הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר יעיל? מבחינת תדירות האימונים בשבוע

batel101

משתמש מתחיל
29
6
נק' מוניטין:
6
29
6
שלום לחברי הפורום הנהדרים !

אז ככה אשתדל לפרט ממש בקצרה

המטרה: ירידה במשקל (10 ק"ג) ועליה בכושר . לא מתכננת לרוץ מרתונים ולא להרים משקולות. קודם מתחילה לזוז ממצב פדלעה ולהרזות 😃

הימים שלי עמוסים עם הילדים וכו'. החלטתי לתפוס את עצמי בידיים מה שנקרא..
לשם כך רכשתי מסילת ריצה והתחלתי כבר כשבועיים לשלב הליכה עם ריצה עד שהתחלתי לרוץ 20 דקות על מהירות 8.5 קמ"ש ו10 דקות הליכה 6.8
מחוסר ידע הצבתי לעצמי להתאמן 4 ימים בשבוע 40 דקות (4-4.5 ק"מ כדי לשרוף מינימום 200 קלוריות)
לאחר ניסיון של שבועיים אני רואה שלא יוצא לי להתאמן מלבד 3 ימים בלבד וגם אחרי ריצה אני מותשת..

השאלה אם אני יכולה במקום 4 ימים 40 דקות להתאמן 3 פעמים בשבוע במשך 60 דקות (יוצא מן הסתם גם יותר ק"מ ויותר שריפת קלוריות)
אבל כמו שאני רואה את עצמי..לא נראה לי שיהיה לי כח לרוץ כל כך הרבה זמן כשיש לי 60 דקות וההליכה נראה תהיה הרבה יותר מועילה לי להתמיד בתהליך ולא להישבר..

לאחר החפירה 3 שאלות 😃

1. האם כדאי לא לוותר על הריצה ובכל זאת לשלב אותה? (משיפור הכושר ושריפת הקלוריות שלאחריה..)
2. לפי נוסחאת הBMR של בנדיקט יצא לי:1378 קלוריות בזמן מנוחה. לפי סוג האימון שלי בכמה אני צריכה להכפיל את התוצאה? כדי שלא אגזים בתת תזונה
3. ראיתי באחד האתרים שהראו מחקר שאם הולכים/רצים על מסלול ריצה בשיפוע 1% זה מדמה הליכה כמו של בחוץ. אשמח לדעת אם אכן אפשר להסתמך על זה כי מאז שקראתי אותו אני תמיד הולכת/רצה על שיפוע 1%

תודה רבה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית