הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קדם אימון מועיל?

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך
כל הקדמי אימון הם אותו הדבר: תערובת של קפאין, בטא אלאנין ו BCAA. אין בהם משהו מיוחד ואף אחד מהם לא אמור "לעזור" למשהו פרט מלתת לך אנרגיה/פאמפ באימון

• פותח/ת השרשור
כל הקדמי אימון הם אותו הדבר: תערובת של קפאין, בטא אלאנין ו BCAA. אין בהם משהו מיוחד ואף אחד מהם לא אמור "לעזור" למשהו פרט מלתת לך אנרגיה/פאמפ באימון
מה המרכיב במוצר שנותן את הפמפ?

זה לא קשור אחד לשני. זה מזרים יותר דם לשריר ע"י הפיכה ל nitric oxide. אין לזה שום תועלת במבחן התוצאה אלא נטו הרגשה

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור אחד לשני. זה מזרים יותר דם לשריר ע"י הפיכה ל nitric oxide. אין לזה שום תועלת במבחן התוצאה אלא נטו הרגשה
כלומר אם הבנתי נכון חוץ מהקריאטין שיש בקדם אימון שהתופעה לוואי שלו ספחת מים לשריר ומעבה אותו. יש שם גם את הארגנין שנותן הזרמה של דם לשריר ונותן לי עיבוי נוסף אבל לא שום דהר מעבר? ובעצם 2 הרכיבים האלה נותנים את התחושה של הגדול שמתרחשת?

יש שם עוד הרבה זבל אחר שלרוב לא רלוונטי. בטא אלאנין יכול אולי לעזור לאימוני סבולת וזה תלוי בקדם אימון, יש הרבה מהם ובכל אחד מהם מוסיפים דברים מעט שונים. הספיחת נוזלים לשריר לא רלוונטית אלא ההתאוששות והריכוז שהתכשיר מביא לך באימונים ובכך עוזר לך להעלות את נפח העבודה

• פותח/ת השרשור
יש שם עוד הרבה זבל אחר שלרוב לא רלוונטי. בטא אלאנין יכול אולי לעזור לאימוני סבולת וזה תלוי בקדם אימון, יש הרבה מהם ובכל אחד מהם מוסיפים דברים מעט שונים. הספיחת נוזלים לשריר לא רלוונטית אלא ההתאוששות והריכוז שהתכשיר מביא לך באימונים ובכך עוזר לך להעלות את נפח העבודה
כן כמובן, אבל השאלה שלי היא שיש קדמי אימון שאחרי שאתה לוקח אותם אתה ניראה גדול יותר אך לא בהכרח בגלל שהעלת מסת שריר -
1. הקריאטין והארגנין שיש במוצר ששניהם גורמים למראה הגדול?
2. האם ארגנין נמצא מוכח מעבר לתרומה במשהו?
3. יש צורך לפני לערבב עם פחמימה/סוכר ענבים להגברת אפקט?
4. מה המינון המומלץ לקחת?
5. שילוב של הארגינין על הקריאטין בלי קשר יתן לי יותר תחושת פאמפ?
6. יש חברה שתאכל להמליץ עלייה? אני מכיר רק now ואני לא יודע עד כמה הם טובים או שזה כמו הקריאטין והכל אותו דבר?

נערך לאחרונה:
1. הקריאטין והארגנין שיש במוצר ששניהם גורמים למראה הגדול?
לא. אין שם שום דבר שגורם למראה גדול. מה שגורם למראה גדול זה אוכל, אימונים ושינה

2. האם ארגנין נמצא מוכח מעבר לתרומה במשהו?
לא

3. יש צורך לפני לערבב עם פחמימה/סוכר ענבים להגברת אפקט?
לא

4. מה המינון המומלץ לקחת?
לפי מה שכתוב על הקופסה. כל קדם אימון שונה

5. שילוב של הארגינין על הקריאטין בלי קשר יתן לי יותר תחושת פאמפ?
לא

6. יש חברה שתאכל להמליץ עלייה? אני מכיר רק now ואני לא יודע עד כמה הם טובים או שזה כמו הקריאטין והכל אותו דבר?
אופטימום, דימטייז

• פותח/ת השרשור
אך בשיחתנו הקודמת כאן אמרת שארגנין נותן את הפמאפ אני לא מבין? יש בקדם אימון משהו שנותן ועושה תחושת הגדלה זה קורה אני מרגיש את זה יש שם חומר שגורם לדבר, מה אני מדמיין את הרגשה הזאת? סך הכל רציתי לקחת את הרכיב בנפרד כי להרגיש יותר את התחושה הזאת.
כמו שהקריאטין התוצר לוואי שלו זה הספיחת נוזלים שנותן מראה גדול יותר.
@Mike

אני לא אחראי למה שאתה מרגיש או לא מרגיש ולכן לא אוכל להמליץ לך על סמך תסביכים אישיים של גודל או לא גודל. אתה מחפש על מה לבזבז כסף, לך תתרום את הכסף לצדקה - זה יועיל יותר מאשר לרכוש מרכיבים ש"יעשו אותך גדול" בדיוק ל-3 שניות וגם זה לא. ושוב, מה שיעשה אותך גדול זה אוכל, אימונים ושינה.

• פותח/ת השרשור
1. לא אמרת שארגינין נותן את הפמפ מקודם?
2. בדרך כלל שאתה לוקח קדם אימון התחושה הזאת נימצא. אז חשבתי שיש מרכיב בפנים שנותן את הדבר ואפשר לקחת אותו בנפרד להגברת האפקט.
3. זה מה שעושה לי טוב ונותן לי תחושה נעימה שגורמת לי בעקפין להתקדם באימונים. בכל מקרה אנע גם תורם זה גם הרכשה נפלאה לתת. אך אין קשר בין השניים אלא אם כן הדבר לא ניתן לביצוע אז באמת שחבל על הכסף.

אשמח אם תאכל לתת לי תשובה עניינית לנושא המעורפל הזה. @Mike

כל מה שאתה צריך להבין זה שלפאמפ אין תועלת להתקדמות שלך. תשקיע את הכסף שלך בתוספי תזונה שיסגרו לך ערכים קלוריים, תוספי ויתמינים/מינרלים אם צריך ואולי קריאטין. מעבר לזה אין שום צורך למתאמן הממוצע לרכוש עוד תוספים.

• פותח/ת השרשור
כל מה שאתה צריך להבין זה שלפאמפ אין תועלת להתקדמות שלך. תשקיע את הכסף שלך בתוספי תזונה שיסגרו לך ערכים קלוריים, תוספי ויתמינים/מינרלים אם צריך ואולי קריאטין. מעבר לזה אין שום צורך למתאמן הממוצע לרכוש עוד תוספים.
אני מבין מה שאתם אומר אבל בנוסף אם אני רוצה את הפמפם הזה מה אז אני צריך לקחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית