הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לאוכל במסה

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
אני על תפריט גדול , אוכל כל יום 600 פחמימה לפני בישול
אני נמצא על 7 ארוחות כל יום
כמעט אחרי כל ארוחה יש לי רצון להקיא גם באמצע אימון שאני לפעמים גם עוצר אותו בגלל זה.

ניסיתי ביו של 25 מליארד חיידקים הזה אפילו 2 כדורים לא משפיע כל כך.
ניסיתי לקחת דברים טבעיים כמו סתם פתרונות זמניים כמו לימון ומסטיקים זה מעביר את התחושה רק לרגע אחד.

יש משהו לעשות?
התזונה אותה תזונה כל יום אין גיוון.
אבל גם אם לגוון אין איך.
זה חזה עוף פסטה ואורז.

יש פתרון איכשהו לזה?
@Mike
אשמח למענה שלך תודה.

למה בידיוק אתה אוכל כל כך הרבה? רק הפחמימה זה כמויות מטורפות.
ואתה לא חייב לאכול רק חזה עוף, פסטה, ואורז, יש כל כך הרבה מזונות טובים ומזינים - בשר אדום, איברים פנימיים, דגים, מוצרי חלב, תפוחי אדמה ובטטות, ומה לא.

• פותח/ת השרשור
ואתה לא חייב לאכול רק חזה עוף, פסטה, ואורז, יש כל כך הרבה מזונות טובים ומזינים - בשר אדום, איברים פנימיים, דגים, מוצרי חלב, תפוחי אדמה ובטטות, ומה לא.
כן אבל לא יודע כאילו ממש אחרי כל ארוחה אם אני לא לוקח מסטיק זה כאילו ממש נותן תאפקט הזה
אפילו באימון ה BCAA שהייתי שותה היה בסדר אבל היום אם אני שותה BCAA באימון אחרי חצי אימון אני נאלץ להפסיק רק בגלל זה
לא יודע מה גורם לזה להשפיע.....
גם החלבון דיי גבוהה.... ככה שכל ארוחה גדולה.
ברגע שאני כמה ימים הייתי מפספס ארוחה אחת שתיים ירדתי במשקל....

אני על תפריט גדול , אוכל כל יום 600 פחמימה לפני בישול
אני נמצא על 7 ארוחות כל יום
כמעט אחרי כל ארוחה יש לי רצון להקיא גם באמצע אימון שאני לפעמים גם עוצר אותו בגלל זה.

ניסיתי ביו של 25 מליארד חיידקים הזה אפילו 2 כדורים לא משפיע כל כך.
ניסיתי לקחת דברים טבעיים כמו סתם פתרונות זמניים כמו לימון ומסטיקים זה מעביר את התחושה רק לרגע אחד.

יש משהו לעשות?
התזונה אותה תזונה כל יום אין גיוון.
אבל גם אם לגוון אין איך.
זה חזה עוף פסטה ואורז.

יש פתרון איכשהו לזה?
@Mike
אשמח למענה שלך תודה.

הפיתרון הוא לא לאכול כמו מטורף

אפילו באימון ה BCAA שהייתי שותה היה בסדר אבל היום אם אני שותה BCAA באימון אחרי חצי אימון אני נאלץ להפסיק רק בגלל זה
לא יודע מה גורם לזה להשפיע.....
גם BCAA זה מיותר לחלוטין, בזבוז כסף מוחלט

גם החלבון דיי גבוהה.... ככה שכל ארוחה גדולה.
ברגע שאני כמה ימים הייתי מפספס ארוחה אחת שתיים ירדתי במשקל....
אבל שוב, למה אתה אוכל כל כך הרבה? מה גורם לך לחשוב שאתה צריך כל כך הרבה?

• פותח/ת השרשור
גם BCAA זה מיותר לחלוטין, בזבוז כסף מוחלט

אבל שוב, למה אתה אוכל כל כך הרבה? מה גורם לך לחשוב שאתה צריך כל כך הרבה?
אחרי נסיונות רבים עם המאמן שלי הבנתי שפחות מ 600 פחמימה אני מתחיל להתחטב .....

כבר בדקתי את הדבר הזה..
אני עומד היום על 6000 קלוריות כמעט יומי.

bcaa אני שותה אך ורק לטעם בשביל לערבב עם קרבולין....

אחרי נסיונות רבים עם המאמן שלי הבנתי שפחות מ 600 פחמימה אני מתחיל להתחטב .....

כבר בדקתי את הדבר הזה..
אני עומד היום על 6000 קלוריות כמעט יומי.
ברור שפחות מזה אתה תתחיל לאבד משקל, אתה אוכל פאקינג 6000 קלוריות ביום, אלא אם אתה מעל ל-2 מטר ו-150 קילו של שריר אין לך שום צורך בכמויות מטורפות כאלה.
לא השמנת בצורה מטורפת?

bcaa אני שותה אך ורק לטעם בשביל לערבב עם קרבולין....
למה אבל קרבולין?

• פותח/ת השרשור
ברור שפחות מזה אתה תתחיל לאבד משקל, אתה אוכל פאקינג 6000 קלוריות ביום, אלא אם אתה מעל ל-2 מטר ו-150 קילו של שריר אין לך שום צורך בכמויות מטורפות כאלה.
לא השמנת בצורה מטורפת?

למה אבל קרבולין?
התחלתי את התהליך מקצת אחרי חיטוב וכל פעם שהמשקל התחיל לעלות בצורה איטית יותר הוספנו יותר אוכל.

כרגע עומד על 600 פחמימה ליום שזה מה שאני צריך.

קרבולין כי אני צורך 100 פחמימה מזה מתוך ה 600.
תשמע אני עולה מהכמות אוכל הזאת אבל כמו שאמרתי לך לא מבין מה קרה בחודשיים האחרונים שזה ככה גורם לי....

יכול הקרבולין הרי שמוסיפים מיים זה נהיה כמו דבק יכול להיות זה עושה את הבעיה בעיכול היומי ולמחורת?.

התחלתי את התהליך מקצת אחרי חיטוב וכל פעם שהמשקל התחיל לעלות בצורה איטית יותר הוספנו יותר אוכל.

כרגע עומד על 600 פחמימה ליום שזה מה שאני צריך.

קרבולין כי אני צורך 100 פחמימה מזה מתוך ה 600.
תשמע אני עולה מהכמות אוכל הזאת אבל כמו שאמרתי לך לא מבין מה קרה בחודשיים האחרונים שזה ככה גורם לי....

יכול הקרבולין הרי שמוסיפים מיים זה נהיה כמו דבק יכול להיות זה עושה את הבעיה בעיכול היומי ולמחורת?.
אתה פשוט אוכל משמעותית יותר ממה שאתה צריך, גם עם חצי מכמות האוכל הזאת אתה תעלה במסת שריר..
אלא אם אתה צורך כמות מטורפת של סטרואידים הגוף שלך די מוגבל בקצב פיתוח השריר, והוא לא כזה מהיר, כל עליה של מעל ל-1% ממשקל הגוף בשבוע זה כנראה כולל עליה בשומן.
אני באמת חושב שאתה צריך לחשב מסלול מחדש, להוריד את כל הבולשיט, לצמצם משמעותית את הקלוריות, מן הסתם אתה תרד במשקל, אבל לטובה

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט אוכל משמעותית יותר ממה שאתה צריך, גם עם חצי מכמות האוכל הזאת אתה תעלה במסת שריר..
אלא אם אתה צורך כמות מטורפת של סטרואידים הגוף שלך די מוגבל בקצב פיתוח השריר, והוא לא כזה מהיר, כל עליה של מעל ל-1% ממשקל הגוף בשבוע זה כנראה כולל עליה בשומן.
אני באמת חושב שאתה צריך לחשב מסלול מחדש, להוריד את כל הבולשיט, לצמצם משמעותית את הקלוריות, מן הסתם אתה תרד במשקל, אבל לטובה
תראה אני לא עושה את התהליך לבד אני עושה את זה עם מאמן זה מה שהגענו ככה שאנחנו רואים עלייה אני יכול להגיד לך שעל 400 פחמימה העלייה הייתה איטית השתפרה כשהגענו ל 500 וב 600 זה עף.

העלייה היא לא חדה בשביל לשמור על אחוז שומן מסויים

הכל טבעי בלי סטרואידים אבל מה לעשות עם הקטע הזה של האוכל שזה סוג של נמאס כבר לגוף שלי אני חושב בגלל זה אני מקבל את הדבר הזה.....,

כשהיו לי כמה ימים שאני יום אחד אכלתי 400 ואחד 300 ואחד 400 עוד פעם בסוף זאת הייתה ירידה של 2 קילו..

אין איזה תוסף שמאפשר לשמור סוג של על התאבון והבטן?

תראה אני לא עושה את התהליך לבד אני עושה את זה עם מאמן
צר לי להגיד לך, אל אם המאמן שלך אומר לך לאכול ככה כנראה שהוא לא מבין גדול בתחום, אלא אם אתה באמת הר אדם שצריך את כל הקלוריות האלה

אני יכול להגיד לך שעל 400 פחמימה העלייה הייתה איטית השתפרה כשהגענו ל 500 וב 600 זה עף.
תגדיר איטית ומהירה. מה היה קצב העליה על כמויות קטנות יותר ועל הכמויות עכשיו?

העלייה היא לא חדה בשביל לשמור על אחוז שומן מסויים
קשה לי מאוד להאמין שבטווח הקרוב אתה לא תעלה משמעותית באחוז שומן

הכל טבעי בלי סטרואידים אבל מה לעשות עם הקטע הזה של האוכל שזה סוג של נמאס כבר לגוף שלי אני חושב בגלל זה אני מקבל את הדבר הזה.....,
ברור שנמאס, לגוף שלך אין מה לעשות עם כל כך הרבה אוכל, בסופו של דבר זה יכול לפגוע בתפקוד מערכת העיכול והתפקוד הכללי

כשהיו לי כמה ימים שאני יום אחד אכלתי 400 ואחד 300 ואחד 400 עוד פעם בסוף זאת הייתה ירידה של 2 קילו..
ירידה מיידית במשקל זה אף פעם לא שריר או משהו, זה נטו נוזלים ותוכן קיבה, זו הסיבה האחת והיחידה שירדת כל כך הרבה משקל כל כך מהר

אין איזה תוסף שמאפשר לשמור סוג של על התאבון והבטן?
לרוע המזל לא, אולי יש תרופות מסויימות, אבל לא תוספים

אני ממש ממליץ לך בחום לרדת מהמאמן הזה ולעבור למישהו יותר רציני

• פותח/ת השרשור
צר לי להגיד לך, אל אם המאמן שלך אומר לך לאכול ככה כנראה שהוא לא מבין גדול בתחום, אלא אם אתה באמת הר אדם שצריך את כל הקלוריות האלה

תגדיר איטית ומהירה. מה היה קצב העליה על כמויות קטנות יותר ועל הכמויות עכשיו?
נגיד הייתי רוצה קילו בחודש מאשר שהגדלתי את האוכל וזה הפך ל 2 - 2 וחצי בחודש.

קשה לי מאוד להאמין שבטווח הקרוב אתה לא תעלה משמעותית באחוז שומן
כן עולה אבל נורא לאט באחוז שומן מנסה לשמור ברגע שיש גם עלייה משמעותית בזה אני מתחיל לקצץ פחמימות לשלב מסויים

ברור שנמאס, לגוף שלך אין מה לעשות עם כל כך הרבה אוכל, בסופו של דבר זה יכול לפגוע בתפקוד מערכת העיכול והתפקוד הכללי

ירידה מיידית במשקל זה אף פעם לא שריר או משהו, זה נטו נוזלים ותוכן קיבה, זו הסיבה האחת והיחידה שירדת כל כך הרבה משקל כל כך מהר
יכול להיות כן.

לרוע המזל לא, אולי יש תרופות מסויימות, אבל לא תוספים

אני ממש ממליץ לך בחום לרדת מהמאמן הזה ולעבור למישהו יותר רציני
העניין שהמאמן שלי משתתף בתחרויות והוא רמה נדירה וכן יש לו תארים מפה עד הודעה חדשה ככה שאני סומך עליו בעיניים עצומות

ואיזה תרופות יש?
העניין שהמאמן שלי משתתף בתחרויות והוא רמה נדירה וכן יש לו תארים מפה עד הודעה חדשה ככה שאני סומך עליו בעיניים עצומות

ואיזה תרופות יש?
כן עולה אבל נורא לאט באחוז שומן מנסה לשמור ברגע שיש גם עלייה משמעותית בזה אני מתחיל לקצץ פחמימות לשלב מסויים

זה שהוא מתחרה והכל לא אומר שהוא מבין גדול בעניין, יכול להיות שהוא מבין מספיק בשביל עצמו או בשביל אנשים שלוקחים סטרואידים, אבל לא לאדם הממוצע.

ואיזה תרופות יש?
אני אישית לא מכיר משהו, אבל חוץ מסטרואידים או אינסולין קשה לי לחשוב על משהו שיעזור פה

לא אמורה להיות עליה באחוזי שומן.
ושוב, מה קצב העליה במשקל כרגע?

• פותח/ת השרשור
וואו.... speechless

תעיף את "המאמן" הזה שלך לכל הרוחות. הוא עושה ממך צחוק
ואו אשמח לדעת למה.
זה שהוא מתחרה והכל לא אומר שהוא מבין גדול בעניין, יכול להיות שהוא מבין מספיק בשביל עצמו או בשביל אנשים שלוקחים סטרואידים, אבל לא לאדם הממוצע.

אני אישית לא מכיר משהו, אבל חוץ מסטרואידים או אינסולין קשה לי לחשוב על משהו שיעזור פה

לא אמורה להיות עליה באחוזי שומן.
ושוב, מה קצב העליה במשקל כרגע?
כרגע בגלל המצב הזה של ההקאות כמעט התאבון לא מופיע כמעט
ואני ירדתי קצת אבל נראלי זה באמת נוזלים אז העלייה כרגע מאמין קילו-קילו וחצי בחודש.
ואו אשמח לדעת למה.

כרגע בגלל המצב הזה של ההקאות כמעט התאבון לא מופיע כמעט
ואני ירדתי קצת אבל נראלי זה באמת נוזלים אז העלייה כרגע מאמין קילו-קילו וחצי בחודש.
אך ורק בגלל הארוחות האלה שמתפספות לי בגלל המצב הזה.

מאוד מאוד קשה לי להאמין שרק קילו בחודש עם כאלה כמויות של אוכל.
חוץ מבזבוז הכסף המטורף על אוכל, הסיכוי הגבוה מאוד להשמנה, ואי הנוחות, יש פה גם סיכון בריאותי, שהמאמן שלך פשוט לא מתייחס אליו.

• פותח/ת השרשור
מאוד מאוד קשה לי להאמין שרק קילו בחודש עם כאלה כמויות של אוכל.
חוץ מבזבוז הכסף המטורף על אוכל, הסיכוי הגבוה מאוד להשמנה, ואי הנוחות, יש פה גם סיכון בריאותי, שהמאמן שלך פשוט לא מתייחס אליו.
זהו כשאני מצליח את כל הארוחות היומיות אני עולה בעלייה של 2-2 וחצי קילו בחודש.

האחוז שומן לא עולה גבוהה אין כמעט ציטים מלבד ציט שבועי אחד.

מזאת אומרת סיכון בריאותי ?.......
אל תלחיץ אותי סתם ככה :D.

זהו כשאני מצליח את כל הארוחות היומיות אני עולה בעלייה של 2-2 וחצי קילו בחודש.
זהו, זה כבר יותר הגיוני, וגם זה הייתי אומר שאתה ממעיט בעליה

האחוז שומן לא עולה גבוהה אין כמעט ציטים מלבד ציט שבועי אחד.
אין שום קשר בין צ'יטים לאחוז השומן, ואין שום צורך בצ'יט במסה, במיוחד עם כמות כזאת של אוכל.

מזאת אומרת סיכון בריאותי ?.......
אל תלחיץ אותי סתם ככה :D.
להגיע לכמויות אוכל שאתה פיזית לא מצליח לאכול יכול לפגוע במערכת העיכול, שלא לדבר על ההשפעות הבריאותיות לטווח הארוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית