הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ביתי לחזה

benbenben278

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי
הבנתי שעל מנת לפתח את החזה ניתן (לא רק) לעשות לחיצת חזה (כששוכבים על המיטה הצרה עם המשקולות).
כיצד ניתן להמיר תרגיל זה לבית, בעוד אין את המיטה הצרה, כך שלא ניתן להוריד את הידיים עם המשקולות עד למטה?
האם יש תרגילי משקולות אחרים שטובים לחזה שלא מצריכים מיטות או מושבים מיוחדים? או שאפשר לבצעם על מיטה גדולה רגילה?
תודה!

במידה ויש לך משקולות אתה יכול לעשות את אותו הדבר פשוט על הרצפה, שכיבות סמיכה, מקבילים (אפשר בחוץ) ...

• פותח/ת השרשור
במידה ויש לך משקולות אתה יכול לעשות את אותו הדבר פשוט על הרצפה, שכיבות סמיכה, מקבילים (אפשר בחוץ) ...
אבל איך אפשר לעשות לחיצת חזה בלי להוריד את הידיים לפס החזה? הרצפה חוסמת את הידיים

אבל איך אפשר לעשות לחיצת חזה בלי להוריד את הידיים לפס החזה? הרצפה חוסמת את הידיים

עד הרצפה

זה לא המקור הכי טוב אבל:
lbs.PNG

• פותח/ת השרשור
מ

מה זה אומר?
קראתי באיזושהי כתבה שכשעושים לחיצות חזה חשוב שהידיים ירדו יותר ממה שהרצפה מאפשרת, ואם לא מורידים כמה שהגוף יכול זה יכול לפגוע בשריר
בגלל זה שאלתי

איפה קראת ?
לא אמור לגרום לפציעה במידה ואתה עושה את זה בצורה אחראית
הטבלה למעלה זה שימוש השרירים בתרגילים, גבוה יותר יותר טוב

• פותח/ת השרשור
איפה קראת ?
לא אמור לגרום לפציעה במידה ואתה עושה את זה בצורה אחראית
הטבלה למעלה זה שימוש השרירים בתרגילים, גבוה יותר יותר טוב
זאת אומרת, אני מעלה את הידיים לכיוון התקרה ואז מוריד אותן עד שהן 90 מעלות לרצפה?
אשמח לשמוע עוד תגובות לגבי זה אם זה תקין מה שכתבתי^

כמה משקולות יש לך?
עדיף שתשקיע קצת יותר כסף ותקנה גם כלוב/ראק. ואז גם תוכל לעשות סקוואט,בנץ,פרס...
אם לא מתאים לך, לדעתי תקנה פלטות קטנות במקום המשקולות ותעשה מקבילים עם משקל

התרגיל הכי טוב למצב שלך יהיה מקבילים, עדיף כשהטורסו נשען יותר קדימה.
זה תרגיל מעולה לחזה

• פותח/ת השרשור
כן אבל מקבילים אין לי בבית ואני התכוונתי לתרגילים שלא אצטרך להשקיע עוד כסף. יש לי בבית משקולות מתברגות שאפשר לעשות איתן מ2 קילו לכל יד עד 17 קילו לכל יד
השאלה שלי היא האם זה תקני לשכב על הרצפה ולהרים לכיוון התקרה משקולות ואז להוריד את המרפק עד הרצפה וכן הלאה

כן אבל מקבילים אין לי בבית ואני התכוונתי לתרגילים שלא אצטרך להשקיע עוד כסף. יש לי בבית משקולות מתברגות שאפשר לעשות איתן מ2 קילו לכל יד עד 17 קילו לכל יד
השאלה שלי היא האם זה תקני לשכב על הרצפה ולהרים לכיוון התקרה משקולות ואז להוריד את המרפק עד הרצפה וכן הלאה
זה נקרא פלור פרס. זה יהיה לך ממש קל גם עם 17 קג. אם יש לך פלטות תעשה שכיבות סמיכה עם משקל, תגיד למישהו שישים לך על הגב, או שתעשה איזה קומבינה עם תיק

• פותח/ת השרשור
ואיך לעשות את התרגיל נכון אם יש לי שתי משקולות?
יש דגשים מסויימים? צריך לרפד את הרצפה? אפשר גם על מיטה?

ואיך לעשות את התרגיל נכון אם יש לי שתי משקולות?
יש דגשים מסויימים? צריך לרפד את הרצפה? אפשר גם על מיטה?
זה יהיה לך נורא קל. הייתי עושה תרגיל יוצר מאתגר ושאפשר להתקדם בו לאורך זמן

הבנתי שעל מנת לפתח את החזה ניתן (לא רק) לעשות לחיצת חזה (כששוכבים על המיטה הצרה עם המשקולות).
זה לא נכון. אפשר גם לבצע קירוב אופקי כמו פלייס

כיצד ניתן להמיר תרגיל זה לבית, בעוד אין את המיטה הצרה, כך שלא ניתן להוריד את הידיים עם המשקולות עד למטה?
ככה

האם יש תרגילי משקולות אחרים שטובים לחזה שלא מצריכים מיטות או מושבים מיוחדים? או שאפשר לבצעם על מיטה גדולה רגילה?
או ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית