הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו מוזר במשקלים

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
התחלתי חיטוב לפני בערך חודשיים
בהתחלה הלך לי ממש טוב כל שבוע ירדתי 600 גרם והגעתי למשקל של 59.7
שבוע שעבר הייתי אחרי צ'יט בחמישי, נשקלתי בראשון וזה הראה לי 60.5 ממש לא הבנתי איך זה יכול להיות
אבל אמרתי אחרי שבועיים בבסיס והיה חג באמצע ..
בשבוע האחרון הקפדתי על הכל, ואני כל היום פעיל ברמה שאני מסיים גמור את היום אומנם פיספסתי אירובי פעם אחת, אבל גם ככה אני כל היום רץ ..
נשקלתי עכשיו וזה מראה לי 60.3 אין מצב שירדתי 200 גרם רק כל השבוע, ואני ממש מקפיד על התזונה
איך זה יכול להיות?
התפריט שלי הוא על 1750 קלוריות,
חשבתי להוריד חצי כף של שש ופרוסת לחם ..

נערך לאחרונה:
שבוע שעבר הייתי אחרי צ'יט בחמישי, נשקלתי בראשון וזה הראה לי 60.5 ממש לא הבנתי איך זה יכול להיות
החזקת עדיין מים שהעלת מהצ'יט. צריכה מוגברת של פחמימה/נתרן מעלה את הנוזלים בגוף

נשקלתי עכשיו וזה מראה לי 60.3 אין מצב שירדתי 200 גרם רק כל השבוע, ואני ממש מקפיד על התזונה
אתה אמור להשקל על בטן ריקה, לאחר השירותיים של הבוקר ועדיף יותר מפעם אחת בשבוע כדי לקבל תוצאה ממשית כלשהי על המשקל שלך. אלא אם אתה 1.60 גובה, אין לך מה לעשות חיטוב

• פותח/ת השרשור
החזקת עדיין מים שהעלת מהצ'יט. צריכה מוגברת של פחמימה/נתרן מעלה את הנוזלים בגוף

אתה אמור להשקל על בטן ריקה, לאחר השירותיים של הבוקר ועדיף יותר מפעם אחת בשבוע כדי לקבל תוצאה ממשית כלשהי על המשקל שלך. אלא אם אתה 1.60 גובה, אין לך מה לעשות חיטוב

קודם כל תודה רבה על התשובה הבנתי אותך, דבר שני אני 1.60

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית