הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילים לגב תחתון

PuppEDogg

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
שלום לכולם,

כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש תרגילים לגב תחתון/ זוקפי גו.
כרגע אני עושה דדליפט באימון אחד ופשיטת גב סטטי על ספסל רומי באימון אחר (אני פשוט מיישר את הגב על הספסל עם משקולות ונשאר בתנוחה הזאת למשך דקה). הבעיה שהפשיטת גב מכאיבה לי בברכיים, יש לי גמישות יתר בברכיים והתנוחה שיוצאת לי בתרגיל מיישרת ממש את הרגליים ולאחר מכן יש לי כאבים.

חשוב לי למצוא תרגילים שעובדים טוב על האיזור הזה כי אני סובל מידי פעם מכאבים באיזור הגב התחתון. בין היתר כי אני סטודנט ורוב היום יושב ללמוד.

אשמח להמלצות ואולי עצות מאנשים עם בעיה דומה.

תודה רבה לעוזרים.

התרגיל הכי טוב לזה כנראה יהיה ראק פולס. ואתה לא רוצה את זה ביום דדליפט כי זה יגמור אותך:

אין מה לבודד זוקפי גב. הם עובדים חזק בתרגילים מורכבים לפוסטריור צ׳יין, כמו RDL, good mornings, פשיטות גב רומיות, סקוואט ודדליפט...
התרגיל הכי טוב לזה כנראה יהיה ראק פולס. ואתה לא רוצה את זה ביום דדליפט כי זה יגמור אותך:

ראק פולס לא עובד יותר על הגב העליון?
אותו דבר תקף לגבי בטן. אין מה לבודד בטן, עובדים עליה בתרגילים מורכבים לשרשרת הקדמית, כמו פרונט סקוואט, L sit, דראגון פלאג, toes to bar

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית