הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב ועולה במשקלי עבודה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני כרגע בחיטוב ואני מצליח לרדת בהקפים ויש תוצאות והכל טוב ויפה
אני עושה madcow ושמתי לב שאני מצליח לעלות במשקלים
לא בצורה משמעותית, נגיד ב2.5 בבנצ' או במתח ..
ויותר מצליח לעשות חזרות אם זה באימון עצימות אז אני מצליח להגיע לארבע או חמש חזרות במקום שלוש למשל
ובו זמנית אני גם יורד במשקל..
רציתי לדעת איך זה אפשרי..?
הרי אני או בגירעון קלורי עם אירובי והכל..והכל זאת עולה
לא שיש לי תלונות חחח אבל סקרן לדעת איך ומה ההשפעות של זה
הבנתי שזה קשור למיצוי השריר

תהנה, זה לא ימשך לעד. זה אומר שאתה לא קרוב למיצוי מקסימלי. לא מבחינת חיטוב ולא מבחינת מסת שריר. באיזושהי נקודה (תלוי כמה זמן אתה מתכנן להיות בגירעון ולהתקדם במשקלי עבודה או חזרות) לא תצליח להתקדם בכלל והמטרה תהיה לשמר מסה כמה שניתן בזמן שאתה ממשיך בגירעון.

• פותח/ת השרשור
תהנה, זה לא ימשך לעד. זה אומר שאתה לא קרוב למיצוי מקסימלי. לא מבחינת חיטוב ולא מבחינת מסת שריר. באיזושהי נקודה (תלוי כמה זמן אתה מתכנן להיות בגירעון ולהתקדם במשקלי עבודה או חזרות) לא תצליח להתקדם בכלל והמטרה תהיה לשמר מסה כמה שניתן בזמן שאתה ממשיך בגירעון.
אוקי זה לא משהו טוב ולא משהו רע נכון? פשוט חלק מהתהליך.. ולהנות מזה שאני עוד יכול למצות את השריר ?

אוקי זה לא משהו טוב ולא משהו רע נכון? פשוט חלק מהתהליך.. ולהנות מזה שאני עוד יכול למצות את השריר ?

זה בהחלט משהו טוב. תמשיך כל עוד זה אפשרי. אל תשכח בסופו של דבר שהחיטוב נמצא בעדיפות ראשונה.

• פותח/ת השרשור
דרך אגב, אולי אם תיתן נתונים עלייך (גובה ומשקל) וכמו כן תתאר לפרטים איך בדיוק נראית את התכנית שלך, יהיה אפשר להעריך מה הרמה הנוכחית שלך.

• פותח/ת השרשור
דרך אגב, אולי אם תיתן נתונים עלייך (גובה ומשקל) וכמו כן תתאר לפרטים איך בדיוק נראית את התכנית שלך, יהיה אפשר להעריך מה הרמה הנוכחית שלך.
אוקי אני 1.63 שוקל כעת 59.3 התחלתי עם משקל של 63
אני עושה madcow ורץ שלוש פעמים בשבוע בין 30-40 בדרך לפעמיים קצת יותר תלוי בחשק חח

סקוואט - 110 לחמישיה
בנצ- 80 לחמישיה
מתח עם משקל - 27.5 לחמישיה
דדליפט- 105 לחמישיה
אוברהד פרס 47.5 לחמישיה

משקלים יפים מאוד, כל הכבוד. יש לך לאן להתקדם, בעיקר במתח ובפרס. תמשיך באותה הדרך.

• פותח/ת השרשור
משקלים יפים מאוד, כל הכבוד. יש לך לאן להתקדם, בעיקר במתח ובפרס. תמשיך באותה הדרך.
תודה רבה לך אחי, האמת שבהם אני מצליח להתקדם יותר למרות שבאלי דדליפט כבד מאוד חחח

אתה רואה על בשרך שזה אפשרי. אז כמובן שזה אפשרי, תלוי בהרבה גורמים שבמקרה שלך מתקיימים.

ממליץ בחום למצוא פעילות אירובית יותר מתונה מאשר ריצה על מנת לא לפגוע במשקלי עבודה / מאסת שריר.

אין בעיה עם אירובי אבל ריצה לרוב פוגעת קשות בהתאוששות.

• פותח/ת השרשור
אתה רואה על בשרך שזה אפשרי. אז כמובן שזה אפשרי, תלוי בהרבה גורמים שבמקרה שלך מתקיימים.

ממליץ בחום למצוא פעילות אירובית יותר מתונה מאשר ריצה על מנת לא לפגוע במשקלי עבודה / מאסת שריר.

אין בעיה עם אירובי אבל ריצה לרוב פוגעת קשות בהתאוששות.

קודם כל תודה רבה, אתה יכול להגיד לי על איזה גורמים מדובר שצריכים להיות מתאימים לידע כללי?
דבר שני, אני הרבה פעיל בצבא.. אז אין ברירה לפעמיים יוצא מצב שאני רץ או הולך יחסית הרבה, בערב מנסה לעשות את זה מתון יותר אם זה אימון אירובי.. מנסה לשלב קפיצה בחלב או אופניים או גלישה ולא תמיד תמיד ריצה . מה שכן יש לי ריצה אחת יחסית ארוכה וזה במוצש בים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית