הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה קיצונית במשקל בצבא

• פותח/ת השרשור iPound
  • פורסם בתאריך

iPound

משתמש מתחיל
71
2
נק' מוניטין:
2
71
2
התגייסתי במרץ ליחידה מובחרת הייתי מתאמן שנתיים לפני מאז ירדתי שמונה קילו וירדתי המון בנפח בשבתות שאני יוצא אני חוזר מרוסק מכל האימונים ואין לי כוחות ללכת לחדכ יש למישהו שעבר הכשרה קרבית עצות?

קרה לי גם, והשמנתי ממש אחרי פציעה (כמה שבועות של גימלים שכל יום לפחות חצי ליטר בירה בלי אפשרות להתאמן ולרוץ אפילו).. בכל מקרה, פשוט לאכול כמו בהמה כמה שאפשר, חלבונים, פחמימות אבל לא להגזים, כי בסופו של דבר בהכשרות מזיינים אותך אז פחימומות מורכבות זה טוב במידה, חלבונים בשביל לאבד כמה שפחות מסת שריר במידה ואתה באמת מרזה, ולנסות לאכול יותר להגיע למאזן קלוריות ניטרלי עד כמה שניתן.

• פותח/ת השרשור
קרה לי גם, והשמנתי ממש אחרי פציעה (כמה שבועות של גימלים שכל יום לפחות חצי ליטר בירה בלי אפשרות להתאמן ולרוץ אפילו).. בכל מקרה, פשוט לאכול כמו בהמה כמה שאפשר, חלבונים, פחמימות אבל לא להגזים, כי בסופו של דבר בהכשרות מזיינים אותך אז פחימומות מורכבות זה טוב במידה, חלבונים בשביל לאבד כמה שפחות מסת שריר במידה ואתה באמת מרזה, ולנסות לאכול יותר להגיע למאזן קלוריות ניטרלי עד כמה שניתן.

היית מתאמן בבית?

היית מתאמן בבית?

חח לא ממש לא.. לפני הצבא הייתי מתאמן המון, בצבא גם רק מה שנתנו לי במסגרת של ההכשרה (שזה לרוב ריצות, משקל גוף מתח מקבילים כאלה), חדר כושר רק לחלום עליו יכלתי, וסופשים על הפנים חח מתבייש להגיד אפילו.. מוריד בירות על ימין ועל שמאל ומתפרק. טעות אבל אין מה לעשות חיים.. עכשיו אני לקראת שחרור בפסח שקלתי 83 עכשיו 76-75 וממשיך להתחטב ולהתאמן

• פותח/ת השרשור
חח לא ממש לא.. לפני הצבא הייתי מתאמן המון, בצבא גם רק מה שנתנו לי במסגרת של ההכשרה (שזה לרוב ריצות, משקל גוף מתח מקבילים כאלה), חדר כושר רק לחלום עליו יכלתי, וסופשים על הפנים חח מתבייש להגיד אפילו.. מוריד בירות על ימין ועל שמאל ומתפרק. טעות אבל אין מה לעשות חיים.. עכשיו אני לקראת שחרור בפסח שקלתי 83 עכשיו 76-75 וממשיך להתחטב ולהתאמן

איפה משרת אם אפשר לשאול?

הייתי קצין ביחידה מובחרת בסדיר ולאחר מכן במהלך הרבה שנים במילואים.
ביחידות מטכ״ליות וברוב היח״טיות, יש תכנית מסודרת ביותר של בניית כשירות גופנית של לוחם.

בחודשים הראשונים, במהלך טירונות היחידה, הדגש הפיזי הוא יותר על endurance. בניית כח זה תהליך לאורך זמן שתופס יותר תאוצה לאחר טירונות היחידה, לאורך ההכשרה וממשיך אחרי כן בהמהלך השירות.
הצוותים הבוגרים על כן, הם לא רק המקצועיים ביותר, אלא גם החזקים והכשירים ביותר פיזית.
ביחידות עצמן יש חדר כושר זמין כך שלאחר שתעלה ליחידה, אם תרצה להוסיף על האימונים הרגילים, תוכל.

כרגע, תן אמון במקצועיות של היחידה שלך, ורק תוודא שאתה אוכל בריא וישן מספיק בחופשות.

נערך לאחרונה:
ממליץ בחום לשים את זה על הולד, יהיה לך זמן לחזור לעצמך. תנסה לנוח ולהנות בסופ״שים שאתה יכול להיות בבית. כמו שאמרו כנראה שביחידה תהיה לך אפשרות להתאמן כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית