הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים חדשה לעלייה במסה

ofir12160

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
היי ,
אז ככה - אני בקרוב מסיים חיטוב שבו אני בתכנית FBW ועכשיו חיברתי לעצמי תכנית אימונים של ABC , עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה אתם חושבים עליה , ושנית - האם עדיף לי לשנות אותה לבמקום איך שהיא ככה - ללעבוד על 2 קבוצות שרירים כל אימון עם יותר תרגילים (5) או להשאר במתכונת הנוכחית של פעמיים בשבוע כל קבוצת שרירים עם 3 תרגילים כל אימון . ד"א הסיבה שבניתי אותה ככה היא שראיתי בסרטון של איזה באדיבילדר שהוא מסביר שמנוחה של שבוע לשרירים היא יותר מדי .
אז אחרי כל החפירות הנה התכנית :

▪אימון A

•חזה
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

•כתפיים
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

•גב
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

•רגליים
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

•אמות
3 סטים × 10 חזרות

•בטן - תכנית אימונים

אימון B

• יד קדמית
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

• יד אחורית
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

• חזה
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

• רגליים
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

בטן - תכנית אימונים

אימון C

• יד קדמית
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

•יד אחורית
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

• כתפיים
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

• גב
3 תרגילים
3 סטים × 8 חזרות

•אמות
3 סטים × 10 חזרות

• בטן - תכנית אימונים

*** יש לציין שכל אימון אני גם אעשה קצת אירובי של כמה דקות לייצום הגוף בהתחלה ועוד קצת בסוף.

תודה לעוזרים , הערות ייתקבלו בברכה 😃

יש פה תכנית? לפי מה שאני רואה אין. תפרט תרגילים ספציפיים וההיגיון מאחוריהם.. אין פה גם progressive overload, מה שקריטי בכל תכנית.

בנוסף, יש משהו קסום ב 3X8? תקרא פה את הנעוצים

• פותח/ת השרשור
יש פה תכנית? לפי מה שאני רואה אין. תפרט תרגילים ספציפיים וההיגיון מאחוריהם.. אין פה גם progressive overload, מה שקריטי בכל תכנית.

בנוסף, יש משהו קסום ב 3X8? תקרא פה את הנעוצים

עוד לא החלטתי איזה בדיוק תרגילים אני רוצה פשוט אומר שזה יהיו תרגילים שייעבדו על הקבוצת שריר הזאת

עוד לא החלטתי איזה בדיוק תרגילים אני רוצה פשוט אומר שזה יהיו תרגילים שייעבדו על הקבוצת שריר הזאת
אז זה לא אומר הרבה, אין על מה לתת פה ביקורת. ולא ענית לי, יש תכנון התקדמות קבוע מבחינת משקלים בתכנית או שאין?

תמשיך עם AB כי בabc יש יותר מדי עומס. וגם יוצא שכל שבוע שריר אחר מקבל רק אימון אחד בשבוע. Ab זה אחלה פיצול

אם אתה לא הולך לבצע את זה לפחות 5-6 פעמים בשבוע אז עדיף שלא. כדאי לתת עבודה על כל שריר לפחות פעמיים בשבוע או בנפח גבוה יותר במתכונת של ABCD כאשר האימון האחרון ידמה סוג של עבודה על כל הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית