של ab...
מה שאני עושה כרגע זה תופר את התרגילים המורכבים בהתחלה ואז ממשיך לשאר האימון...

נגיד אימון a שלי נראה ככה:
בנץ 4x8
פרס 4x8
לחיצת חזה בשיפוע עליון בדמבלים 3x8
פרפר במכונה 3x10
בנץ בשיפוע חיובי 4x8
מקבילים 3x8
הנפות לצדדים 3x10

כמו שאתם רואים אני תופר את הבנץ והפרס בתחילת האימון ע"מ להרים משקל מקסימלי...
העניין הוא שזה פוגע בפאמפ כי עד שאני חוזר לעבודה כל החזה/כתפיים הפאמפ מהבנץ/פרס יורד...

השאלה אם זה נכון או שעדיף לתפור קודם את כל התרגילי חזה ואז לעבור לכתפיים?
מה שהכי עדיף זה לדלל את הנפח , 17 סטים לחזה באימון זה אומר 34 סטים שבועיים - רעיון רע מאוד שיזיק יותר מאשר יועיל...
תעשה באימון 8-9 סטים לחזה, 5-6 לכתפיים ולסיום טרייספס 3 סטים וזה מספיק.
2 אימונים כאלה בשבוע זה די והותר, לעשות אין סוף סטים לא יקדם אותך יותר אלא רק ייתקע וייפצע אותך.
העניין הוא שזה פוגע בפאמפ
למה הפאמפ מעניין ? , זרימת דם לשריר שגורמת לשריר להיראות גדול יותר זה הדבר האחרון שאמור לעניין אותך, תתרכז באיך להתקדם משבוע לשבוע

• פותח/ת השרשור
מה שהכי עדיף זה לדלל את הנפח , 17 סטים לחזה באימון זה אומר 34 סטים שבועיים - רעיון רע מאוד שיזיק יותר מאשר יועיל...
תעשה באימון 8-9 סטים לחזה, 5-6 לכתפיים ולסיום טרייספס 3 סטים וזה מספיק.
2 אימונים כאלה בשבוע זה די והותר, לעשות אין סוף סטים לא יקדם אותך יותר אלא רק ייתקע וייפצע אותך.

למה הפאמפ מעניין ? , זרימת דם לשריר שגורמת לשריר להיראות גדול יותר זה הדבר האחרון שאמור לעניין אותך, תתרכז באיך להתקדם משבוע לשבוע

כתבתי בטעות פעמיים את אותו התרגיל... אני עושה רק לחיצת חזה בשיפוע חיובי (כתבתי את זה פעמיים... בתור לחיצה עם דמבלים בשיפוע ובנץ בשיפוע...) ככה שמבחינת נפח אני סבבה...
במקום בנץ בשיפוע חיובי צריך להיות שם בנץ באחיזה צרה

10 סטים לחזה
7 סטים לכתפיים
7 סטים ליד אחורית

וההתקדמות במורכבים היא בטווח חזרות של 6-8 חזרות... ברגע שמגיע ל8 חזרות בכל הסטים במשקל מסויים אני מעלה משקל

בקשר לפאמפ, זה מה שאני שואל... אם יש קשר כלשהו בין הפאמפ לבין היפרטרופיה...
ובגדול מחפש תשובה להאם נכון לתפור את המורכביפ קודם ואז להמשיך לשאר תרגילי העזר או האם להתחיל עם מורכב - תרגילי עזר של אותו השריר ואז לעבור לשריר הבא...

אין שום קשר ישיר בין הפאמפ שאתה מרגיש באותו הרגע להיפרטרופיה, ככה שזה באמת לא משנה אם יש או אין.
מה שחשוב זה היכולת להתקדם בנפח, ואם אתה עושה את זה ע"י העלאת המשקלים בתרגילים המורכבים אז זה מה שחשוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית