הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט לאיזה אבקה לעבור

Aviv852456

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
3
72
0
אני בחיטוב ושותה dymatize iso 100 ב320 שח
אני רוצה לעבור לpure או לusn, שניהם 250 שח, איזה אבקה איכותית יותר וטעימה ?

באמינושופ, הזמנתי myprotein iso ואישית ממש ממש מבסוט, אפילו שזה טעם בננה ואף פעם לא אהבתי
יצא גם טעים וגם 100 סקופים ב240 שח

באמינושופ, הזמנתי myprotein iso ואישית ממש ממש מבסוט, אפילו שזה טעם בננה ואף פעם לא אהבתי
יצא גם טעים וגם 100 סקופים ב240 שח

שמתי לב אבל ש myprotein הערכים שלהם לרוב הם 20 גר חלבון למנה.
ובכללי לקניית אבקת חלבוןבארץ, הכי מומלץ לקנות דרכם? מבחינת המחירים

שמתי לב אבל ש myprotein הערכים שלהם לרוב הם 20 גר חלבון למנה.
ובכללי לקניית אבקת חלבוןבארץ, הכי מומלץ לקנות דרכם? מבחינת המחירים
מה הבעיה ב 20 גרם חלבון?

מבחינת המחירים, עדיף לקנות בארץ כי המשלוח יקר יחסית. הבעיה שנגמר המלאי בארץ..

מה הבעיה ב 20 גרם חלבון?

מבחינת המחירים, עדיף לקנות בארץ כי המשלוח יקר יחסית. הבעיה שנגמר המלאי בארץ..

לא בהכרח, נגיד ב iherb שמיהם הייתי מזמין אופטימום, זה עולה 215 לא כולל משלוח כולל משלוח מיסים הכל 280, ובארץ הכי הכי זול זה 320 נגיד.
על חטיבי חלבון לא משתלם להזמין משם כי מחיר עם דמי משלוח הוא זהה לארץ.

לא בהכרח, נגיד ב iherb שמיהם הייתי מזמין אופטימום, זה עולה 215 לא כולל משלוח כולל משלוח מיסים הכל 280, ובארץ הכי הכי זול זה 320 נגיד.
על חטיבי חלבון לא משתלם להזמין משם כי מחיר עם דמי משלוח הוא זהה לארץ.
התכוונתי ספציפית ל my protien

התכוונתי ספציפית ל my protien

הבנתי.. ולגבי שזה זול, צריך לקחת בחשבון גם את הכמות של המנות שלדעתי הם מוכרים פחות כמות מהרגיל (יעני 5 ליברות), וגם 20 גרם חלבון במנה, והרוב כאן לדעתי לוקחים 24-25 גרם חלבון במנה זה כביכול משפיע ממש על הערך הסופי שלך לאותו יום.

הבנתי.. ולגבי שזה זול, צריך לקחת בחשבון גם את הכמות של המנות שלדעתי הם מוכרים פחות כמות מהרגיל (יעני 5 ליברות), וגם 20 גרם חלבון במנה, והרוב כאן לדעתי לוקחים 24-25 גרם חלבון במנה זה כביכול משפיע ממש על הערך הסופי שלך לאותו יום.
יש 100 מנות.. אתה מתעסק בשטויות. 5 גרם זה מה שמפריע לך? אם זה כל כך חשוב לך, תקנה משהו אחר..

יש 100 מנות.. אתה מתעסק בשטויות. 5 גרם זה מה שמפריע לך? אם זה כל כך חשוב לך, תקנה משהו אחר..

רק ציינתי, יש כאלה שמודדים את הערכים שלהם ויש בזה משהו, מישהו שלוקח 2 סקופים, זה יצא לו 40 חלבון במקום 50 לדוגמא.
בסופו של דבר כל זה לא משנה, חברה היא חברה ופשוט צריך למצוא חלבון במחיר סבבה זהו.

זה 22\23 גרם למנה אם אני לא טועה, מהאתר שלהם זול יותר אבל הזמנתי חיכיתי כמה חודשים וזה לא הגיע ועוד כמה חודשים להחזר כספי ובארץ הגיע תוך כמה ימים, אבל נכון נגמר המלאי, עושה לי חשק לפתוח מחסן ולהביא בעצמי, מפתיע שלחלבון שמדורג בין הגבוהים ובין הזולים במקבלים יש אין כמעט פופולאריות

זה 22\23 גרם למנה אם אני לא טועה, מהאתר שלהם זול יותר אבל הזמנתי חיכיתי כמה חודשים וזה לא הגיע ועוד כמה חודשים להחזר כספי ובארץ הגיע תוך כמה ימים, אבל נכון נגמר המלאי, עושה לי חשק לפתוח מחסן ולהביא בעצמי, מפתיע שלחלבון שמדורג בין הגבוהים ובין הזולים במקבלים יש אין כמעט פופולאריות

חחחח אין מה לעשות כולם יתחילו לייבא לך מותגים דברים יקרים עם שם טוב.. זה מה שמוכר.. תשאל אנשים מה זה my protein או dymatize תראה תהבדלים חח

חחחח אין מה לעשות כולם יתחילו לייבא לך מותגים דברים יקרים עם שם טוב.. זה מה שמוכר.. תשאל אנשים מה זה my protein או dymatize תראה תהבדלים חח

כנראה חחחח חצי עיר לובשת ג'ורדן ונראלי חלק חושבים שזה כדורגלן או מהפכן אופנה או משהו, הציבור סתום

כנראה חחחח חצי עיר לובשת ג'ורדן ונראלי חלק חושבים שזה כדורגלן או מהפכן אופנה או משהו, הציבור סתום

לא יודע מה זה גורדן אבל אני גר בחור אז רני לא נחשב חחח.. אבל עובדה שיש בזה משהו שעובד, תשאל אותי למה אני אגיד לך אין לי מושג אבל אני משתמש רק באופטימום..

לא יודע מה זה גורדן אבל אני גר בחור אז רני לא נחשב חחח.. אבל עובדה שיש בזה משהו שעובד, תשאל אותי למה אני אגיד לך אין לי מושג אבל אני משתמש רק באופטימום..

ההסבר היחידי יכול להיות טעם או עניין של משיכה למותג כמו שאמרת, ותגגל jordan

ההסבר היחידי יכול להיות טעם או עניין של משיכה למותג כמו שאמרת, ותגגל jordan

טעם כרכע בננה כי זה בנזונה חחחח וכן מותג בעיקר
יא יזור אתה מתכוון לשחקן מייקל ג'ורדן נראלי שמלא הולכים עם חולצת כדורסל עם השם שלו או נעלי כדורסל

טעם כרכע בננה כי זה בנזונה חחחח וכן מותג בעיקר
יא יזור אתה מתכוון לשחקן מייקל ג'ורדן נראלי שמלא הולכים עם חולצת כדורסל עם השם שלו או נעלי כדורסל

יש ים כובעים גם אבל כשאני שואל מהם לובשים עונים לי "בטח ג'ורדן" ואני שואל אותם מי זה והם אומרים לי זה חברה אחי

אני בחיטוב ושותה dymatize iso 100 ב320 שח
אני רוצה לעבור לpure או לusn, שניהם 250 שח, איזה אבקה איכותית יותר וטעימה ?
איזו-100 מותאם לאלו שרגישים ללקטוז בעיקר ואולי לסוכרתיים. אין טעם לרכוש את זה אם אתה לא בקטגוריה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית