הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון אישי לילד עם המופיליה

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
אמא אחת הגיעה אליי וביקשה אימון אישי לבנה בן ה-12 שחולה בהמופילה(דממת)
פעם ראשונה שאני נתקל במחלה הזאת, קראתי עליה מעט:
המופיליה – ויקיפדיה

יש משהו מסוים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל לאמן ילד כזה - בהקשר לאימוני כוח/סיבולת?

תודה

אם אתה לא יודע להתמודד עם המחלה אל תאמן את הילד, זה סיכון בריאותי שאתה לא רוצה לקחת על עצמך

אמא אחת הגיעה אליי וביקשה אימון אישי לבנה בן ה-12 שחולה בהמופילה(דממת)
פעם ראשונה שאני נתקל במחלה הזאת, קראתי עליה מעט:
המופיליה – ויקיפדיה

יש משהו מסוים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל לאמן ילד כזה - בהקשר לאימוני כוח/סיבולת?

תודה
מציע לך קודם לבקש קודם מכתב מהרופא על מה מותר ולא מותר לך לעשות באימון , מעבר לכך שזה יכסה לך את התחת מדי פעם מבימינים עניין ונותנים הוראות באמת ספציפיות למקרה.

מעבר לכך אני ימליץ לך בכללי לאימוני בטווח גילאים אלו, להשתמש בשיטת one more in the tank , כלומר תמיד לסיים בטווח חזרות שאתה יודע שלילד נשאר עוד שתים שלוש חזרות באותו סט ולסיים אותו בדיוק לפניי שתי החזרות האלו לפניי שהוא מיצה את עצמו, לדוג' עם הילד עושה סקאווט לrm12 אז הוא יעשה 10 חזרות מתוך ה12 חזרות שאתה כבר יודע שהוא יכול לעשות הכול כדיי למנוע מימנו התשה

• פותח/ת השרשור
מציע לך קודם לבקש קודם מכתב מהרופא על מה מותר ולא מותר לך לעשות באימון , מעבר לכך שזה יכסה לך את התחת מדי פעם מבימינים עניין ונותנים הוראות באמת ספציפיות למקרה.

מעבר לכך אני ימליץ לך בכללי לאימוני בטווח גילאים אלו, להשתמש בשיטת one more in the tank , כלומר תמיד לסיים בטווח חזרות שאתה יודע שלילד נשאר עוד שתים שלוש חזרות באותו סט ולסיים אותו בדיוק לפניי שתי החזרות האלו לפניי שהוא מיצה את עצמו, לדוג' עם הילד עושה סקאווט לrm12 אז הוא יעשה 10 חזרות מתוך ה12 חזרות שאתה כבר יודע שהוא יכול לעשות הכול כדיי למנוע מימנו התשה

תודה רבה חבר
עזרת לי מאוד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית