הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינוי תזונה בשביל לקום בבוקר

Mai0022

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,
בשנה וחצי האחרונות התחלתי לשים לב קצת יותר לתזונה (הורדת כמויות, אוכלת פחות תעשייתי) ולהתחיל להתאמן (על משקל גוף, בעיקר יוגה אשטנגה)
הורדתי בתקופה הזו 14 קילו

נתונים כלליים:
בת 24
1.70
63 קילו
32 אחוזי שומן בערך

באוקטובר אני אתחיל תואר שנחשב תובעני ואעבוד תוך כדי. בשביל להצליח להמשיך להתאמן אני צריכה להזיז את כל הלו"ז שלי למוקדם יותר בבוקר
הבעיה היא שאני פשוט לא מסוגלת להתעורר כמו בנאדם לפני 8. אם אני מנסה לקום לפני אני פשוט מרגישה חולה, קמה עם בחילות וכאב בטן, גג מצליחה להזיז את עצמי מהמיטה לספה. לא נראה לי שזה קטע של הרגל, כי בצבא הייתי קמה ב6-7 והרגשתי בדיוק ככה כל השנתיים.

כרגע אני ישנה לפחות 8-9 שעות ביום, קמה ב8:00-9:00 והולכת לישון ב12:00-1:00. האנרגיה שלי בכל זאת מרגישה נמוכה רוב הימים.

התזונה שלי:
13:00- סלט (עגבניה, מלפפון, גמבה, אבוקדו, טונה, טחינה, קוטג'). לפעמים משהו שמן מבחוץ.
ואז איפשהו בין 21:00 ל23:00- מאלתרת ארוחת ערב שהיא בדר"כ סלט עם שתי ביצים/ חזה עוף/טונה/פטה. לפעמים בשר טחון עם קינואה/עדשים/אורז.
שותה בערך שני ליטר מים ביום, וחצי בקבוק קולה זירו בערב.

בסופ"ש יוצא לי איזה שני ימים (נגיד חמישי+שישי) להזמין מבחוץ, ארוחות שהן כנראה 1000+ קלוריות, שוקולד וכ'ו.

עושה בשבוע 2-3 אימונים של שעה מאמץ נטו, ועוד יומיים בשבוע אני עושה רבע שעה אימון בבית.

אשמח לשמוע ממישהו שבוקר זה לא השעות הטבעיות שלו, ומה אפשר לעשות בשביל לשפר את ההרגשה שקמים ולהעלות את האנרגיה בכללי
תודה 😃)

כרגע אני ישנה לפחות 8-9 שעות ביום, קמה ב8:00-9:00 והולכת לישון ב12:00-1:00. האנרגיה שלי בכל זאת מרגישה נמוכה רוב הימים.
תנסי ללכת לישון מוקדם יותר. יהיה קשה שבוע, אבל את תתרגלי. אימוני בוקר יקח אפילו חודש להתרגל אליהם, אבל בסוף זה קורה.

התזונה שלי:
13:00- סלט (עגבניה, מלפפון, גמבה, אבוקדו, טונה, טחינה, קוטג'). לפעמים משהו שמן מבחוץ.
ואז איפשהו בין 21:00 ל23:00- מאלתרת ארוחת ערב שהיא בדר"כ סלט עם שתי ביצים/ חזה עוף/טונה/פטה. לפעמים בשר טחון עם קינואה/עדשים/אורז.
שותה בערך שני ליטר מים ביום, וחצי בקבוק קולה זירו בערב.
ועוד סיבה היא שהתזונה שלך לא ממש מאוזנת

מה שניתן לשפר זה:
1. לתרגל מחזורי שינה חדשים. זה יקח כמה שבועות ועל בסיס יומיים שאתה מרגישה "לא טוב" לא מחליטים שזה "לא מתאים"
2. לסדר את התזונה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית