עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך מולטי של opti-men
טריבולוס חסר תועלת
יש לך מולטי של opti-men
טריבולוס חסר תועלת
כי זה לא עובד ואין אף מחקר שתומך בתוסףלמה חסר תועלת
כל החוקיים לא עובדיםשורף שומן? שמעתי לא לגעת בכל החוקים ושזה שטויות
זכור לי מפעם שאמרת שאתה לוקח סוג של דובוני גומי כאלה כי הכדורים הרגילים מסריחים, איזה חברה זאת?יש לך מולטי של opti-men
טריבולוס חסר תועלת
מפתיע אותי שאתה מציע דווקא את האופטי מן, הוא זבל ברמה שעדיף שבן אדם ישאר עם החוסרים ולא ישתמש בו.יש לך מולטי של opti-men
טריבולוס חסר תועלת
למה הוא זבל?מפתיע אותי שאתה מציע דווקא את האופטי מן, הוא זבל ברמה שעדיף שבן אדם ישאר עם החוסרים ולא ישתמש בו.
לא שולחים את זה לישראלזכור לי מפעם שאמרת שאתה לוקח סוג של דובוני גומי כאלה כי הכדורים הרגילים מסריחים, איזה חברה זאת?
הB12 רעל, המגנזיום חומר משלשל, FOLIC ACID, ויט E, רק מסוג אחד, טבליות וכל זה רק במבט זריז.למה הוא זבל?
לא שולחים את זה לישראל
https://www.amazon.com/Vitafusion-M...&qid=1529085573&sr=1-10&keywords=multivitamin
אתה מבין שמה שכתבת עכשיו זה אוסף של מידע לא מבוסס ודעתך בלבד, כן? או שיש לך חומר מדעי לאשש איתו את העניין?הB12 רעל, המגנזיום חומר משלשל, FOLIC ACID, ויט E, רק מסוג אחד, טבליות וכל זה רק במבט זריז.
אשמח לרפרנסהסבר שלי למה CYANOCOBALAMIN זה רעל
אשמח לרפרנסלמה מגנזיום בכל הצורות שם זה זבל שכמעט ולא נספג במקרה הטוב
אשמח לרפרנסלמה FOLIC ACID ולא FOLATE זה בהחלט זבל
זה ככה בכל המולטיויטמינים ולכן שמים מינונים מוגבריםלמה טבליות נספגות הכי פחות טוב מכל צורות הצריכה וכו'.
לא מכיר את "העובדות" שאתה מדבר עליהן לכן אשמח לקרוא על כךאלה עובדות בסיסיות ו
אני מרגיש בכך צורך עזעל זה גם תייתר את הצורך בPUBMED.
יש לך ציאניד טהור גם בתפוח עץ, שקדים, סויה, תרד ויש עוד רשימה ארוכה. נראה לך שאם היה שם ציאניד שמזיק לגוף היו מאשרים את זה לצריכה?אתה באמת לא רואה בעיה להמליץ לבן אדם לצרוך בערך 20 מיקרוגרם של ציאניד ביום באופן קבוע למשך חודשים או שנים (או כל החיים), כשהוא יכול בהשקעה של 5 שקל יותר לקבל את הB12 בתור METHYLCOBALAMIN?
אתה יודע מה השכיחות למוטציה כזו?אתה גם לא יודע אם לבן אדם יש מוטציה בMTHFR, ויכול להיות לקחת CYANOCOBALAMIN זה בעצם לקחת צבע לשתן מבחינתו.
גם מאות שנים מתו בגיל 40 ותמותת ילדים הייתה 50%+. מה שאתה טוען זה כשל לוגימאות אלפי שנים אבות אבותיך צרכו B12 בצורה מאוד ספציפית, לא רואה סיבה להתחכם.
לא כתוב פה שזה חומר משלשל. אני לא מתווכח שציטראט נספג טוב אבל מדובר באחוזים בודדים
איפה כתוב שזה "זבל". מה גם n=6? לפחות לא הבאת עכברים. בניגוד לצ'רי פיקיניג המוזר שאתה עושה, פה סוכם שזה לא בדיוק בעייתי:
כי זה בד"כ זמין ונוח יותר לצריכה. רוב האנשים גם לא צריכים את התוספים הללו וצורכים אותם סתם4.מה זה מינונים מוגברים? יש לך מינרל כלשהו שאתה לא צריך מספיק והגעת למסקנה שאתה צריך מולטיויטמין, למה לצרוך אותו בצורת טבליה (במקום כל אחת משלושת הצורות העדיפות האחרות) כשאתה יודע שזו דרך הצריכה הכי גרועה שקיימת?
אתה לא באמת צריך שאני אלך למצוא לך מחקרים.יש לך ציאניד טהור גם בתפוח עץ, שקדים, סויה, תרד ויש עוד רשימה ארוכה. נראה לך שאם היה שם ציאניד שמזיק לגוף היו מאשרים את זה לצריכה?
אשמח לראות שזה מסוכן לבני אדם וגם לראות את הבדלי הספיגה בין שתי הפורמולות בבני אדם.
כנראה שאף אחד לא יודע, מספיק כדי לא להשאיר מקום לספק בשביל חסכון של כמה שקלים לקופסה.אתה יודע מה השכיחות למוטציה כזו?
נו באמת, אם יש פה צ'רי פיקינג אז זה זה.גם מאות שנים מתו בגיל 40 ותמותת ילדים הייתה 50%+. מה שאתה טוען זה כשל לוגי
אני יכול למצוא לך הרבה "סיכומים" מעניינים מהאתר הזה, כולל כל מיני צמחי פלא בסגנון הטריבולוס המטופש הזה שעולה שוב ושוב (לפחות זה כן מצוין שם כחרטא).איפה כתוב שזה "זבל". מה גם n=6? לפחות לא הבאת עכברים. בניגוד לצ'רי פיקיניג המוזר שאתה עושה, פה סוכם שזה לא בדיוק בעייתי:
Folic Acid - Scientific Review on Usage, Dosage, Side Effects
נניח שנורא קשה לך לצרוך את זה בנוזל או אבקה, איזו סיבה יש לך לקנות טבליות במקום קפסולות או SOFTGELS שנספגות יותר טוב?כי זה בד"כ זמין ונוח יותר לצריכה. רוב האנשים גם לא צריכים את התוספים הללו וצורכים אותם סתם
אני חושב שאתה ניזון מאיזה אתרי סטייל YNET שמנסים להפחיד אנשים ולוקח אותם ברצינות. אין מחקרים כאלו, אז בטח שלא תמצאאתה לא באמת צריך שאני אלך למצוא לך מחקרים.
אז תראה לי השוואות כאלו על בני אדםכמעט כל מחקר שנעשה מצא פערים ברמות הספיגה, משמעותיים יותר או פחות - בטח שלא האחוזים הבודדים שדברת עליהם בהקשר של המגנזיום, זה אפילו לא הכמויות שמדובר עליהם במחקרים שאני הבאתי.
אני לא שולל שכדאי לרכוש את הפורמולה השנייה, אני פשוט אומר שאם יש תסמונת כזו או אחרת אפשר לבדוק את זה ד"א באופן דיי פשוט בבדיקות דם. אם לקחת תוסף ועדיין יש בעיית ספיגה, אז אתה שם.כנראה שאף אחד לא יודע, מספיק כדי לא להשאיר מקום לספק בשביל חסכון של כמה שקלים לקופסה.
נכון, כשל לוגי נענה בכשל לוגי כנ"ל ההמשך שלו עם האבולוציה הלא קשורה. איפה אתה קורא את כל הבולשיט שאתה קורא? אני רוצה גםאני מדבר איתך על מאות אלפי שנים של אבולוציה, ואתה מספר לי על כמה מאות שנים בהם הייתה תמותת ילדים גבוהה ותוחלת חיים נמוכה, שתי עובדות שאין להן שום קשר לטיעון שלי.
שומן טראנס זה אכן אחלה, רק לא כזה שמתקבל במעבדה. יש שומן טראנס טבעי, בעיקר במוצרי חלבהנקודה שלי היא שהערך של ההתפתחות האבולוציונית שלנו ברור מאליו, אחרת כנראה ששומן טרנס היה אחלה מקור לקלוריות, והבריאות האולטימטיבית הייתה מושגת על ידי דיאטת דגנים.
זה האתר הכי אמין היום לסיכום מחקרי שלא ממומן ע"י התעשייה. לא תמצא שם משהו שהוא לא מבוסס. בניגוד לסיכומים שאתה מביא, הם לא מסכמים אלא עושים סקירות ללא דעה אישיתאני יכול למצוא לך הרבה "סיכומים" מעניינים מהאתר הזה, כולל כל מיני צמחי פלא בסגנון הטריבולוס המטופש הזה שעולה שוב ושוב (לפחות זה כן מצוין שם כחרטא).
יש שם, כתוב ששתי הצורות בסדר. תקרא טוב ואל תרפרףמה גם שלא ראיתי שם שום השוואה בין צורות הצריכה של הפולייט, אז אלא אם אני מפספס משהו, איפה הלא בעייתי בא לידי ביטוי?
אני עדיין מחפש קישור למחקר שמראה שרמות ספיגה של נוזל כנגד כדור משמעותית טוב יותר בהקשר של התוסף הזה ספציפית. נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך על הטיעונים שאתה טוען (או שקראת אותן במקום אחר). אני לא שולל שזה טוב יותר או פחות טוב, אני רק רוצה לראות נתונים על הנושא ועל בני אדם.נניח שנורא קשה לך לצרוך את זה בנוזל או אבקה, איזו סיבה יש לך לקנות טבליות במקום קפסולות או SOFTGELS שנספגות יותר טוב?
ויטמין D זה אולי נכון, מגנזיום לא בטוח. במולטיויטמין בד"כ לא תמצא את שניהם במינון מספקהחלק המודגש, על סמך מה אתה אומר את זה? הסטטיסטיקות שכן יש לנו מראות שלעשרות אחוזים מהאמריקאים יש חוסרים, יותר מחצי מהאמריקאים בדברים כמו D ומגנזיום.
כתבתי הרבה פעמים "בהנחה שאתה אוכל מספיק ירקות/פירות". אנשים לא מגיעים ל RDA כי צריכת הירקות שלהם שואפת ל-0 אז בטח שיהיו חוסרים. אבל בפורום הזה מתבססים על העובדה שאנשים יודעים איך לאכול ולכן זה מיותר לרוב האנשים שקוראים כאןמספיק להכניס את התזונה שלך למחשבון רציני ולראות שכנראה אתה לא מגיע אפילו לRDA גם בהנחה ואתה אשכרה סופג את המספרים שעל התווית (כנראה שאתה לא).
עברת איזה הכשרה של הרבלייף? זה אחד הטיעונים שם וזה בולשיט טהוראתה יכול אולי להיות במצב כזה רק אם אתה צורך כמות משמעותית של קלוריות, שזה דבר בעייתי לכשל עצמו.
אתה מסמן את הטקסט עם הסמן ואז נפתחת תיבה של ציטוט למשפט הרלוונטידרך אגב, איפה הכפתור שמלביש על טקסט תגיות של ציטוט? כי אני לא מוצא אותו ודי קשה לצטט חלקים מהודעה אחרת.
לצערי אני בתקופת מבחנים ואין לי זמן לעוד טיול בPUBMED, אבל כל חברות התוספים הרציניות לא מתבססות על ניחושים כשהן לא שמות CYANOCOBALAMIN בתור B12 אצלן (ואף אחת לא עושה את זה, ואופטימום זה בטח לא חברה רצינית בתחום).אז תראה לי השוואות כאלו על בני אדם
לא באמת, כי B12 יכול להיות תקין גם שנתיים אחרי שהפסקת לאכול כמו שצריך, ככה שלא תדע בטווח זמן הגיוני אם מה שאתה לוקח רלוונטי.אני לא שולל שכדאי לרכוש את הפורמולה השנייה, אני פשוט אומר שאם יש תסמונת כזו או אחרת אפשר לבדוק את זה ד"א באופן דיי פשוט בבדיקות דם. אם לקחת תוסף ועדיין יש בעיית ספיגה, אז אתה שם.
לא הבנתי, אתה טוען שהתהליך האבולוציוני שעברנו לא משפיע על איך שאנחנו אמורים לנהל את החיים שלנו היום?נכון, כשל לוגי נענה בכשל לוגי כנ"ל ההמשך שלו עם האבולוציה הלא קשורה. איפה אתה קורא את כל הבולשיט שאתה קורא? אני רוצה גם
אה, ואיפה CYANOCOBALAMIN מתקבל, אצלך בגינה?שומן טראנס זה אכן אחלה, רק לא כזה שמתקבל במעבדה. יש שומן טראנס טבעי, בעיקר במוצרי חלב
האם מה שהבאתי הוא דעה אישית?זה האתר הכי אמין היום לסיכום מחקרי שלא ממומן ע"י התעשייה. לא תמצא שם משהו שהוא לא מבוסס. בניגוד לסיכומים שאתה מביא, הם לא מסכמים אלא עושים סקירות ללא דעה אישית
כנ"ל כמו הציטוט הראשון, אבל שוב, אתה באמת צריך הוכחות להבדל בספיגה בין נוזל לבין טבליה?אני עדיין מחפש קישור למחקר שמראה שרמות ספיגה של נוזל כנגד כדור משמעותית טוב יותר בהקשר של התוסף הזה ספציפית. נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך על הטיעונים שאתה טוען (או שקראת אותן במקום אחר). אני לא שולל שזה טוב יותר או פחות טוב, אני רק רוצה לראות נתונים על הנושא ועל בני אדם.
נכון, אם תקנה מולטי עם 80 מ"ג מגנזיום אוקסיד במינון מלא אז לא.ויטמין D זה אולי נכון, מגנזיום לא בטוח. במולטיויטמין בד"כ לא תמצא את שניהם במינון מספק
אני אוכל 12 ירקות (בינוניים-גדולים) ומספר פירות ביום, בערך 2400 קלוריות ולפי CRONOMETER עדיין חסרים לי מינרלים וגם זה בהנחה ואני באמת מקבל מהאוכל בדיוק את מה שכתוב על הדף (וסביר להניח שזה לא המצב).כתבתי הרבה פעמים "בהנחה שאתה אוכל מספיק ירקות/פירות". אנשים לא מגיעים ל RDA כי צריכת הירקות שלהם שואפת ל-0 אז בטח שיהיו חוסרים. אבל בפורום הזה מתבססים על העובדה שאנשים יודעים איך לאכול ולכן זה מיותר לרוב האנשים שקוראים כאן
כן עחי, אני המנכ"ל.עברת איזה הכשרה של הרבלייף? זה אחד הטיעונים שם וזה בולשיט טהור