הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר להתאמן

ronel alfandari

משתמש מתחיל
113
5
נק' מוניטין:
8
113
5
שלום חברים

אחרי תקופה של קצת יותר מחצי שנה ללא אימונים בגלל טיול ארוך אני סוף סוף חוזר לחדר הכושר.

לפני הטיול התאמנתי כשנתיים וחצי, התחלתי שחיף והגעתי למשקל שיא של 70 ק"ג (קצת פחות שחיף). נכון לעכשיו אני שוקל כ60 ק"ג גובה 1.74 גיל 24.
אני מתכנן לחזור כבר השבוע ולהתחיל בתוכניות FBW בסיסית מתרגילים מורכבים ולאחר מכן אחרי שאחזור לעצמי קצת עם המשקלים והטכניקה אעבור לתוכנית כוח.
המטרה שלי היא עלייה במסה.
אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי דוגמא לתוכנית FBW בסיסית המורכבת מתרגילים מורכבים.
דבר נוסף, עם איזה משקלים כדאי לי להתחיל וכל כמה זמן להעלות במשקלי עבודה?

תודה 😃

תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם

ממליץ גם על המאמר מסה עצמו, מבחינת משקלים משהו שאתה יכול לעשות מבלי שהטכניקה נשברת אבל שכן תרגיש שאתה מרים משהו

סתם לדוגמא אם היית בשיא של 100 קילו סקואט נניח, מוט של 20 זה רק לחימם, אבל 40-50 יכול להיות התחלה טובה
כעיקרון אין פחד בזה שתתחיל "נמוך מידי" ותעלה משם אבל להתחיל מיותר מידי יכול לעכב אפילו יותר בטווח הארוך

הרבה בהצלחה גבר

• פותח/ת השרשור
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם

ממליץ גם על המאמר מסה עצמו, מבחינת משקלים משהו שאתה יכול לעשות מבלי שהטכניקה נשברת אבל שכן תרגיש שאתה מרים משהו

סתם לדוגמא אם היית בשיא של 100 קילו סקואט נניח, מוט של 20 זה רק לחימם, אבל 40-50 יכול להיות התחלה טובה
כעיקרון אין פחד בזה שתתחיל "נמוך מידי" ותעלה משם אבל להתחיל מיותר מידי יכול לעכב אפילו יותר בטווח הארוך

הרבה בהצלחה גבר
תודה רבה אחי!
שאלה קטנה רק, בהתחלה אני מתכנן לעשות FBW כמה שבועות ואז SS כדי לחזור למשקלים של פעם. בתוכנית FBW באיזה קצב להתקדם עם משקלי עבודה? כל אימון? כל שבוע?

• פותח/ת השרשור
כי משקלים לא קשורים להעלאה במסת השריר. אם המטרה שלך זה נטו כוח אז תעשה SS
המטרה שלי היא לא נטו כוח ולא נטו מסה... אני רוצה לעלות במסה אבל אני גם רוצה לחזור למשקלים של פעם. בעבר עבדתי רק בתוכניות כוח ועליתי כמובן גם במסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית