הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס 5x90kg שיא חדש

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
חגורה תוסיף לפרס גם אם הcore שלך חזק מאוד. אמנם פחות משמעותית ממצב של core בריצפה, אבל בהחלט תוסיף.
מה שהכי מחזק את הליבה מניסיוני זה עבודה ללא חגורה (בעיקר סקוואט ודדליפט)

מטורף, כל הכבוד.

ואני גם אנצל את האשכול לשאלה.
אתה מרגיש שאתה מצליח להשתמש באופן יעיל בחגורה?
כשאני משתמש בחגורה בפרס אני כמעט ולא מרגיש אותה, זה עוזר קצת אבל ממש לא כמו בסקוואט או דד.
ולפי הסרטון נראה שגם אתה, בתמונה שצירפתי באמת שמרת שם על וולסלבה וכיווץ בבטן?

קבצים מצורפים

• פרס90.png
    פרס90.png
    KB 206.9 · צפיות: 99
  • פותח/ת השרשור
אתה מרגיש שאתה מצליח להשתמש באופן יעיל בחגורה?
כן.
כשאני משתמש בחגורה בפרס אני כמעט ולא מרגיש אותה, זה עוזר קצת אבל ממש לא כמו בסקוואט או דד.
אתה צריך חגורה טובה ושתתאים לך. אם אני אעבוד עם חגורה שלא מתאימה לי אני גם לא אוכל לנצל אותה כמו שצריך.
ולפי הסרטון נראה שגם אתה, בתמונה שצירפתי באמת שמרת שם על וולסלבה וכיווץ בבטן?
כן. אלה ques שכבר נכנסו לי עמוק מאוד לתת מודע. עד כדי כך שהפיזיוטרפיסט האחרון שלי היה ממש עצבני עלי כי כל פעם שבאתי אליו למפגש והוא נתן לי לעשות תרגילי פיזיוטרפיה בטיפול עשיתי אותם עם וולסלבה.

כן.

אתה צריך חגורה טובה ושתתאים לך. אם אני אעבוד עם חגורה שלא מתאימה לי אני גם לא אוכל לנצל אותה כמו שצריך.

כן. אלה ques שכבר נכנסו לי עמוק מאוד לתת מודע. עד כדי כך שהפיזיוטרפיסט האחרון שלי היה ממש עצבני עלי כי כל פעם שבאתי אליו למפגש והוא נתן לי לעשות תרגילי פיזיוטרפיה בטיפול עשיתי אותם עם וולסלבה.

זה לא עניין של ques, אני כן זוכר לעשות וולסלבה ולכווץ את הבטן, אבל שנייה אחרי שהמוט עולה אני פשוט מאבד את הכיווץ.
כנראה בגלל שאני מעגל קצת את הגב, שזאת התנועה ההפוכה לכיווץ הבטן.
מה שמוזר לי כי בסרטון אתה גם מעגל קצת את הגב, אז זה לא מסתדר לי איך אתה מצליח לשמור ככה על כיווץ.

• פותח/ת השרשור
חזק ביותר מקס!! אני רואה שהתחזקת מלא בזמן שלא התראינו 👏👏🙌
תודה 😄
היו לי חודשים מאוד פרודוקטיביים מבחינת אימונים מאז החתונה שלך. למרות שהיו קצת פציעות בדרך שמחלימות להן הצלחתי לתת בראש בחלק מההרמות והלחיצות שלי כיום הכי חזקות שהיו לי EVER ומקווה להמשיך להתקדם גם מכאן!
גם פעם קודמת שהתראינו בדיוק הייתי בתחילת מסה והיום אני 10 קילו יותר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית