עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה המרכיב במוצר שנותן את הפמפ?כל הקדמי אימון הם אותו הדבר: תערובת של קפאין, בטא אלאנין ו BCAA. אין בהם משהו מיוחד ואף אחד מהם לא אמור "לעזור" למשהו פרט מלתת לך אנרגיה/פאמפ באימון
אותו אפקט כמו העצם השימוש בקריאטין שהשימוש בו גורם לספיחת נוזלים בשריר ויוצר את המראה המנופח?ל-ארגנין
כלומר אם הבנתי נכון חוץ מהקריאטין שיש בקדם אימון שהתופעה לוואי שלו ספחת מים לשריר ומעבה אותו. יש שם גם את הארגנין שנותן הזרמה של דם לשריר ונותן לי עיבוי נוסף אבל לא שום דהר מעבר? ובעצם 2 הרכיבים האלה נותנים את התחושה של הגדול שמתרחשת?זה לא קשור אחד לשני. זה מזרים יותר דם לשריר ע"י הפיכה ל nitric oxide. אין לזה שום תועלת במבחן התוצאה אלא נטו הרגשה
כן כמובן, אבל השאלה שלי היא שיש קדמי אימון שאחרי שאתה לוקח אותם אתה ניראה גדול יותר אך לא בהכרח בגלל שהעלת מסת שריר -יש שם עוד הרבה זבל אחר שלרוב לא רלוונטי. בטא אלאנין יכול אולי לעזור לאימוני סבולת וזה תלוי בקדם אימון, יש הרבה מהם ובכל אחד מהם מוסיפים דברים מעט שונים. הספיחת נוזלים לשריר לא רלוונטית אלא ההתאוששות והריכוז שהתכשיר מביא לך באימונים ובכך עוזר לך להעלות את נפח העבודה
לא. אין שם שום דבר שגורם למראה גדול. מה שגורם למראה גדול זה אוכל, אימונים ושינה1. הקריאטין והארגנין שיש במוצר ששניהם גורמים למראה הגדול?
לא2. האם ארגנין נמצא מוכח מעבר לתרומה במשהו?
לא3. יש צורך לפני לערבב עם פחמימה/סוכר ענבים להגברת אפקט?
לפי מה שכתוב על הקופסה. כל קדם אימון שונה4. מה המינון המומלץ לקחת?
לא5. שילוב של הארגינין על הקריאטין בלי קשר יתן לי יותר תחושת פאמפ?
אופטימום, דימטייז6. יש חברה שתאכל להמליץ עלייה? אני מכיר רק now ואני לא יודע עד כמה הם טובים או שזה כמו הקריאטין והכל אותו דבר?
אולי בשפה אחרת?איך הוא עוד אמור לנסח את זה בשביל שתבין?
אני מבין מה שאתם אומר אבל בנוסף אם אני רוצה את הפמפם הזה מה אז אני צריך לקחתכל מה שאתה צריך להבין זה שלפאמפ אין תועלת להתקדמות שלך. תשקיע את הכסף שלך בתוספי תזונה שיסגרו לך ערכים קלוריים, תוספי ויתמינים/מינרלים אם צריך ואולי קריאטין. מעבר לזה אין שום צורך למתאמן הממוצע לרכוש עוד תוספים.