הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות

Realishere

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי רציתי לדעת..
יש לי תפריט שקיבלתי מתזונאי יש ימים שאני אוכל לפי התפריט ויש ימים שאני הולך לישון בלי לאכול ארוחה אחרונה
האם זה משפיע על הירידה במשקל? שלא יאפשר לי להוריד או שזה בסדר שיוצא לי לאכול פחות ועדיין אראה תוצאות במגמת ירידה כמתוכנן? .תודה רבה לעונים:)

אם יהיה לך מינוס קלורי כדול יותר, אתה תרזה יותר
שים לב שאתה לא מוותר סתם על חלבון וירקות בריאים אם זה פחמימה בעיקר וכאלה אז לא נורא
כמו כן כדאי לרוב להעלות את התפריט

צודק אבל לא להיות בגירעון של מעל 500 קלוריות בכדי לא לאבד מסת שריר ובכלל עדיף שלא להכניס את הגוף לסטרס במצב גירעון גדול מדי.
אם יש תפריט עדיף להיצמד אליו ולא לפספס ארוחות כי כמו שכתבו לך אי אפשר לדעת אם תאבד פחמימה שומן או חלבון ואז מתחילות הבעיות. תעלה את התפריט עם ערכים סופיים בכדי לדעת יותר.

היי רציתי לדעת..
יש לי תפריט שקיבלתי מתזונאי יש ימים שאני אוכל לפי התפריט ויש ימים שאני הולך לישון בלי לאכול ארוחה אחרונה
האם זה משפיע על הירידה במשקל? שלא יאפשר לי להוריד או שזה בסדר שיוצא לי לאכול פחות ועדיין אראה תוצאות במגמת ירידה כמתוכנן? .תודה רבה לעונים:)
זה יכול ליצור גרעון קלורי גדול מידי ומחסור בחלבון במידה ויש הרבה קלוריות/חלבון בערב. אז כן זה עלול להשפיע על התהליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית