לגבי עליה במסה

AmitayOri

משתמש מתחיל
33
8
נק' מוניטין:
11
33
8
היי,
אז קצת פרטים עליי
בן 23
1.70
מתאמן שנתיים רצוף
שוקל 68 קילו על 14 א"ש (קצת אבל בפועל נראה לא רע ולא קטן בכלל)
בפועל, מתאמן באופן מקצועי אצל אחד התותחים בארץ. אוכל נקי באיזור ה450 גר פחמימה 170 חלבון ו50 שומן (בערך 3000 קקל). מתאמן סטטודינמי עצים ו.......
לא עולה במשקל. פשוט לא עולה.
אם אני אוכל קצת יותר ישר מתחיל להשמין בבטן ובאגן... אבל בפועל המסה לא עולה. וב3000 קקל אני סטטי (או עולה ממש גרוע במסה) והרצון הזה לחזור לחטב כי המסה לא עובדת.

בזמנו עשיתי חיטוב ל8 אחוז, עליתי חזרה, ניסיתי לעלות במסה ופשוט זה נתקע.

ישן טוב אוכל טוב, הכל מאוד מדוייק אבל פשוט לא עולה. זה כבר פעמיים שזה ככה שבזמן הזהכל האנשים מסביבי עולים יפה מאוד. בבדיקות דם הכל תקין.

המליצו לי (לא המאמן מישהו אחר) להוריד פחמימה לשבוע בחצי ולהשלים אותה עם שומן וחלבון על מנת לפתח חזרה רגישות לאינסולין, מה אומרים, הצעות אחרות ?

הייתי מתחיל מחיטוב להוריד את כמות השומן ולהעלות את רגישות האינסולין שלך.
אחריי זה כשאתה חוזר למסה, הייתי עובר לאחוזי שומן יותר גבוהים בתפריט (35~ במקום 15), ודואג שהם יהיו בארוחה שלפני ואחריי האימון.
יכול להיות גם שהפחמימות שאתה אוכל הם רובם סוכרים פשוטים, זה יכול להשפיע על הניצול שלהם.
בנוסף, להחליף תרגילים בתכנית אימונים יכול לעזור לך כדי להשתפר באיזורים שנתקעת.
כדי לתת עצות יותר ספציפיות צריך לראות את תכנית האימונים והתפריט שלך.

• פותח/ת השרשור
הייתי מתחיל מחיטוב להוריד את כמות השומן ולהעלות את רגישות האינסולין שלך.
אחריי זה כשאתה חוזר למסה, הייתי עובר לאחוזי שומן יותר גבוהים בתפריט (35~ במקום 15), ודואג שהם יהיו בארוחה שלפני ואחריי האימון.
יכול להיות גם שהפחמימות שאתה אוכל הם רובם סוכרים פשוטים, זה יכול להשפיע על הניצול שלהם.
בנוסף, להחליף תרגילים בתכנית אימונים יכול לעזור לך כדי להשתפר באיזורים שנתקעת.
כדי לתת עצות יותר ספציפיות צריך לראות את תכנית האימונים והתפריט שלך.
היי,
קודם כל תודה.
שנית, כבר פעמיים שחזרתי ממסה לחיטוב ושוב למסה? ותמיד נתקע אחרי שהנוזלים חוזרים ועולה גג עוד קילו שתיים... נגיד ממצב יבש ממש 61 קילו ל68.. ניקח כמה קילו נוזלים שישר יןרידו אותי ל65. (מה גם שאין לי הרבה מסה וכל פעם אני מחטב ומתבאס על המסה)

הבעיה שלך היא לא רגישות לאינסולין או תוכנית לא טובה או מה לא, זה נטו מחסום פסיכולוגי.
זה קורה להרבה מאוד מתאמנים רזים שכל רגע שהם כבר לא רואים יותר את הפסים בשרירים שהם היו רגילים אליהם הם מיד נלחצים ומרגישים שהם השמינו יותר מדי ופתאום צריך חיטוב.
אתה צריך מסה איטית ומבוקרת, לא יותר מעליה של 1% ממשקל הגוף בשבוע, ולהשלים עם העובדה שאתה לא תהיה חטוב מאוד במסה.
אני מעט יותר גבוה ממך והתחלתי שאני שוקל 10 קילו פחות ממך, וגם אני אכלתי את התסביך הזה במשך שנים, עד שהבנתי שכדי להיות באמת חזק וגדול יותר אני צריך לאכול יותר ולהשלים עם העובדה שאני לא אהיה חטוב לגמרי בזמן המסה

אם אני אוכל קצת יותר ישר מתחיל להשמין בבטן ובאגן... אבל בפועל המסה לא עולה. וב3000 קקל אני סטטי (או עולה ממש גרוע במסה) והרצון הזה לחזור לחטב כי המסה לא עובדת.
תגדיר סטטי. אתה עושה ממוצעי שקילות שבועיות? כמה העלת ב-4 שבועות האחרונים פר שבוע? אם אתה לא יכול לענות על השאלה הזו ו/או לא מבצע ממוצעי שקילות אז אתה לא מנתר היטב את העלייה במשקל ואין לך באמת פידבק כמה אתה עולה (או לא) במסת השריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית