הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים חזקות

אני אגיד לכם ככה, גבר שהוא לא פמניסט הוא לא גבר.
להיות פמיניסט משמע להאמין בשוויון הזדמנויות בין גברים לנשים. אני פמיניסט כי אני מאמין שלא צריך להפלות נשים בגלל מינן. אבל שוויון הזדמנויות לא מתבטא בכך שכל משרה אמורה להיות פתוחה לנשים וגם לגברים כי לא כל הפליה היא על סמך מין. קיימות אפליות על סמך יכולות פיזיות לדוגמא. אני לא אקח אישה להיות פועלת בניין כי נשים יהיו פחות טובות בעבודה הזאת מגברים.

• פותח/ת השרשור
להיות פמיניסט משמע להאמין בשוויון הזדמנויות בין גברים לנשים. אני פמיניסט כי אני מאמין שלא צריך להפלות נשים בגלל מינן. אבל שוויון הזדמנויות לא מתבטא בכך שכל משרה אמורה להיות פתוחה לנשים וגם לגברים כי לא כל הפליה היא על סמך מין. קיימות אפליות על סמך יכולות פיזיות לדוגמא. אני לא אקח אישה להיות פועלת בניין כי נשים יהיו פחות טובות בעבודה הזאת מגברים.
מה שאתה אומר משתווה אם תגיד שנציאונל סוציאליסטים הם גזענים והם הרעים וקומוניזם הם בעד שויון והם הטובים, לא בדיוק נכון. ואת השיט עם האונס הפסיכולוגי המצאתי בזמן כתיבת אותה התגובה. תמציא איזה שטות וכולם ישר יקפצו ויתמכו כי אתה בעד שוויון ודמורקטיה וכל מי שיש חו טענה קטנה נגד הוא ישר בעל דעה פסולה ואסור להיות עם הדעה הזאת. אם יש כמה סתומות שחושבות שאם הן יסתפרו קצר ויגדלו שיער בבית שחי זה ישפיע על משהו אז הן צודקות, זה ישפיע בכך שזה יגביר את הכיעור שלהן פי כמה ממה שהוא היה מלכתחילה. איזה הפליות יש כלפי נשים במדינות מערביות? בואו נשמע. נשים שונות מאוד מגברים בהרבה פרמטרים, הן חלשות יותר והן פחות חכמות בדרך כלל. או שיט הוא אמר את זה! באן! אסור לו לחשוב ככה כי אנחנו חיים במדינה דמורקטית שלכל אחד מותר להיות עם כל דעה, חוץ מלהעביר ביקורת על פמניסטיות, הומואים וכאלה, מגזרים מסויימים ועוד הרבה דעות שחלק לא אוהבים. מותר לך שתהיה לך דעה משלך אבל היא צריכה להיות כמו שלנו ואם לא אז אסור לך.

נערך לאחרונה:
מה שאתה אומר משתווה אם תגיד שנציאונל סוציאליסטים הם גזענים והם הרעים וקומוניזם הם בעד שויון והם הטובים
יש הגיון מאחורי קומוניזם ואם הוא היה ממומש כמו שצריך הוא היה יכול להוביל לאוטופיה. הבעיה שלא קיים בן אדם או קבוצה של בני אדם המסוגלים לזה. אבל מבחינה רעיונית קומוניזם יכול לעבוד.
ואת השיט עם האונס הפסיכולוגי המצאתי בזמן כתיבת אותה התגובה
אבל זה נכון. הרבה נשים עוברות שטיפת מוח בגיל צעיר בדיוק כמו שגברים עוברים שטיפת מוח בגיל צעיר. יש הרבה מחקרים בנושא ואפשר לראות זאת לאורך ההיסטוריה. תראה לדוגמא את איך נשים מחונכות בקהילה הדתית.
תמציא איזה שטות וכולם ישר יקפצו ויתמכו כי אתה בעד שוויון ודמורקטיה וכל מי שיש חו טענה קטנה נגד הוא ישר בעל דעה פסולה ואסור להיות עם הדעה הזאת
זאת טענה נכונה כשמדובר באנשים לא משכילים במיוחד שמאוד קל לשטוף להם את המוח ולגרום להם להאמין בכל דבר שתרצה. כל דת מסיונרית מנסה בדרכים האלו לשלוט על ההמונים ולקבל כוח. עליי זה לא עובד. אני גם לא בעד דמוקרטיה. לדעתי רוב האנשים בעולם טיפשים מדי מכדי להשתתף בבחירות והקול שלהם לא אמור להיות שווה לקול של אנשים חכמים יותר, ולמרות זאת בדמוקרטיה קול=קול.
איזה הפליות יש כלפי נשים במדינות מערביות? בואו נשמע. נשים שונות מאוד מגברים בהרבה פרמטרים, הן חלשות יותר והן פכות חכמות בדרך כלל. או שיט נוא אמר את זה! באן! אסור לו לחשוב ככה כי אנחו חיים במדינה דמורקטית שלכל אחד מותר להיות עם כל דעה, חוץ מלהעביר ביקורת על פמניסטיות, הומואים וכאלה, מגזרים מסויימים ועוד הרבה.
אני לא מצליח להבין את המסר שניסית להעביר במשפט הזה.

• פותח/ת השרשור
יש הגיון מאחורי קומוניזם ואם הוא היה ממומש כמו שצריך הוא היה יכול להוביל לאוטופיה. הבעיה שלא קיים בן אדם או קבוצה של בני אדם המסוגלים לזה. אבל מבחינה רעיונית קומוניזם יכול לעבוד.

אבל זה נכון. הרבה נשים עוברות שטיפת מוח בגיל צעיר בדיוק כמו שגברים עוברים שטיפת מוח בגיל צעיר. יש הרבה מחקרים בנושא ואפשר לראות זאת לאורך ההיסטוריה. תראה לדוגמא את איך נשים מחונכות בקהילה הדתית.

זאת טענה נכונה כשמדובר באנשים לא משכילים במיוחד שמאוד קל לשטוף להם את המוח ולגרום להם להאמין בכל דבר שתרצה. כל דת מסיונרית מנסה בדרכים האלו לשלוט על ההמונים ולקבל כוח. עליי זה לא עובד. אני גם לא בעד דמוקרטיה. לדעתי רוב האנשים בעולם טיפשים מדי מכדי להשתתף בבחירות והקול שלהם לא אמור להיות שווה לקול של אנשים חכמים יותר, ולמרות זאת בדמוקרטיה קול=קול.

אני לא מצליח להבין את המסר שניסית להעביר במשפט הזה.
שאלה שכל כך נלחמים למען שוויון וחופש ביטוי הם צבועים.

רבאק, אין בעיה להודות שצריך להיות שוויון בהזדמנויות ובאותה הנשימה לקבל את העובדה שיש הבדלים פיסיולוגים ותרבותיים בין גברים ונשים.
אבל השמאל הרדיקלי של היום מבלבל בין שוויון הזדמנויות לשוויון בתוצאות.
לבקש שוויון בתוצאות זה להתעלם מהבדלים מובנים בתחומי עניין של גברים ונשים ומהבדלים הפיסיולוגיים בין המינים.
לתת לגבר שבגיל שלושים החליט שהוא הופך לאישה, להילחם מול נשים בכלוב MMA, זה פשוט אידיוטיזם.
לחשוב שאם בפקולטה להנדסה אין בדיוק 50% נשים ו-50% גברים אז זה רק בגלל אפלייה, זה אדיוטיזם - כי זה להתעלם מכך שלגברים, בממוצע, תחומי עניין שונים מנשים.
ולראייה, בשוודיה, שם יש את שוויון ההזדמנויות הגדול ביותר בעולם המערבי תגלו שבביה"ס לאחיות יש 90% נשים - מבחירה, ובהנדסה 90% גברים - מבחירה. אז הפלא ופלא - שוויון הזדמנויות אינו גורר שוויון בתוצאות.
כי גברים ונשים שונים בהגדרה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רבאק, אין בעיה להודות שצריך להיות שוויון בהזדמנויות ובאותה הנשימה לקבל את העובדה שיש הבדלים פיסיולוגים ותרבותיים בין גברים ונשים.
אבל השמאל הרדיקלי של היום מבלבל בין שוויון הזדמנויות לשוויון בתוצאות.
לבקש שוויון בתוצאות זה להתעלם מהבדלים מובנים בתחומי עניין של גברים ונשים ומהבדלים הפיסיולוגיים בין המינים.
לתת לגבר שבגיל שלושים החליט שהוא הופך לאישה, להילחם מול נשים בכלוב MMA, זה פשוט אידיוטיזם.
לחשוב שאם בפקולטה להנדסה אין בדיוק 50% נשים ו-50% גברים אז זה רק בגלל אפלייה, זה אדיוטיזם - כי זה להתעלם מכך שלגברים, בממוצע, תחומי עניין שונים מנשים.
ולראייה, בשוודיה, שם יש את שוויון ההזדמנויות הגדול ביותר מעולם המערבי תגלו שבביה"ס לאחיות יש 90% נשים - מבחירה.
ובהנדסה 90% גברים - מבחירה.
כי גברים ונשים שונים בהגדרה.
בלי קשר כל הקבלה של הכיעור העצמי הזה ואי גילוח שיערות לא מכיח שום גבר ורק גורם לחשוב שפמניסטיות הן מטומטמות ומגעילות (מה שבאמת נכון כמובן). מה שאני יכול להגיד רק זה שאם הן רוצות שוויון, אז צריך לתת להן אגרוף לפנים בכל פעם שיש סיטואציה שאם היה עומד מולך גבר היית עושה את זה. הו לא! הוא תומך באלימות כלפי נשים!

בלי קשר כל הקבלה של הכיעור העצמי הזה ואי גילוח שיערות לא מכיח שום גבר ורק גורם לחשוב שפמניסטיות הן מטומטמות ומגעילות (מה שבאמת נכון כמובן). מה שאני יכול להגיד רק זה שאם הן רוצות שוויון, אז צריך לתת להן אגרוף לפנים בכל פעם שיש סיטואציה שאם היה עומד מולך גבר היית עושה את זה. הו לא! הוא תומך באלימות כלפי נשים!

גם לגברים לא צריך להרביץ בסך הכל, אבל כן במשפט יותר חמור להרביץ לאשה וזה די ברור מן הסתם למה שוויון פה זה דבילי כי גברים שהולכים מכות יותר תדיר בגלל הטסט

• פותח/ת השרשור
גם לגברים לא צריך להרביץ בסך הכל, אבל כן במשפט יותר חמור להרביץ לאשה וזה די ברור מן הסתם למה שוויון פה זה דבילי כי גברים שהולכים מכות יותר תדיר בגלל הטסט
סך הכל יש כאלה שמגיע להם מדי פעם. לנשים נורמליות אסור להרביץ אלא אם כן זאת באמת סיטואציה שאי אפשר אחרת (היא תוקפת אותך עם סכין נגיד או שהיא עשתה משהו נוראי), לפמניסטיות מותר כי הן רוצות שוויון ומי שיש לה שיערות על הרגליים ובבית השחי בשילוב עם שיער קצר גם ככה לא דומה לאישה אז לא נחשב אלימות כלפי נשים.

סך הכל יש כאלה שמגיע להם מדי פעם. לנשים נורמליות אסור להרביץ אלא אם כן זאת באמת סיטואציה שאי אפשר אחרת (היא תוקפת אותך עם סכין נגיד או שהיא עשתה משהו נוראי), לפמניסטיות מותר כי הן רוצות שוויון ומי שיש לה שיערות על הרגליים ובבית השחי בשילוב עם שיער קצר גם ככה לא דומה לאישה אז לא נחשב אלימות כלפי נשים.

אסור להיות אלים כלפי אף אחד, זה ברברי

אנשים לא אלימים בגלל טסט. אנשים אלימים בגלל שלל בעיות אגו בטחון עצמי וכו׳ וכו׳.

אם זה היה בגלל הטסט היית רואה בכל תחרות פיתוח גוף / פאוורליפטינג קטטה המונית.

גם להרביץ לגברים זה לא פחות גרוע, כי לרוב גבר לא יחזיר לאישה. יצא לי לצערי להיות במצבים לא נעימים שהייתי צריך להחזיר במינימום כוח ואחרי זה בכתה לי שאני אלים כלפיה...

הזכרתם לי את 2 הסרטונים הבאים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית