הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לדפוק המבורגר או עדיף אורז?

Hugh Janus

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
12
52
1
אני שחיף ממש. 1.65 46 קילו. אני כבר התאמנתי לתקופה קצרה של חודש+- לפניי שנתיים אבל נאלצתי להפסיק בגלל מספר סיבות אישיות.

עדיף יותר לאכול פחמימה מורכבת כמו אורז, פסטה וכו'. או שאני יכול לטחון פחות או יותר הכל במצב שלי כדי לעלות במשקל? גם אם זה אוכל שומני כמו המבורגר, פרנץ' טוסט וכו'?
אני

בעיקרון אתה צריך להכניס יותר ממה שאתה מוציא,
יש כאלה שאומרים שעדיף פחמימה מורכבת, אני אישית חושב שכל סוג פחמימה אפשר,
יש מאכלים כמו המבורגר וכאלו שאינם "בריאים" ויש הממליצים שלא לאכול אותם מסיבה זאת,
אל תסתמך יותר מידי על מאכלים אלו לעלייה במסה, אפשר לאכול אבל במידה.
אני ממליץ גיינר זה הכי קל,

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אתה צריך להכניס יותר ממה שאתה מוציא,
יש כאלה שאומרים שעדיף פחמימה מורכבת, אני אישית חושב שכל סוג פחמימה אפשר,
יש מאכלים כמו המבורגר וכאלו שאינם "בריאים" ויש הממליצים שלא לאכול אותם מסיבה זאת,
אל תסתמך יותר מידי על מאכלים אלו לעלייה במסה, אפשר לאכול אבל במידה.
אני ממליץ גיינר זה הכי קל,

מובן. תודה.
אני לא כזה מעריץ גדול של ג'אנק פוד גם ככה. מעדיף לאכול את האוכל הפשוט והיותר בריא ככה שאני באמת אוכל רק פעם ב...איזה המבורגר או שווארמה. אני מניח שבמצב שלי זה בסדר.

הבעיה היא עם גיינר היא שזה מפוצץ בסוכר ואני די דואג לשיניים שלי. אלא אם כן אני מפספס פה משהו וזה לא כזה גרוע? כי פעם אחרונה שבדקתי גיינר זה פחות או יותר פצצת סוכר.

גיינר יש סוכר כדי שיהיה קולריות,
לא חושב שיעשה נזק לשיניים, שפשוט משקה המכיל פחמימות קלוריות וחלבון,
הוא בא לרוב הרוב פעמים רק אם אין לך זמן לדאוג לאכול, או שאתה לא מצליח לאכול כמות מספקת של קלריות,
רק אז צריך גיינר
הגיינר הוא גם מאוד מאוד מתוק בגלל הקלוריות. (וגם בגלל שעשיתי טעות ולקחתי בטעם שוק)

• פותח/ת השרשור
גיינר יש סוכר כדי שיהיה קולריות,
לא חושב שיעשה נזק לשיניים, שפשוט משקה המכיל פחמימות קלוריות וחלבון,
הוא בא לרוב הרוב פעמים רק אם אין לך זמן לדאוג לאכול, או שאתה לא מצליח לאכול כמות מספקת של קלריות,
רק אז צריך גיינר
הגיינר הוא גם מאוד מאוד מתוק בגלל הקלוריות. (וגם בגלל שעשיתי טעות ולקחתי בטעם שוק)

אני גם לקחתי גיינר בפעם הראשונה שהתחלתי להתאמן לפניי שנתיים. לצערי הרב ה475 שקל האלו הלכו לפח בגלל כמה קטעים לא צפויים.
שתיתי את ה-PERFECT 3000 שאחד החברים שלי המליץ לי עליו(הוא גם שותה אותו). רק שזה דוחה רצח אם אתה שותה את זה עם מים(זה מה שחבר שלי עושה). אז שתיתי את זה עם חלב אבל זה היה פי כמה וכמה יותר כבד.

אם אני אקנה גיינר בעתיד זה בטוח לא יהיה בטעם שוקולד...אשמח להמלצה לגיינר טוב. אולי אני אקנה אם אני לא אתחיל לעלות במשקל בחודש הקרוב.
כרגע לפי מה שראיתי עליתי קרוב לחצי קילו מאז שהתחלתי להתאמן לפניי שבועיים(שקלתי כמו שצריך בבוקר ואחרי שירותים) ועכשיו אני מתחיל לאכול קצת יותר ולאט לאט לעלות את הכמות.

אם להגיד את האמת, אני יותר מתקשה להכניס כמויות נורמליות של חלבון לתזונה שלי. פחמימות בכללי קלוריות אני נראה לי אוכל להרגיל את עצמי להעמיס בחודש הקרוב, אבל חלבון תמיד היה בעייתי להכניס בכמויות נורמליות.

אני גם לקחתי גיינר בפעם הראשונה שהתחלתי להתאמן לפניי שנתיים. לצערי הרב ה475 שקל האלו הלכו לפח בגלל כמה קטעים לא צפויים.
שתיתי את ה-PERFECT 3000 שאחד החברים שלי המליץ לי עליו(הוא גם שותה אותו). רק שזה דוחה רצח אם אתה שותה את זה עם מים(זה מה שחבר שלי עושה). אז שתיתי את זה עם חלב אבל זה היה פי כמה וכמה יותר כבד.

אם אני אקנה גיינר בעתיד זה בטוח לא יהיה בטעם שוקולד...אשמח להמלצה לגיינר טוב. אולי אני אקנה אם אני לא אתחיל לעלות במשקל בחודש הקרוב.
כרגע לפי מה שראיתי עליתי קרוב לחצי קילו מאז שהתחלתי להתאמן לפניי שבועיים(שקלתי כמו שצריך בבוקר ואחרי שירותים) ועכשיו אני מתחיל לאכול קצת יותר ולאט לאט לעלות את הכמות.

אם להגיד את האמת, אני יותר מתקשה להכניס כמויות נורמליות של חלבון לתזונה שלי. פחמימות בכללי קלוריות אני נראה לי אוכל להרגיל את עצמי להעמיס בחודש הקרוב, אבל חלבון תמיד היה בעייתי להכניס בכמויות נורמליות.

בגיינרים חפש לרוב לפי המלצות על טעם ויחס חלבון לפחמימה טוב, לא 1 ל4 או 5 אלה איזה 2 ל3
שדע שאתה גם יכול להכין לבד גיינר, מאבקת חלבון והוספה לחלב, פירות, חמאת בוטנים והכל במיקסר וכו'
אבל מבחינת יעילות גיינר יותר קל בעיקר למי שמתקשה להוסיף אוכל במשך היום

• פותח/ת השרשור
בגיינרים חפש לרוב לפי המלצות על טעם ויחס חלבון לפחמימה טוב, לא 1 ל4 או 5 אלה איזה 2 ל3
שדע שאתה גם יכול להכין לבד גיינר, מאבקת חלבון והוספה לחלב, פירות, חמאת בוטנים והכל במיקסר וכו'
אבל מבחינת יעילות גיינר יותר קל בעיקר למי שמתקשה להוסיף אוכל במשך היום

סבבה תודה. על גיינר נראה לי אני אוותר אלא אם כן אני באמת לא אצליח לדחוס מספיק ארוחות ביום.
נראה לי בסופו של דבר אני אקנה אבקת חלבון בעתיד הקרוב. חלבון זו הבעיה האמתית שלי.

סבבה תודה. על גיינר נראה לי אני אוותר אלא אם כן אני באמת לא אצליח לדחוס מספיק ארוחות ביום.
נראה לי בסופו של דבר אני אקנה אבקת חלבון בעתיד הקרוב. חלבון זו הבעיה האמתית שלי.

כן זה גם מה שאני מעדיף, אבל בהתחשב בזה שאתה צריך לעלות משקל ואתה די רזה כרגע שים לב שפחמימות חשובות לא פחות

אני חושב שבמצב שלך אתה צריך לאכול את שניהם ולהתאמן חזק ונכון. תשאף להגיע ל60-65 קילו לפחות ומשם תראה מה צברת ותחליט לאן אתה ממשיך. לא הייתי חושב יותר מדי על חא להשמין ופשוט אוכל כמה שיותר, בשאיפה כמובן לאוכל שמכיל חלבון ובכללי אוכל בריא, ופה ושם להוסיף דברים טעימים ולא בריאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית