הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שגרת אימונים בטיול במזרח

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
מתכנן לנסוע לטיול של חצי שנה במזרח,
בעבר הייתי עובד בטיולים בארץ והייתי מתאמן 4-3 פעמים בשבוע fbw עם טבעות, וזה הכיוון שלי כמובן גם לעכשיו.
רציתי לדעת האם מישהו הצליח לשמור על שגרת אימונים בזמן הטיול, יחד עם המחשבה שאני יודע שהאוכל במזרח הרחוק פחות הגייני ומוביל לרוב המקרים לבעיות קיבה וחוסר תאיבון.. לא רוצה לחזור כמו הרבה עם 11 קילו פחות, ויחד עם זה אני רוצה שחלק מהטיול יהיה לי שגרת אימונים, רוצה לשמוע אם יש מישהו שהתנסה תודה רבה

חשוב להבין ממי שלא מבין את הסיבה לאשכול הזה שלי, שזה טיול תרמילאים שכל הציוד רובו עליך, וטבעות יכול להיות גורם מכריע בנוחיות, ומדובר באזור שלרוב לתרבות המערב קשה להסתגל מבחינה תזונתית ואנשים חוזרים מקלות משם, רוצה לדעת אם למישהו שבאמת יש אהבה לשגרת אימונים מבוקרת כמו רוב אנשי הפורום, הצליח לשמר שגרה באזורים האלה
תודה

ראשית, כשאתה אומר "מזרח" אני מניח שאתה מתייחס למדינות כגון הודו, קמבודיה, לאוס וכן הלאה - ולא רק תאילנד.
במדינות כאלו, כמעט ואין סיכוי למצוא חדרי כושר מחוץ לערים הגדולות. תצטרך למצוא תכנית על בסיס משקל גוף שתוכל לבצע בכל מקום ללא תלות בעזרים כלשהם. לא משקולות, לא טבעות, לא ג'ריקנים, לא כלום.

תזונה ממש אינה בעיה כי בשר/עוף/דגים ואורז ניתן להשיג בכל מקום. וירוס בטן תחטוף כנראה, אך זוהי אפיזודה חולפת בטיול - כמה ימים לכל היותר.

בטיול הקושי שלך יהיה בעיקר פסיכולוגי - להקפיד על שגרת אימונים משמעותית. יש ימי נסיעות מעייפים, יש בילויים עם חברים, יש חשיש וכן הלאה. הרבה סיבות שיקשו עליך לקום ולהתאמן.
מה שאתה מבקש אינו בלתי אפשרי, אך ידרוש ממך כח רצון משמעותי.

אני ממליץ שכבר לפני הטיול תתחיל לתרגל תכנית אימונים FBW על בסיס משקל גוף, כך שתגיע לטיול בתוך שגרת התכנית.

תביא בחשבון גם את האפשרות לוותר על אימונים בזמן הטיול, להנות ממנו, ולחזור להתאמן מסודר אחריו. זו לא טרגדיה וכך גם תוכל להנות ללא יסורי מצפון.
בהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ראשית, כשאתה אומר "מזרח" אני מניח שאתה מייחס למדינות כגון הודו, קמבודיה, לאוס וכן הלאה - ולא רק תאילנד.
במדינות כאלו, כמעט ואין סיכוי למצוא חדרי כושר מחוץ לערים הגדולות. תצטרך למצוא תכנית על בסיס משקל גוף שתוכל לבצע בכל מקום ללא תלות בעזרים כלשהם. לא משקולות, לא טבעות, לא ג'ריקנים, לא כלום.

תזונה היא לרוב פחות בעיה כי בשר/עוף/דגים ואורז ניתן להשיג בכל מקום. וירוס בטן תחטוף כנראה, אך זוהי אפיזודה חולפת בטיול - כמה ימים לכל היותר. כך שעיקר הקושי שלך יהיה להקפיד על שגרת אימונים משמעותית.

בטיול הקושי שלך יהיה בעיקר פסיכולוגי. יש ימי נסיעות מעייפים, יש בילויים עם חברים, יש חשיש וכן הלאה.
מה שאתה מבקש אינו בלתי אפשרי, אך ידרוש ממך כח רצון משמעותי.

אני ממליץ שכבר לפני הטיול תתחיל לתרגל תכנית אימונים FBW על בסיס משקל גוף, כך שתגיע לטיול בתוך שגרת התכנית.
בהצלחה.

למה השימוש בטבעות אינו בא בחשבון? אתה מדבר מבחינה של לסחוב אותם איתך? כי הם לא כבדות, והארסנל של תרגילים שזה פותח לי הוא נהדר, אני התכוונתי לקחת אותם עם מתאם לדלת של trx ואז שיהיה לי האופציהגם לעשות אימונים כמו עם trx ובאזורים שיש לי עצים לתלות אותם על עץ ולהתאמן, כמו שהייתי עושה בטיולים בארץ

אין שום בעיה שתקח אתך את הטבעות.
כמו בהכנה לכל משימה, צא מתוך הנחה שמשהו יתחרבן ושתתקע ללא הטבעות.
בנה מראש תכנית שאינה מבוססת עליהם - כך תהיה מוכן ליום שישברו, יגנבו, יעלמו וכו'.

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה שתקח אתך את הטבעות.
כמו בהכנה לכל משימה, צא מתוך הנחה שמשהו יתחרבן ושתתקע ללא הטבעות.
בנה מראש תכנית שאינה מבוססת עליהם - כך תהיה מוכן ליום שישברו, יגנבו, יעלמו וכו'.
מסכים בהחלט תודה!

היו לי הרבה לקוחות שקיבלו תוכנית אימונים ביתית שביצעו עם משקל גוף והשתמשו בתוספי תזונה בזמן הטיול והצליחו לשמר את המצב הקיים

• פותח/ת השרשור
היו לי הרבה לקוחות שקיבלו תוכנית אימונים ביתית שביצעו עם משקל גוף והשתמשו בתוספי תזונה בזמן הטיול והצליחו לשמר את המצב הקיים

תוספי תזונה הכוונה לקריאטין ותיסוף באבקות בימים שחסר חלבון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית