הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים חזקות

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
סרטון יפה שממחיש ומראה שגם נשים יכולות וכבר מזמן עברנו את העידן בו גברים שלטו בעולם. בסרטון תראו 3 שוטרות שוודיות בצורה הכי מקצועיות שיש משתלטות על מהגר שגדול מהן פי 2 ואפילו כשבא בחור שרוצה לעזור להן הן מעיפות אותו בטענה שהמשטרה תסתדר ומוכיחות שהן לא צריכות עזרה של אף אחד.

באמת יפה לראות. אגב אני די בטוח שהן ניסו לעצור אותו רק בגלל גזענות וכי הוא מהגר, השבדים האלה כולם נאצים שם.

מהגרים לא חוקיים די צריך לעצור, אבל למה שנשים יעשו את זה?

כי יש נשים שעובדות במשטרה, מה אתה בא להגיד שנשים יותר חלשות מגברים והן לא יכולות?
הן יותר חלשות כן, ואני חושב שעדיף שגברים יעשו את זה ונשים זה כשאין מספיק כוח אדם, זה לא שהן לא יכולות פשוט זה לא אופטימלי

• פותח/ת השרשור
הן יותר חלשות כן, ואני חושב שעדיף שגברים יעשו את זה ונשים זה כשאין מספיק כוח אדם, זה לא שהן לא יכולות פשוט זה לא אופטימלי
אתה שוביניסט, כל ההבדלים שנראה לך שקיימים זה כי הגברים השתלטו על העולם ולא נתנו לנשים הזדמנות להוכיח את עצמן. אין שום הבדל פיזיולוגי או פסיכולוגי בין המינים וכל מי שחושב אחרת הוא שוביניסט.

אתה שוביניסט, כל ההבדלים שנראה לך שקיימים זה כי הגברים השתלטו על העולם ולא נתנו לנשים הזדמנות להוכיח את עצמן. אין שום הבדל פיזיולוגי או פסיכולוגי בין המינים וכל מי שחושב אחרת הוא שוביניסט.

מרגיש פתאום קורבן לטרול אינטרנט, אולי אני מזדקן

• פותח/ת השרשור
מרגיש פתאום קורבן לטרול אינטרנט, אולי אני מזדקן
זה לא טרול, יש הפליה בכל מקום וזה חייב להפסק. נראה לך שזה בסדר למשל שהרבה גברים לא ילכו לאישה שתאמן אותם? אני בטוח שאתה אחד מהם.

בסך הכל 3 נשים ומאבטח, אנשים שיודעים להילחם כי זאת העבודה שלהם, מצליחים להתגבר על מהגר וגם זה בקושי.
אין פה שום דבר מרשים.

אין שום הבדל פיזיולוגי או פסיכולוגי בין המינים

זה לא עניין של דעה, עובדתית זה לא נכון, יש הבדלים מוכחים.

• פותח/ת השרשור
בסך הכל 3 נשים ומאבטח, אנשים שיודעים להילחם כי זאת העבודה שלהם, מצליחים להתגבר על מהגר וגם זה בקושי.
אין פה שום דבר מרשים.

זה לא עניין של דעה, עובדתית זה לא נכון, יש הבדלים מוכחים.
כל ההבדלים האלה שאומרים לך שיש אותם נבדקו במחקרים על ידי גברים ואין להם שום קשר למציאות.

• פותח/ת השרשור
אני מסכים שקיים דיכוי חברתי שהיה קיים במשך אלפי שנים אבל זה לא משנה את העובדה שנשים חלשות יותר פיזיולוגית מגברים וזאת עובדה מדעית.
אתה יודע שבנוסף לכך שנשים כל הזמן נאנסות יש גם נשים שעוברות אונס פסיכולוגי על בסיס יום יומי? זה פשוט לא נתפס. אנחנו בתור מדינה מערבית צריכים להוריד את כל ההגבלות ולקחת נשים לכל דבר שגברים יכול ללכת, כן גם לשייטת 13. אותך זה אולי יצחיק, אבל זה שבחורה שלא נאנסה פיזית טוענת שהיא נאנסה לא אומר ישר שהיא לא נאנסה, היא כנראה עברה אונס פסיכולוגי ואת האמת זה אפילו יותר גרוע. אתה חושב סתם נהיה טרנד של כל המפורסמות שיוצאות בהצהרה שהן נאנסות? זה לא סתם וזה חייב להפסק.

נערך לאחרונה:
אתה יודע שבנוסף לכך שנשים כל הזמן נאנסות יש גם נשים שעוברות אונס פסיכולוגי על בסיס יום יומי? זה פשוט לא נתפס.
אתה צודק
אנחנו בתור מדינה מערבית צריכים להוריד את כל ההגבלות ולקחת נשים לכל דבר שגברים יכול ללכת, כן גם לשייטת 13.
ממש לא. מבחינה פיזיולוגית הן לא בנויות כמו גברים והם לא ישרדו את אותו סולם המאמצים. יש סיבה למה צה"ל בוחר סולמות מאמצים שונים לגמרי לגברים ולנשים. צריך לתת לנשים תפקידי קרבי ועושים את זה, אבל כאלה שבהם הן יוכלו לתרום את מיטבם למרות ההגבלות הפיזיולוגיות שיש להן לעומת היתרונות שיש לגברים. לזרוק אישה ביחד עם גברים לאימון של שייטת 13 פשוט לא יעבוד.
אותך זה אולי יצחיק, אבל זה שבחורה שלא נאנסה פיזית טוענת שהיא נאנסה לא אומר ישר שהיא לא נאנסה, היא כנראה עברה אונס פסיכולוגי ואת האמת זה אפילו יותר גרוע. אתה חושב סתם נהיה טרנד של כל המפורסמות שיוצאות בהצהרה שהן נאנסות? זה לא סתם וזה חייב להפסק.
סבבה. אבל זה לא מה שדיברתי עליו. אני דיברתי על זה שנשים נולדו חלשות יותר פיזיולוגית מגברים ועם הרבה בעיות אחרות שלא יאפשרו להן לתפקד כמו גברים במגוון תפקידים כמו לדוגמא לוחמה ביחידות סיירת מובחרות. יש סיבה למה כנראה לא יצא לך לראות עדיין נשים שעשו בנץ' פרס של 200 קילו.

זה לא טרול, יש הפליה בכל מקום וזה חייב להפסק. נראה לך שזה בסדר למשל שהרבה גברים לא ילכו לאישה שתאמן אותם? אני בטוח שאתה אחד מהם.

כשבWNBA יתחילו לתת דאנקים כמו של מייקל ולברון אני הראשון שירשם לשיעור 🤣

b33.jpg

סרטון יפה שממחיש ומראה שגם נשים יכולות וכבר מזמן עברנו את העידן בו גברים שלטו בעולם. בסרטון תראו 3 שוטרות שוודיות בצורה הכי מקצועיות שיש משתלטות על מהגר שגדול מהן פי 2 ואפילו כשבא בחור שרוצה לעזור להן הן מעיפות אותו בטענה שהמשטרה תסתדר ומוכיחות שהן לא צריכות עזרה של אף אחד.

באמת יפה לראות. אגב אני די בטוח שהן ניסו לעצור אותו רק בגלל גזענות וכי הוא מהגר, השבדים האלה כולם נאצים שם.

לא ראיתי איפה הצורה המקצועית... כשהאזרח היה הוא הוריד אותו, ואז כשהמהגר היה על הרצפה הם השתלטו עליו לכמה רגעים אחרי שהוא ברח מהם... או שאתה טרול אחי...

הוא כותב על הסרטון בדיוק את מה שלא קרה בסרטון ואתם לוקחים אותו ברצינות? 🤣

• פותח/ת השרשור
הוא כותב על הסרטון בדיוק את מה שלא קרה בסרטון ואתם לוקחים אותו ברצינות? 🤣
אתה פשוט מסתכל על העולם עם עיניים של שוביניסט בגלל זה אתה אומר את זה. מזל שאין הרבה חשוכים כמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית