בקשר לאוכל במסה

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
אני על תפריט גדול , אוכל כל יום 600 פחמימה לפני בישול
אני נמצא על 7 ארוחות כל יום
כמעט אחרי כל ארוחה יש לי רצון להקיא גם באמצע אימון שאני לפעמים גם עוצר אותו בגלל זה.

ניסיתי ביו של 25 מליארד חיידקים הזה אפילו 2 כדורים לא משפיע כל כך.
ניסיתי לקחת דברים טבעיים כמו סתם פתרונות זמניים כמו לימון ומסטיקים זה מעביר את התחושה רק לרגע אחד.

יש משהו לעשות?
התזונה אותה תזונה כל יום אין גיוון.
אבל גם אם לגוון אין איך.
זה חזה עוף פסטה ואורז.

יש פתרון איכשהו לזה?
@Mike
אשמח למענה שלך תודה.

• פותח/ת השרשור
זהו, זה כבר יותר הגיוני, וגם זה הייתי אומר שאתה ממעיט בעליה

אין שום קשר בין צ'יטים לאחוז השומן, ואין שום צורך בצ'יט במסה, במיוחד עם כמות כזאת של אוכל.

להגיע לכמויות אוכל שאתה פיזית לא מצליח לאכול יכול לפגוע במערכת העיכול, שלא לדבר על ההשפעות הבריאותיות לטווח הארוך
מה אתה ממליץ לטיפול בדבר הזה?

וכמו שתמיד מסה זה תמיד קשה אי אפשר באמת להכניס את כל האוכל מרצונך החופשי....
הרי בנאדם במסה לא באמת רעב אז הוא אוכל הוא אוכל כי הוא צריך ככה זה מה שקורה וזה כנראה ההשפעה של זה אצלי כבר....

אני פשוט יודע שבכמות אוכל יותר קטנה העליה כמעט ונתקעת.

הציט השבועי זה בגלל שכל האוכל כל השבוע נורא משעמם אותו הדבר אין יותר מדי רטבים ושטויות כאלה.

הרי בנאדם במסה לא באמת רעב אז הוא אוכל הוא אוכל כי הוא צריך ככה זה מה שקורה וזה כנראה ההשפעה של זה אצלי כבר....

הציט השבועי זה בגלל שכל האוכל כל השבוע נורא משעמם אותו הדבר אין יותר מדי רטבים ושטויות כאלה.

כל מתחרה / תזונאי יגיד העליה נתקעת? תוסיף אוכל.

כל מתחרה / תזונאי יגיד העליה נתקעת? תוסיף אוכל.
אתה לא אמור להגיע למצב שאתה לא מצליח להכניס את כל האוכל שאתה צריך.
אני ממליץ לך להיפטר מהמאמן, לרדת לאורך מספר שבועות לתפריט נייטרלי, להישאר עליו בערך לשבועיים-שלושה, ואז להתחיל מסה נורמלית, עם פלוס של בערך 500 קלוריות מהתחזוקה שלך, להגיע למצב שאתה עולה עד 1% ממשקל הגוף בשבוע, לא יותר מזה.
עם 6000 קלוריות כנראה שליש ילך לתחזוקה, עוד בערך 500 קלוריות ילכו לבניית שריר חדש, עוד 1000 ילכו לבניית שומן, והשאר פשוט תקיא ותשלשל, ואתה יכול בקלות להימנע מכל החלקים השליליים

אתה לא אמור להעלות יותר מ-700 גרם במשקל בחודש. נשמע שאתה מקבל הדרכה שגוייה. אתה עובד פיזית? אם לא, אין לך שום צורך ב-6000 קלוריות ביום. תוריד את הערכים ותעזוב את המאמן. מאמן לא מוסמך לתת תפריטים וסטטיסטית אלו שזכו במקומות ראשונים בפיתוח גוף הם לא העיפרון הכי חד בקלמר

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור להעלות יותר מ-700 גרם במשקל בחודש. נשמע שאתה מקבל הדרכה שגוייה. אתה עובד פיזית? אם לא, אין לך שום צורך ב-6000 קלוריות ביום. תוריד את הערכים ותעזוב את המאמן. מאמן לא מוסמך לתת תפריטים וסטטיסטית אלו שזכו במקומות ראשונים בפיתוח גוף הם לא העיפרון הכי חד בקלמר
אם הם זכו זה אומר משהו לא?

אתה לא אמור להגיע למצב שאתה לא מצליח להכניס את כל האוכל שאתה צריך.
אני ממליץ לך להיפטר מהמאמן, לרדת לאורך מספר שבועות לתפריט נייטרלי, להישאר עליו בערך לשבועיים-שלושה, ואז להתחיל מסה נורמלית, עם פלוס של בערך 500 קלוריות מהתחזוקה שלך, להגיע למצב שאתה עולה עד 1% ממשקל הגוף בשבוע, לא יותר מזה.
עם 6000 קלוריות כנראה שליש ילך לתחזוקה, עוד בערך 500 קלוריות ילכו לבניית שריר חדש, עוד 1000 ילכו לבניית שומן, והשאר פשוט תקיא ותשלשל, ואתה יכול בקלות להימנע מכל החלקים השליליים

תשמע אני לא יודע מה לעשות חוץ מלשנות את התפריט אין משהו אתה אומר כתרופה שיכול לעזור כחלק גדול מתהליך העיכול?.

תודה על זמנכם !.

אם הם זכו זה אומר משהו לא?
לא זה לא אומר כלום. זה רק יכול לומר שהוא התאמן, אכל, הזריק ויש לו כנראה גנטיקה טובה

תשמע אני לא יודע מה לעשות חוץ מלשנות את התפריט אין משהו אתה אומר כתרופה שיכול לעזור כחלק גדול מתהליך העיכול?.
אין לך שום בעיה במערכת העיכול. יש לך פשוט הדרכה גרועה ולכן אתה סובל

• פותח/ת השרשור
לא זה לא אומר כלום. זה רק יכול לומר שהוא התאמן, אכל, הזריק ויש לו כנראה גנטיקה טובה

אין לך שום בעיה במערכת העיכול. יש לך פשוט הדרכה גרועה ולכן אתה סובל
ניסתי נגיד להוריד את הפחמימות קבוע על 450 אני יכול להגיד שהמשקל לא זז כבר כמעט שבוע.

ניסתי נגיד להוריד את הפחמימות קבוע על 450 אני יכול להגיד שהמשקל לא זז כבר כמעט שבוע.
זו הורדה של 600 קלוריות, זה בהחלט שינוי משמעותי מבחינת הגוף, תוכן קיבה, נוזלים ומה לא.
בזמן שאתה מוריד את הכמויות המטורפות של האוכל אין יותר מדי טעם להסתכל על המשקל בגוף כי הוא ישתנה ל-2 הכיוונים.
אחרי שתתאזן יהיה יותר חשוב לעקוב אחר הכמויות

@אילן חסוי
חבר קח עצה האנשים שנותנית פה מזמנם ומשיבים לך על שאלות כנראה מבינים טוב יותר מעוד "בודיבילדר" שלמרות ניצחונותיו הרבים לפי תיאורך עדיין גדל בצורה שאינה טבעית וככל הנראה אתה תופס ממנו מודל לחיקוי. אחרת אין הסבר למשקל הנוכחי שלך בעיני שהוא נמוך בהשוואה לצריכה מטורפת של 6000 קלוריות.(אני שוקל 95 וצורך 3800..שוב אינדיבידואלי אבל עדיין)
שוב ממליץ לך לנסות לקחת פה מה שאמרו לך ולתפוס מאמן/תזונאי שלא בהכרח נראה הכי גדול.

• פותח/ת השרשור
זו הורדה של 600 קלוריות, זה בהחלט שינוי משמעותי מבחינת הגוף, תוכן קיבה, נוזלים ומה לא.
בזמן שאתה מוריד את הכמויות המטורפות של האוכל אין יותר מדי טעם להסתכל על המשקל בגוף כי הוא ישתנה ל-2 הכיוונים.
אחרי שתתאזן יהיה יותר חשוב לעקוב אחר הכמויות
כמה זמן נגיד?:
כי בערך כבר שבוע וקצת עם זה והמשקל נשאר אותו הדבר מה שמוזר כל יום המשקל יורד ועולה חצי קילו
אבל העדיין המשקל אותו הדבר..

כמה זמן נגיד?:
כי בערך כבר שבוע וקצת עם זה והמשקל נשאר אותו הדבר מה שמוזר כל יום המשקל יורד ועולה חצי קילו
אבל העדיין המשקל אותו הדבר..
עד שלא תגיע לכמויות אוכל נורמליות, זה עלול לקחת מספר שבועות.
אבל אל תחשוב שכל העבודה שלך מתבזבזת, כל עוד אתה מתחזק אז הכל טוב

• פותח/ת השרשור
עד שלא תגיע לכמויות אוכל נורמליות, זה עלול לקחת מספר שבועות.
אבל אל תחשוב שכל העבודה שלך מתבזבזת, כל עוד אתה מתחזק אז הכל טוב
כן אבל פסיכולוגית וגם פיזית ברגע שהמשקל לא עולה איך ההקיפים והגודל יעלו? 🫤

כן אבל פסיכולוגית וגם פיזית ברגע שהמשקל לא עולה איך ההקיפים והגודל יעלו? 🫤
אל תדאג לגבי זה כרגע, דבר ראשון תתאזן מבחינת תזונה, אחרי זה תדאג לכל השאר. בריאות לפני הכל

• פותח/ת השרשור
אל תדאג לגבי זה כרגע, דבר ראשון תתאזן מבחינת תזונה, אחרי זה תדאג לכל השאר. בריאות לפני הכל
טוב ביצעתי מספר ימים ללא אבקת הפחמימה ואכן הכל נהיה יותר קל בבטן ומתעכל יותר מהר ולא היו תגובות הקאה.

עכשו שהבנתי שזה מה שעושה את זה מה שחשבתי עוד מההתחלה
(זה נהיה במגע עם מיים כמו דבק) האבקה הזאת.

איך אני לעזעזל גורם לי לא לשתות את זה ולהכניס פאקינג 200 פחמימה בלי לסבול מזה 🫤😕

טוב ביצעתי מספר ימים ללא אבקת הפחמימה ואכן הכל נהיה יותר קל בבטן ומתעכל יותר מהר ולא היו תגובות הקאה.

עכשו שהבנתי שזה מה שעושה את זה מה שחשבתי עוד מההתחלה
(זה נהיה במגע עם מיים כמו דבק) האבקה הזאת.

איך אני לעזעזל גורם לי לא לשתות את זה ולהכניס פאקינג 200 פחמימה בלי לסבול מזה 🫤😕
200 גרם פחמימה לאורך היום זה לא קשה במיוחד, יש לך אורז, תפוחי אדמה ובטטות שלדעתי הן יהיו הדרך הקלה ביותר

• פותח/ת השרשור
200 גרם פחמימה לאורך היום זה לא קשה במיוחד, יש לך אורז, תפוחי אדמה ובטטות שלדעתי הן יהיו הדרך הקלה ביותר
200 פחמימה ש400 כבר בוצעו לפני זה קשה....
ככה הייתי משלים את זה מ 400 ל 600
עם השייק להוסיף עוד אוכל זה מטורף כבר

200 פחמימה ש400 כבר בוצעו לפני זה קשה....
ככה הייתי משלים את זה מ 400 ל 600
עם השייק להוסיף עוד אוכל זה מטורף כבר
אבל שוב, אתה לא צריך 600 גרם פחמימה!
אלה כמויות עצומות ומיותרות

• פותח/ת השרשור
אבל שוב, אתה לא צריך 600 גרם פחמימה!
אלה כמויות עצומות ומיותרות
אני חושב ומאמין שאם ארד ל 400 פחמימה איך אני אמשיך לעלות
???
אין דרך אחרת אני על כמות חלבון ושומן גבוהיים ככה שהפחמימה זה הדרך היחידה אם עכשו אני מוריד ל 400
או שאני נתקע במשקל העכשוי או שאני מתחיל לרדת.
איך בעצם אמשיך את המסה?

אני חושב ומאמין שאם ארד ל 400 פחמימה איך אני אמשיך לעלות
???
אין דרך אחרת אני על כמות חלבון ושומן גבוהיים ככה שהפחמימה זה הדרך היחידה אם עכשו אני מוריד ל 400
או שאני נתקע במשקל העכשוי או שאני מתחיל לרדת.
איך בעצם אמשיך את המסה?
כמו שאמרנו לך כבר, אתה צריך קודם כל להתאפס, לתת לגוף שלך להגיע למצב בריא, ומשם לעלות מעט ובהדרגה, ואני מבטיח לך שאתה תעלה אחרי זה.
אם אתה במצב שאתה צריך כמות עצומה של אוכל להגיע במשקל, אני בספק אם מערכת העיכול שלך במצב טוב בכלל, אז תן לה להחלים מהנזק שעשית לה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית