הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בקשר להזמנה מחו"ל

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב עשיתי קצת סקר וראיתי שהרבה יותר משתלם לקנות מהאתר BB או VITACOST ויש לי כמה שאלות בנוגע לקניית אבקת חלבון מהאתרים האלו:

1. את ההזמנה אפשר לבצע עם חשבון PAYPAL או שרק עם ויזה?
2. אין סיכון בלתת את הויזה באינטרנט לאתר מחול?
3. אם אני מזמין אבקת חלבון בלבד האם יהיה מכס?(הבנתי שזה רק מעל 50$ זה נכון?) ואם לא מכס יש עוד איזה משהו שאני צריך לשלם?

תודה.

• פותח/ת השרשור
די בעיה... =\ ההורים שלי לא מוכנים לתת כרטיס אשראי באינטרנט ועוד במיוחד לא לחול אם יש אפשרות להשתמש ב PAYPAL זה יעזור לי כי חבר של אבא שלי יכול להזמין לי משם ואני יביא לו כסף.. אז אפשר?

ואם אפשר לענות על שאר השאלות תודה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה ענית לי על התשובות =]
זאת אומרת שכן יש אפשרות ב PAYPAL אבל האופציה לשלם בPAYPAL תופיע בסיום ההזמנה?

תודה רבה ענית לי על התשובות =]
זאת אומרת שכן יש אפשרות ב PAYPAL אבל האופציה לשלם בPAYPAL תופיע בסיום ההזמנה?

דווקא זכור לי שאי אפשר לשלם בפיי פאל
וזה תקף רק באמריקה תשלום דרך פיי פאל ב BB
אבל יש מצב שאני טועה

BB אפשר לקנות עם פייפל, גם ישראלי.
בויטה הסיפור שונה - רק כשהכנסתי את הכרטיס עצמו ההזמנה עברה, פייפל לא עבד.

• פותח/ת השרשור
רגע אז אפשר ב BB או לא?
זה מאוד חשוב לי כי אם כן אז הסתדרתי
וככה אני גם יכול להזמין טעמים שאין בארץ..
אם כבר הגענו לטעמים
הטעמים של אופטימום שאין בארץ מישהו טעם? אם כן יש המלצות?

תלך לסניף הדואר הקרוב לביתך ותטעין כרטיס אשראי, מינימום 250 ש"ח, זה כרטיס אשראי בין לאומי לכל דבר.

• פותח/ת השרשור
זה לכל הגילאים הכרטיס הזה?
אני פשוט מבקש מפקיד כסף והם נותנים לי כרטיס?
אם כן זה סבבה לגמרי וללא חשש כי זה כסף שלי ולא של ההורים שלי ככה שאם יקרה משהו אני אחראי לזה חח =]
בקשר למכס או מע"מ עדיין לא הבנתי אם אני מזמין רק אבקת חלבון זה ייעצר לי במכס? אני יצטרך לשלם עוד משהו חוץ מהאבקת חלבון והמשלוח?

תלוי איפה אתה גר, אם אתה גר באזור נידח אתה תקבל את זה ישר לדואר ואולי תשלם גם מע"מ, אם אתה גר בעיר גדולה במיוחד כזו שקרובה לת"א, ירושלים או חיפה אתה תשלם מע"מ 16.5% אם זה מעל 50$, אם זה פחות מ 50$ (כולל משלוח) אתה לא תשלם כלום. מכס לא משלמים על תוספי תזונה אלא רק מע"מ, זה מגיע למכס כי הם גם אוספים את המע"מ.

• פותח/ת השרשור
אני גר בחיפה
ואתה לפי מה שהבנתי מזמין המון מ BB אז נגיד אבקת חלבון + משלוח כמה ייצא לי?(בדולרים)
אז רגע אם בכל זאת אני יצרך לשלם מע"מ זה ייעצר במכס ואז אני צריך ללכת להביא את זה?

• פותח/ת השרשור
חחח :S טוב בהערכה אתה יכול להגיד לי כמה זה ייצא לי?
(סתם מתוך עניין ואתה לא חייב לענות איפה אתה גר בעולם?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית