הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חלב.. מפיו של "מומחה"

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך
חתיכת דביל..
כל הרופאים במדינה הזאת דבילים..אין מה לעשות..
ורופא נורמלי לא היה מבזבז את הזמן שלו וקורא לעצמו נטורופת..דביל

זה ידוע גם הרבה חלבון לא טוב רואים? LOL שידחוף אצבע לתחת הקיצר.
עצם זה שהוא הלך להיות נטורופת מראה על המקצועיות שלו..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צריכת חלב מזיקה לעצמות חחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי הטמבל הזהLOLLOLLOLLOLLOL.

איך הגוף משקיע סידן בשביל לפרק חלבון עודף? :|||||||||||||
בדיוק השאלה שעלתה לי חח, לי זה נראה כאילו הוא סתם זרק שמות של חלקי גוף, אבות מזון ומינרלים באופן אקראי בניסיון להיראות כאילו הוא יודע על מה הוא מדבר 😛

זה אשכול דיי מגוחך. טחנתם את המח.

ממש כמו חבורה של ילדים שיושבים בצד של המסיבה וצוחקים על איך שאנשים רוקדים...
יש לכם מה לומר בעניין תגידו אם לא אז תשמרו לעצמכם.

זה אשכול דיי מגוחך. טחנתם את המח.

ממש כמו חבורה של ילדים שיושבים בצד של המסיבה וצוחקים על איך שאנשים רוקדים...
יש לכם מה לומר בעניין תגידו אם לא אז תשמרו לעצמכם.

דע לך שזה אחד הדברים 😃

מה שמצחיק אותי זה שבהודעה שלך אין שום התייחסות לתוכן הסרטון, אין מה להגיב לדברים שהוא אמר כי זה פשוט היה שלשול מילולי, זה כמו לראות את אלי יצפאן מדבר איטלקית.

דע לך שזה אחד הדברים 😃

מה שמצחיק אותי זה שבהודעה שלך אין שום התייחסות לתוכן הסרטון, אין מה להגיב לדברים שהוא אמר כי זה פשוט היה שלשול מילולי, זה כמו לראות את אלי יצפאן מדבר איטלקית.

בדיוק מהסיבה שאין לי דעה מגובשת בעניין, ובפורום הזה קיים אנטי בנושא אני אמשיך לחקור אותו לעצמי. ועד אז אני לא אדחוף את הדעה הלא מבוססת שלי לאנשים.
והאמת? בינתיים שמעתי יותר ביסוסים כנגד מאשר בעד (ואל תשכחו שזה לא מידע שמגיע מהמיינסטרים, הדעה הרווחת הוא שחלב הוא בריא)
וכן, נכון לעכשיו אני שותה חלב כי אני במסה וזה נח. אבל סביר להניח שכשאני אגיע למסה המיוחלת התזונה שלי תראה אחרת לגמרי.

יש כבר כמה ת'רדים יותר טובים על חלב וכבר כתבתי מה דעתי בהם.
חלב רחוק מלהיות מזון בריאות. הד"ר (הוא MD) המכובד בסירטון קשקשן בלי קשר.
כמו ש- HallucinogeN כתב, חלב מאוד שימושי במסה, אבל לטעמי ברגע שסיימת עם השלב הזה אין טעם להמשיך להחזיק חלב כמרכיב עיקרי בתזונה שלכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית