הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד מעט בן 23, נראה כמו ילד בן 17

• פותח/ת השרשור Arcade
  • פורסם בתאריך

Arcade

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
תמיד אמרו לי שיש לי בייבי פייס, הקטע הוא שעם הזמן אני מרגיש שזה מתחיל קצת לפגוע בי בעולם של הגדולים...

בפנים אין לי הרבה שיערות, זקן כמובן לא מלא, אין שיערות בחזה, רק פס שיער קטן בבטן תחתונה.

עכשיו גם בכללי אני מרגיש שאני לא עומד בקצב של החברים שלי, אני מתעייף יותר מהר מהם (וזאת לא בעיה של כושר כי אני די פעיל ביום יום) ובכללי פחות אנגרטי מהם.

בקיצור צריך לשקול לקחת טסטוסטרון? לעשות בדיקת הורמונים? ללכת לרופא? מה לעשות? מאיפה להתחיל?

כמובן שאני לא לוקח את כל הענין בצורה קיצונית אבל אם אפשר לעשות משהו אז למה לא

תעשה בדיקת טסטוסטרון ואז תהיה יותר חכם.
אבל כל אחד והצרות שלו, לי למשל יש מלא שיער גם בפנים וגם בחזה. לא כיף להוריד חולצה וגם קשה להשוויץ בגוף ככה. בפנים הזקן מאוד גס ונותן לי מראה בוגר מגילי. פשוט תקבל את עצמך כמו שאתה ומה שאתה יכול לשנות תשנה, אם זה להוסיף מסת שריר זה יתן לך עוד תחושת גבריות(חיצונית לפחות).

• פותח/ת השרשור
תעשה בדיקת טסטוסטרון ואז תהיה יותר חכם.
אבל כל אחד והצרות שלו, לי למשל יש מלא שיער גם בפנים וגם בחזה. לא כיף להוריד חולצה וגם קשה להשוויץ בגוף ככה. בפנים הזקן מאוד גס ונותן לי מראה בוגר מגילי. פשוט תקבל את עצמך כמו שאתה ומה שאתה יכול לשנות תשנה, אם זה להוסיף מסת שריר זה יתן לך עוד תחושת גבריות(חיצונית לפחות).

שמע עלתה מחשבה בראשי שבתור ילד אני זוכר את עצמי לא כאחד שאוכל כמו שצריך הייתי מכור למחשב ומסרב לאכול יותר מדי, אוכל משהו כמו ארוחה - גג שתיים ביום,
האם אתה חושב שיש קשר בין זה לקצב הגדילה וההפתחות של בן אדם?

אני לא חושב. אם אתה מדבר על דברים כמו רוחב כתפיים וגודל העצמות או הגובה אז רק במקרים קיצונים של חוסר תזונתי(כמו בשואה נגיד) תהיה לזה השפעה. אני גם לא הייתי אכלן גדול ויחסית יצאתי בסדר לגנטיקה שלי. גנטיקה קובעת כאן את הרוב, אם ההורים שלך לא היו גבוהים או עם גוף אתלטי אז אין לך מה להאשים את עצמך שאין לך כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית