הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט אם להמשיך במסה

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי אני צריך עזרה אשמח לעצות..
אני מתאמן כבר תקופה והתקדמתי במשקל לא רע.
התחלתי באיזור 62 קג עם משקלים מאוד נמוכים בהכל ובנץ לא הצלחתי עם מוט ריק וגם אז הייתי על אחוז שומן גבוה, סקיני פאט.

היום אני שוקל כמעט 75קג והמשקלים הם
סקוואט:85 לחמישייה /או 65 אפילו קצת יותר ל8-10
דדליפט:100 לחמישיה עוד לא נכשלתי יכול יותר מזה
חתירה: 50 ל8-10 חזרות
בנץ (מאוד חלש בו וכבר תקופה שלא מצלחח לעלות במשקל בבנץ ובפרס): 45קג 6 חזרות
פרס: 30קג לחמישייה

אני מאמין שעדיין באיזור 16% שומן ומתלבט אם להמשיך את המסה או להתחיל חיטוב
אני פוחד שאחריי חיטוב אני אהיה שחיף רצח כי אין עדיין מסת שריר גדולה לפי מה שנראה
אבל בגלל האחוז שומן הגבוה קשה לי להבחין אם אני עולה בשומן, נוזלים או מסת שריר

מה אתם ממליצים לעשות?
אם צריך תוכנית אימון או את התפריט שלי אשלח
תודה מראש

אני מאמין שעדיין באיזור 16% שומן ומתלבט אם להמשיך את המסה או להתחיל חיטוב
האם לעשות חיטוב או לא תלוי רק בך. כל עוד אתה לא 18-20% שומן אתה יכול להמשיך העלאה במסת השריר מבחינה אפקטיבית

• פותח/ת השרשור
האם לעשות חיטוב או לא תלוי רק בך. כל עוד אתה לא 18-20% שומן אתה יכול להמשיך העלאה במסת השריר מבחינה אפקטיבית
תודה ועוד שאלה אחת
מדידת היקפים תוכל לעזור לי בלזהות במה עליתי במשקל? אם כן היקף של מה למדוד וכל כמה זמן?
תודה מראש

תמדוד היקף טבור והיקף ידיים. אם ההיקף טבור עולה באופן חד אז אתה עולה כנראה בשומן. קצב העלאה בהיקף ידיים אמור להיות בממוצע לערך 0.3 ס"מ/חודש כאשר יהיו בהחלט חודשים שלא תעלה כלל בידיים

• פותח/ת השרשור
תמדוד היקף טבור והיקף ידיים. אם ההיקף טבור עולה באופן חד אז אתה עולה כנראה בשומן. קצב העלאה בהיקף ידיים אמור להיות בממוצע לערך 0.3 ס"מ/חודש כאשר יהיו בהחלט חודשים שלא תעלה כלל בידיים
תודה רבה אעשה את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית